АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 925
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Vst_80, аз лятото, когато държавната кухня беше във ваканция взимах от Ози и на Сашко много му харесваше, после една седмица взимах и от Хер бебе и нея я харесваше. Но мисля, че на Ози са малко по-големи порциите  Peace.
AilaHug за Ваня и бързо да забрави инцидента  Grinning.
Ето, ако ви интересува да прочетете, защо са ви умирали рибките  Wink.

# 211
  • софия
Ади,аз също днес ги глеееедах тези бурканчета и се чудех не са ли малки порциите,но явно не е трябвало много да разсъждавам  Mr. Green,защото така или иначе пак отворих накрая пюре.Може и да не е фен на "качамак със сирене " Tired... 

# 212
Ади,аз също днес ги глеееедах тези бурканчета и се чудех не са ли малки порциите,но явно не е трябвало много да разсъждавам  Mr. Green,защото така или иначе пак отворих накрая пюре.Може и да не е фен на "качамак със сирене " Tired... 
Да, много са странни. Един път имаше за десерт жито с мед  Shocked. Сашко буквално само го близна. И спагети са правили.

# 213
  • София
ааа, сетих се какво исках да пиша  Embarassed

Адрианска и нашият тати домъкна преди време един огромен аквариум - не помня литрите, ама е доста голям, засега стои в мазето - където уж някой ден ще правим механа  cheers , та все се кани там да го спретне. Аз не съм много навита на друго място, че е голям, пък и нали казват, че от храната на рибите се развивала алергия ( поне така е при племенниците на мъжа ми). За гоблена -  smile3501

VST Миташки също не хареса Ози - от три яденета - винаги поне едното не ядеше, а другите отчасти, и най-много намазваше кучето Wink. При тези цени, вече и увеличени - реших, че най.добре да готвя.  Супите им изглеждат по един и същи начин, и имат странни разбирания например за вегитарианска мусака напр. ( основно състояща се от ориз и грах)..................

В тези студове, Миташки само два пъти не е излизал, лелята е много твърда и всеки ден поне 1 час са навън.

А за подстригването - станах майстор фризьор - нали сме с много коса от раждането, та няма как, иначе през зимата трудно съхне, пък и Бийтълсите ряпа да ядат. Та процедурата е следната - тримата в банята, татито седи на тоалетната чиния и държи Миташки гол седнал в него, аз се вихря около главата му - пък каквото става...................после дооформям ако съм изпуснала нещо Wink

И последно - че стана много - четохте ли за този баща дето забравил ( не знам какъв трябва да си та да забравиш newsm78) детенцето си в гората.
Днес от сутринта си мисля, как ли ще оцелее в този студ, и то в гората.........тези родители са направо #2gunfire

# 214
Aila добре че е имало добри хора да ти помогнат и не е била дълбока раната. Улучила е по-кръвоснабдено място и за това е имало толкова кръв.  Hug за малката героиня и най вече за мама.
Елфче аз съм при нашите с Тони от началото на месеца. В петък вече тати ще дойде при нас, а на 26.02 се прибираме в Пловдив. Чакаме сестра ми да се прибере от Щатите и да се видим набързо. Simple Smile
vst_80 опити завършиха успешно. Wink Тони спа при баба и леля, а аз бях сама.Но ми беше студено без топлината  на Тони. Довечера си го взимам пак при мен.
Ади страхотни гоблени. Аз имам няколко и дори един ме чака започнат,но нещо не ми остава време за него.
Сега ще се сгуша в леглото и си пускам да гледам филм докато спи Тони.
 Hug за всички!

# 215
  • София
леле, сега прочетох Aila  Hug ,
дано бързичко да се възстанови и да няма белег,......в такива случаи родителите са по наплашени - напълно те разбирам ( ние това го играхме преди няколко месеца на ръба на нощното шкафче, ама се размина без шев, само с лепенки, аз бях пред инфаркт с толкова много кръв, но вече знам, че просто главата е много кръвоснабдена). За съжаление това май ни чака

# 216
Аила минла си значи бойното кръщение -много целувки за теб и малката -аз откакто е проходила си нося лепенки в чантата че ние винаги падаме по глава Simple Smile
адрианска как сте с обривчето -аз тъкмо си мислех че нашето минава и от вчера наново:(амажа а с мехлеми и правя вани постоянно newsm78дали не е от зъбите това?а с гърнето сме до никъде и май ще си почина малко с опитите

# 217
  • София
  Благодаря ви момичета  Simple Smile
  Ваня след като се наспа, освен лепенката друго нищо не напомня за инцидента. Те и друг път са падали и са се ожулвали или нещо подобно, но в случая лепенка нямаше как да свърши работа. Просто известно време кръвта шуртеше буквално. Първо я притиснах с ръка, а после като взех от аптеката марли с тях, като целите се бяха напоили с кръв, а в лицето и дрехите изглеждаше като герой от ешкън филм. Една жена от кафето каза, че час след това е треперила, аз я усетих че за малко да припадне като я видя. Аз лично не бях чак толко уплашена просто защото видях че е малка дупката, но отстрани изглеждаше много страшно, цялото и лице в кръв.
  Преди малко излизах пак навън с тях, не е за хора, страшно духа и отидох да видя мястото на което падна. Има кръв и по земята и ме съмнява именно едно стъкълце там...
  Оставих и две кутии бонбони Мерси, за хората които ми помогнаха, оказа се че жената, която дойде с мен днес е имала рожден ден....
  Докато траеше всичко това явно се бях мобилизирала и не се уплаших, едва след като всичко приключи и я залепиха, изведнъж ми се подкосиха краката, досега не ми се беше случвало, явно след прилива на адреналин и като се успокоиш тогава се отпускаш.
  Исках да попитам нещо, някой наясно ли е с тази процедура с лепенето, става определено лесно и бързо, но дали е напълно безвредно? На мен ми изглеждаше буквално като че ли я лепят с каноколит.....

# 218
  • Бургас
Aila,направо изтръпнах докато четях какво ви се е случило.Много Hug за малкaта принцеса и за теб.

Благодаря на всички ви,че ни мислите. HugИрен продължава да кашли и има сополи.Днес видях,че и долу ни избива трети кътник,белее и е се усеща твърдо.
Направо тези зъби ни разказаха играта,а като се сетя,че имат да ни излизат още половината и изтръпвам.
Аз съм все още с гадната хрема и ме боли цялото тяло.
Исках да ви питам за хрема ,какво давате без рецепта. newsm78Защото,като бяхме при педи нямахаме сополи и не ни изписа нищо.А сега е в отпуска и не ми се ще да я занимавам (има някаква заместничка)Аз съм слагала преди капки  Мукосептонекс и сега пак и слагам.Ако има нещо по ефикасно.....

# 219
  • София
  Велмар разбрах, че ще ставаш и ти членка на СНБМ  Hug Wink

# 220
  • София
Aila,Исках да ви питам за хрема ,какво давате без рецепта. newsm78Защото,като бяхме при педи нямахаме сополи и не ни изписа нищо.А сега е в отпуска и не ми се ще да я занимавам (има някаква заместничка)Аз съм слагала преди капки  Мукосептонекс и сега пак и слагам.Ако има нещо по ефикасно.....

Ирен от всичко, което сме ползвали до сега най-съм доволна от Коларгола ( те са на прах и трябва да се разтворят - най-добре в аптека, за съжаление не всички аптеки имат и го правят) има го в аптеките, които приготвят лекарства. Единствен недостатък е, че много цапа в кафяво, но пък е ефикасно ( мисля, че беше 2% разтвор, но питай най-добре в аптеката.

Аила - ние не стигнахме до лепене, но знам, че това е много ефикасен начин, и не е опасен.   

# 221
  • София
  Мерси за отговора  Simple Smile
  За капките не мога да се включа, защото досега не съм ползвала нищо друго освен физ.разствор като малки, когато не можеха да сучат от запушено носле. За седмица някъде им минава без да ползвам нищо поне досега. Дано скоро оздравеете.
   След малко чакам свекърите от Добрич да пристигнат, та се сетих, има ли информация скоро от Спинки, как е малкия?

# 222
Айла, направо настръхнах като четях за случилото се...нагушкай малката геройка от нас! Hug
Нашият татко също беше запален на тема рибки, но сега имаме само няколко златни рибки, които се ширят в 100 л аквариум. Явно са доста издръжлив вид! Хубавото на големия аквариум е, че не се замърсява толкова много. Елфче, Гого не им обръща особено внимание, освен ако не му кажа: Виж рибките! Wink
Оказа се, че близо до нас има развъдник за полицейски кучета и мислим да се опитаме да си купим от там. Дано само да се съгласят, защото по принцип е разрешено само за служители на МВР. Praynig

Ние днес отново изкарахме 5 часа навън...е, част от времето бяхме на кафенце, а после на гости. Grinning

Елена, при вас са отворили ново клубче, а, а? Grinning

# 223
  • София
Добър вечер на всички!

Едва смогнах да се добера до форума. Не ми остава никакво време.
Първо да се похваля, че засега всичко в новата работа върви страхотно.
Вчера пък скитосвахме цял ден - първо на рожден ден на щерката на една приятелка, после при мама и татко, после на гости и успяхме да се приберем чак в 20 часа.
За съжаление събота и неделя минават много бързо. Не е като да работиш на смени - тогава винаги имаш време за всичко. Сега се прибирам на бързо с торбите, докато сготвя, видя детето и Митко и става време за лягане. Мъчно ми е много...по 11 часа ме няма, Калоян днес много плакал следобяд за мен.  Sad Но...няма начин.
Дано няма болнички дечица, радвайте им се! Hug

# 224
  • софия
Днесвсеедно бомба е паднала  Rolling Eyes!Къде сте всички?!
Ира,аз досега за хрема само Стеримар и Виброцил съм ползвала при Найа.
Айде,лека от мен  smile3524!

Общи условия

Активация на акаунт