АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 938
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • София
elwing  Hug ще се видим скоро , надявам се. Дано да не пропусна следващата люлинска срещичка.

Яна наистина много е порастнала и много се е променила, единствено инатът й си е същия

# 181
Мама Марго, сигурно ти е доста трудно сега! Моите родители емигрираха в САЩ преди повече от 10 години и много добре разбирам какво е да си събереш живота в куфари! Ти в кой край на щатско ще ходиш? И кога заминавате?
Да те предупредя, че дори да свикне детенце без памперс сега като отидете там вероятно ще има период на напикаване-поне моя Алекс при всяко ново нещо, което му се случва опикава по 100 чифта гащи за няколко дни и след това се оправя Grinning

# 182
Здравейте  Hug
Ние още не можем да се съвземем от вчерашните емоции  Laughing Лори си легна в към дванайсет без нещо  Crazy

Благодаря Ви за снимчиците, момичета   bouquet

Блу, Марулка, няма за какво да ми благодарите  Hug  bouquet

Елфче, техниката  Laughing за мартеничките е много проста  Peace Като бяхме в Испания видях такива играчки за елхата и от тогава съм се разровила да намеря как се правят  Laughing Та се оказа, че не е никак сложно. Върху надут балон се навива прежда, натопена в С200 и малко вода. Оставя се да изсъхне и след това се пука балона  Laughing Това е - бързо, лесно и според мен ефектно  Peace

Съжалявам, че много мами не можаха да дойдат на срещичката - беше изключително приятно  Heart Eyes ИСКАМ ПАКККККК  Praynig Нали имаше преложение да ги правим един път в седмицата - мисля, че ще е супер  Peace

Блу как свършва края на схватката Ния -Лори  Laughing,отрязала си най интересната част  Mr. Green
И аз това си помислих  Grinning

Ами то просто краят не беше интересен  Laughing - Лори реши да се направи на голяма жерта и се разплака с цяло гърло  hahaha

А да знаете, че вече ще ви се оплаквам за всичко  Laughing Оплаках се, че Лори не иска да пие течности - започна да пие по 2-3 чашки на ден /пу-пу/. Казах ви за ужаса й от прахосмукачката - днес изчистих без проблем, гледа ме от страни, помрънка малко и отиде в другата стая  Laughing

# 183
Пуснах няколко синмки на младия варварин:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215327&photo=58.
През половината време наддава индиански писъци "Бъдя- бъдя-я-я-я-я-!" Още се чудим какво ли иска да каже  newsm78

# 184
Много весело сте си изкарали на срещичката. Трябва да заведа Тони в някой клуб в Пловдив да си поиграе с деца. Нещо все не стигам до там, а може да му хареса на детето.
Надявам се болничките да оздравяват бързо.
Мама Марго кога заминавате за Канада? Близо ли ще бъдете до сестричката ти?Ако не се бъркам и тя беше там!? newsm78
Елфче и Тони не ми дава да го подстрижа.Наложи се да го държат трима души за да му подстрижа малко бретона,че пак му влизаше в очите, а реших че няма да връзвам пак "чоко".Нали е мъж, а не бебе. Wink
Тази вечер реших да пробвам Тони да спи при баба си и аз се "крия" в другата стая на компютъра че ако ме види и ще ми развали плановете. А съм намислила да пиша на татенцето романтично писмо, което ще бъде подарък за годишнината ни другата седмица Heart Eyes .
Лека вечер на всички! Hug

# 185
  • софия
Добро утро  Hug!
Гледам новините и още не мога да повярвам,за Косово  Shocked!

# 186
  • София
Привет и от нас! Hug
Какво е станала в Косово?  Rolling Eyes
Вст, мерси за обяснението! Преди години в час по трудово една учителка ни учеше така да си правим абажур за лампа - с топка, прежда и С200. И аз реших, че и мартеничките са по същата технология  Wink
Кайли, вашия татко колко дълго ще отсъства? Нещо см пропуснала  Blush Или просто му пишеш писмо  Blush
Ивчо е кошмарен напоследък. Дано да е от зъбоникнене, а не от нещо друго.
До после.  Heart Eyes

# 187
  • софия
Нова държава си имаме,мацка  Twisted Evil!

# 188
Здравейте!
Честно казано, според мен, това с Косово май няма да доведе до нищо добро за околните държави. Още от сега се започнаха с кървавите протести  Rolling Eyes.
Аз се предадох и започнах да мажа Сашко с Дактакорт-а, защото нищо от другите леки мазила, които използвах не му помогнаха. Даже му се разпространиха повече. Все пак си мисля, че д-рката знае какво му е изписала, пък и сега като се замисля, тя каза да го смесвам с кремчето на Avene, а не да мажа само с Дактакорт. Каквото и да е, дано му минат по-бързо Grinning. А, с памперса направо вече луднах. Има дни, в които имаме пълен напредък и караме с един цял ден, пишка само на гърнето. Но, вчера например му смених цели пет памперса. Даже два пъти свърши голямата работа вътре, нещо което не му се е случвало от повече от 6 месеца  Thinking. Но, няма да се отказвам, само малко да се постопли, няма и да му го слагам даже.

# 189
Чакайте малко да ви се похваля сега.
Нали си спомняте, че ви казвах, че мъжа ми се запали по рибките и си взехме 80 литров аквариум. Ето да ви го покажа, а до него е детското отделение, в което има около 60 новородени хелерчета само от една майка Laughing. Ако някой иска да свирка, че какво ще ги правиме незнам.
А това е моето ново произведение. Поставих собствен рекорд. Уших го за две седмици: Мадона от Карло Долчи

# 190
Добър ви ден.
Сложих детето да спи /хареса му сутрешния сън/, сложих кафето да ври /бавно ще стане/ и сядам да ви чета.
Като изчета, ще коментирам.

# 191
Ех, Мама Галя, пак страхотно кафе сложи  Joy. Ще взема и аз да почета нещо или най-добре да излезна, пък като се върна май ще е готово  hahaha.

# 192
  • София
Адрианска, много са хубави аквариумите!  Peace Чудя се как оцеляват  newsm78 Laughing За другото - дано бързо да мине  Praynig Кожните проблеми за много упорити, знам от опит  Confused
За държавата Косово - нищо не мога да коментирам, не разбирам от политика  Blush
Мама Галя, мерси за кафето  Laughing А като спи сега после спи ли пак или минавате с това спане?

# 193
vst_80 открадвам си идеята за мартеничките. Следобяд ще купя С-200 и ги почвам.
Elwing и Митко е кошмарен напоследък - знам че е период, ама на моменти трудно издържам. Киселее от зъбите, това едно на ръка, а и за капак на всичко е в момент на утвърждаване на характер и като не стане това което си е намислил надава едни писъци до небето. А да не ви разправям как се прибираме от разходка - като пусната на мах голяма гърчеща се тонколона е. Уж бях махнала количката, сега пак я извадих и я ползвам само за прибиране, че ми окапват в ръцете. Ако не го нося търчи в обратна посока, а ако се опитам да го хвана за ръка почва да "мете" с грейката пред блока. Уж съм човек с чувство за хумор, ама толко чист вход ми идва нанагорно  Mr. Green
Сега като спи /ама ние бяхме навън от 9 до 10 все пак и се умори да зъзне/, ще обядва към 12-12,30 и си правя сметката до към 14 да е пак навън и да легне отново. Ако не легне - ще си бера плодовете от това, че се поддадох на изкушението и го оставих да спи сега.

# 194
  • София
привет и от мен

и ние сме много доволни от срещата. Само в началото бяхме спящи ( ама нали съвпада с нашия следобеден сън)...обаче после  Laughing, мисля, че на Миташки много му хареса, за съжаление ходи в клубове само по такива сбирки, щото през почивните дни гледам някъде в планина или в парк да го заведа...ама ако още се организираме в почивните дни, пак ще дойдем  Hug

Ммилена - направо ти завидях благородно Blush за тоз гардероб - и аз си падам по такива - ама с тез 7 врати....направо ме уби....., нашият е далеч по-малък,  сигурно отвсякъде си заслужава парите, пък и е една от най-потребните вещи....а и място щом имате да го сложите.........Чеситито и да сложиш снимка.

Адрианска - ние преди имахме нещо като лишеи и го мажех с линола плюс павизин ( или павизон май беше  newsm78 - който пак има кортикостероиди) обаче е факт, че му мина много бързо. Така че не се притеснявай толкова, нали е специално за дете предписано, пък и щом друго не помага...............

Дани777 и аз четох малко и гледах вчера и днес сутринта новините - май няма да се отрази това въобще добре в нашия регион - лошото е, че сме на таково място разполежени, че все Велики сили разни ни се бъркат........... #2gunfire

още нещо май щях да пиша ама..........е, следващия път

айде доскоро

Общи условия

Активация на акаунт