Чудя се как оцеляват
Чудя се как оцеляват
Имах предвид как оцеляват от Сашко и Боби 

Аз се опитах да гледам рибки, като забременях и едва не пометнах от ревове и сополи
Много са красиви, ама много умират
Или може проблема да е в мен - преди имах костенурки и те не оцеляха дълго - татито все ме бъзика, че живеят по 100 години пък аз съм им разказала играта за нула време
Сега има две оцелели златни рибки - много са издръжливи милите 
Аз пък не я знаех тази техника. Незнам какво сме правли в училище, ама таква работи не помня
А за мартеничката ще чакам да показваш снимки 
Няма ли скоро да се видите с татито
- и ако може да е събота или неделя, че тогава имаме шофьор
Имам някакъв спомен, че някой беше писал, че не е доволен от Ози, пък аз само за нея знам, че правят доставки 
Радвам се, че сте си изкарали добре и най-вече, че сте се видяли с близките си. А за цената на операцията, просто нямам думи
Иначе, не мога да кажа , че е много добре, за съжаление. Има много проблеми с приятеля си, който явно е полудял напълно, предстои й операция на крака, че нещо не е наред. Ама какво да се прави, случило се е сега трябва да се справя със ситуацията. Дано да успее, че не е лесно в това състояние, пък и с неприятности вкъщи 
Мисля да купя и по една кутия бонбони за мъжа и жената, който ми помогнаха. И да си отбележа първата по-сериозна травма на зверчетата
за теб и сладкото слънчице

Така че гледам позитивно на промяната. 
за теб и Ваня и от нас !!!Понякога за родителя е по тежко отколкото за детето,какво да се прави случват се и такива неща,кураж и ще видиш колко бързо ще и мине

Препоръчани теми