АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 931
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Адрианска, много са хубави аквариумите!  Peace Чудя се как оцеляват  newsm78 Laughing
Elwing, то си е цяла наука. Мъжът ми много се е запалил, записал се е по разни форуми... Иначе малките се хранят по три пъти на ден, през ден им се сменя по 1/3 от водата и т.н. Но въпреки това само 50% оцеляват и то ако са отделени. Ако се родят при големите риби няма да остане нито едно.

# 196
  • София
Адрианска, много са хубави аквариумите!  Peace Чудя се как оцеляват  newsm78 Laughing
Elwing, то си е цяла наука. Мъжът ми много се е запалил, записал се е по разни форуми... Иначе малките се хранят по три пъти на ден, през ден им се сменя по 1/3 от водата и т.н. Но въпреки това само 50% оцеляват и то ако са отделени. Ако се родят при големите риби няма да остане нито едно.
А, знам че ги папкат майките им. Sick Имах предвид как оцеляват от Сашко и Боби  Laughing или не им е интересно да бъркат там? Забравих - и гоблена е много хубав  Peace
Мама Галя, не е ли много мразовито навън? Само ние ли не излизаме?  Rolling Eyes

# 197
Адрианска, за търпението на мъжа ти да се научи как да се справя с аквариуми - евала. Аз се отказах след едно кило мъртви риби. Не ставам за това - факт.
За това че си завършила гоблен ти свалям шапка. Това е единственото, което не се справям да върша откакто децата са при мен. Две години дошивам ей туй ъгълче от гоблена http://www.snimka.bg/album.php?album_id=220396, наречен за 70-тата годишнина на свекърва ми. Тя помоли за 80-тия рожден ден ако може да съм готова  Joy
Надявам се Митко като мине изцяло на наша храна да заделям и време за шиене, но за сега в апартамента и с кучето което ми създава допълнително чистене, просто не смогвам.
За кожните проблеми ти съчувствам - аз в момента боря т.нар. "котешка екзема" при Милен. Нямам идея от къде се взе, при положение, че той от първия ден е с кучето, чак сега - надали е от нашето куче, обаче не ми се мисли колко мазане ще измажем, докато овладеем положението. Добре че не е заразно, че както и двамата имат гъдел - не ми се мисли.
Ммилена - на всяка цена да пуснеш снимки на гардероба.
Elwing - много е студено, просто аз съм си луда по цялата глава и ако не е мъгла и град като яйца не пропускам, независимо от температурите.

# 198
Здравейте  Hug
Милена, и аз ще чакам снимчица на гардеробчето  Mr. Green - впечатли ме обясението ти. На мен все не ми стигат рафтчетата, нито в гардароба, нито в библиотечките  Laughing
Адрианска браво на вашето тати  Peace Аз се опитах да гледам рибки, като забременях и едва не пометнах от ревове и сополи  Cry Много са красиви, ама много умират  Sad Или може проблема да е в мен - преди имах костенурки и те не оцеляха дълго - татито все ме бъзика, че живеят по 100 години пък аз съм им разказала играта за нула време  Sad Сега има две оцелели златни рибки - много са  издръжливи милите  Laughing Мъжът ми все се чуди на кой да ги пробута. Браво и за гобленчето - искам и аз да се науча, ама и това не ми се отдава  Embarassed Дано Сашко да се оправи бързо  Hug
Елфче  Hug Аз пък не я знаех тази техника. Незнам какво сме правли в училище, ама таква работи не помня  Laughing А вие как изкарахте на рд. Как е деверът ти? И на мен ми е многоооо студено и тези 2-3 дни не сме излизали - само от нашите разходки с колата  Mr. Green
Мама Галя пак ни разби с кафето тази сутрин  Joy А за мартеничката ще чакам да показваш снимки  Hug
Кайли, как завършиха опитите ти снощи  Hug Няма ли скоро да се видите с татито  Rolling Eyes
Пух, и аз съм за срещичка  Wink - и ако може да е събота или неделя, че тогава имаме шофьор  Laughing

Както винаги прекалих Embarassed

# 199
Прекалих и още имам за писане  Embarassed

Сетих се да ви питам - има ли някой, който поръчва от тези детските кухни с доставка до вкъщи? Аз съм се замислила най-накрая да запиша Лори на кухня  Laughing ама ми се иска да ми я носят до тук  Peace Имам някакъв спомен, че някой беше писал, че не е доволен от Ози, пък аз само за нея знам, че правят доставки  Thinking

Blanc, Ира, как сте?

# 200
Днес съм на всяка манджа мерудия, обаче
vst_80 - не мъчи детето с тия буламачи  Praynig

# 201
  • София
Вст, Ивчо не хареса Ози, но май повечето са доволни  Rolling Eyes А и аз само 1 път поръчвах. Май и от хер бебе правят доставки, Велмар беше доволна, ако помня правилно.  newsm78
За рд - рожденика го проспа  Laughing , но ивчо се държа учудващо добре  Thinking Mr. Green , не му се чу гласчето. Девер ми е добре, но разни раздвижвания, терапии, масажи му предстоят... Операцията на прешлените му е била 150 000 евро  Shocked и добре, че са си внасяли сами здравните осигуровки. Иначе - доживот щяха да си изплащат това лечение  ooooh!
А твоята сестра как е?
За рибките - и аз плачех много като умираха  Sad

# 202
Мама Галя, лошото е, че я мъча с мойте  Embarassed Laughing

Елфче  Hug Радвам се, че сте си изкарали добре  и най-вече, че сте се видяли с близките си. А за цената на операцията, просто нямам думи  Shocked И моята сестричка сега ми казва разни цифри, от които направо ме боли глава, ама слава богу и на нея й внасят големи осигуровки, та не плаща почти нищо  Peace Иначе, не мога да кажа , че е много добре, за съжаление. Има много проблеми с приятеля си, който явно е полудял напълно, предстои й операция на крака, че нещо не е наред. Ама какво да се прави, случило се е сега трябва да се справя със ситуацията. Дано да успее, че не е лесно в това състояние, пък и с неприятности вкъщи  Praynig

# 203
  • София
  Да споделя при нас какво се случи преди малко.
  Облякох ги хубаво госпожиците и излязохме на разходка. Отидохме до едно близко кафене, до което има и люлки и пързалки. Тъкмо бяхме стигнали и Ваня тръгна нанякъде, като има леко наклонено за слизане. Падна, защото се затича, но това често се е случвало, реве малко и всичко е ок. Оставих Ники и отидох да вдигна Ваня, само че се оказа, че явно е нацелила нещо остро с челото си при падането, защото от там шуртеше кръв и вече цялото и личице беше във кървави вадички. Гушнах я, притиснах раната и отскочих до близката аптека, като помолих една жена да наглежда Николета. Аптекарката ми даде едни марлички с които да притисна по-добре, защото все още течеше доста кръв, раната беше просто една дълбока рана на челото, сравнително малка, нещо като дупчица от камък например, явно обаче там е доста кръвоснабдено. Върнах се при Ники, обади се на таткото да идва към поликлиниката, а един добър мъж от кафето ме закара, като жената, която гледаше Ники дойде с мен, за да може аз да се занимавам само с Ваня. В спешното я погледнаха набързо, казаха че е за хирург, леко я измихме и отидохме към хурурга. Дотогава марличките бяха изцяло и те напоени с кръв, но вече беше спряло кръвотечението. Докато бях в кабинета таткото вече беше пристигнал. Промиха раната с кислородна вода и йод и я залепиха. Едва тогава усетих че ми прилошава и ми се подкосяват краката и помолих таткото да влезе. Позабавихме се още малко в поликлиниката докато таткото отиде за направление за хирург от педиатърката за да не се налага да плащаме за манипулацията. След два дни ще отидем да махнат лепенката и да я прегледат. В момента спи, освен че се наплаши малко и порева, не мисля че има други последици, само че вече поне стерилни марлички за притискане на подобни рани, май ще си нося с мен. Довечера идват и свекърите, тъкмо ще ги зарадваме   Simple SmileМисля да купя и по една кутия бонбони за мъжа и жената, който ми помогнаха. И да си отбележа първата по-сериозна травма на зверчетата   Simple Smile

# 204
  • софия
Вст,ние бяме един месец,можеи повече "на Ози",но Найа нещо не беше впечатлена  newsm78.
От днес сме "на Хер бебе" ,пък да видим  Rolling Eyes.
А,какво и е на сестра ти?

# 205
Лелееее, Aila направо изтръпнах. Много  Hug за теб и сладкото слънчице  Heart Eyes  Hug Hug Hug

# 206
  • София
Лелееее, Aila направо изтръпнах. Много  Hug за теб и сладкото слънчице  Heart Eyes  Hug Hug Hug
и аз така  Rolling Eyes
прегръдки и от нас!  Hug
и дано скоро се оправят нещата при сестра ти!  Praynig

# 207
Дани, сестричката ми катастрофира тежко преди месец  Sad Мерси за отг за кухнята, явно ще пробваме и ние на тези Хер бебе, пък да видим  newsm78 /дано да доставят до наше село  Laughing/
Елфче  Hug

# 208
Мама Марго, сигурно ти е доста трудно сега! Моите родители емигрираха в САЩ преди повече от 10 години и много добре разбирам какво е да си събереш живота в куфари! Ти в кой край на щатско ще ходиш? И кога заминавате?
Да те предупредя, че дори да свикне детенце без памперс сега като отидете там вероятно ще има период на напикаване-поне моя Алекс при всяко ново нещо, което му се случва опикава по 100 чифта гащи за няколко дни и след това се оправя Grinning
Ние отиваме в Канада  Mr. GreenКазват че студа запазва хората млади  Flutter
Да ,предполагам че ще има такъв момент,но ми се иска да изградя навика ,който след първоначалния стрес ще се възтанови предполагам.
Има и нещо хубаво в това да прецениш кое ти е най важно,даваш си сметка с коко излишни неща си затрупан,и че в крайна сметка най важните неща за теб пътуват с билет ,а не в куфари  Mr. GreenПожелавам си да сме здрави ,а другото ще си го купим от там,толкова е хубаво да се обзавеждаш с новички неща и да пазаруваш,поне за мен шопинга си е тръпка  Wink Така че гледам позитивно на промяната. Peace

П.С Сега видях постинга на Айла,много  Hug за теб и Ваня и от нас !!!Понякога за родителя е по тежко отколкото за детето,какво да се прави случват се и такива неща,кураж и ще видиш колко бързо ще и мине  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
vst_80 дано сестра ти по скоро се раздели с този човек и си намери свое местенце където да отиде и майка ти и дано операцията да е успешна  Hug
Ади страшен гоблен  Shocked и за две седмици ,браво нямам думи!
Кайли заминаваме в началото на май ,че април месец и си е още зима,а и има да си довършваме разни задачки  Peace

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 13:43 от MamaMargo

# 209
  • софия
Дани, сестричката ми катастрофира тежко преди месец  Sad
Съжалявам,мацка  Confused!Бързо оздравяване !

Общи условия

Активация на акаунт