АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 920
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Прочетох от тук от там  Embarassed и само да кажа на бързо  Blush

Айла, миличка, преживяла си някакъв кошмар и евала как си се справила, аз не ми се мисли как ще реагирам, дано е като теб!  Hug Дано Ваня бързо се оправи милата  Praynig

IrrA_78, сигурно ще ти звучи супер тъпо аз и друг път съм го казвала метода ми за лекуване на хрема. бабешки е, но върши чудеса  Peace В една тенджерка нарязваш една глава лук /може и с обелките/ и я слагаш да ври ако е възможно в стаята където нанка Ирка, все едно да стане като инхалации, ама нали няма как детето да диша над тенджерата, затова слагаш да си ври в стаята....вярно усмърдява света тоя лук  Sick но върши чудеса  Peace

Vst_80, дано сестричката ти се оправи и тя бързо и го разкара този човек и си поеме спокойно живота. Hug На мен още когато каза, че ви мота вас с информацията за нейното състояние докато тя беше в болницата ми направи лошо впечатление  Rolling Eyes
 А мартеничката ти е жестока   bouquet

Ади, браво за гоблена, голяма си майсторка, евала   bouquet

Ние сме добре, пу-пу. Едно и също, само дето аз пак се стягах за фотошопско контролно  Mr. Green Утре вечерта в 20 часа започва гласуването, ще ви пусна темите да се включите и вие  Grinning 
В четвъртък заминавам в Хасково /дето ви казах/ на честване на юбилея на фирмата ми и чак не смея да си пробвам панталоните, да не се разочаровам много, че няма да ми стоят като преди, ама какво да се прави като ето и сега набивам макарони на фурна  ooooh!

Айде цункам ви и до утре  Hug

# 226
Aila неприятна случка, но важното е, че щетите са малки. Лепенето се прави на видими части и е по-естетично от шева. Лепилото е нещо като канаколит, наистина. Не е опасно или вредно за дечицата - питах майка ми /тя е мед.сестра и провери/

IrrA_78 ако сополите не са зелени, пръскам Стеримар /най лесно и не се боря с него/ или капя физиологичен разтвор като редувам с Вит. С
Като ми изглеждат мътни - коларгол - кафявите капки, много цапат но са ефективни
Като позеленеят - Бивацин антибиотични капки, редувам със Стеримар.
За зъбките - и при нас никненето е трагедия, но останаха още 8, това е успокояващо.

Мама Марго много красиво си го написала за най-ценното пътуващо с билет  Peace

nana77 много е важно, че ти си удовлетворена от работата си. Малчо ще свикне - не е приятно, но като трябва - трябва.

# 227
Здравеите мацки!Надали си спомняте за нас Laughingс някои мами се познаваме ли4но.Влизам от време на време да ви 4ета.Много са сладки вси4ки  де4ица направо бонбон4ета са тзи августин4ета Hug.При нас както при вси4ки едни и са6ти проблеми.Разбира ве4е по4ти вси4ко,говори малко и така.Хаеде целувки и пак 6те наминавам.Аила браво за смелоста аз 6тях да се паникосам.Валка изглежда6 страхотно да не се тревожи6 Peace

# 228
ДОбро утро ,момичета Hug Тия дни  не ми остана време за форума и много ми липсвахте... Вчера ми беше почивен ден и  се възползвах  максимално Wink Пих 2 часа кафе сутринта  с една мама от квартала, после се мотах вкъщи, оттам взех една лелка от яслата на Дари и ходихме за тапети за групата.Моят мъж каот не ми дава да направя жълта стая в апартамента, направи такава в яслата JoyАми- лудичка съм си явно, ама много ме зарежда с настроение този цвят за стая  Party Дари тая нощ   се разкашля Tired-не я бях чуваля от  няколко седмици.Взехме я при нас уж за малко, и накрая- нито тя спа- нито ние.....Сега едва гледам Rolling Eyes, а съм на работа ooooh!Най-новото от програмата ни е  следното: тича между нас из спалнята сутрин, аз се опитвам да си доспя, а тя си наглася дупето на заден ход към лицето, ми, засилва си и се тръшка с всичка сила и ми сяда на лицето Sick.И ми казва"Опааааа" ooooh!.И така- докато не станя от леглото LaughingАбе- веселба е при нас.
ВСТ, аз съм ползвала джуниър меню и хер бебе- от първите хич не бях доволна Naughty( Дари също, а тя е всеядна).
Айла, големи премеждия сте имали- браво за запазеното самообладание Peace
ROZI24 , разбира се че ви помним Hug Разписвай се по-често- поне да ни носиш топло настроение  от слънчева Испания, че тук  един вятър..... SickИскам пролееееееееееееет!!!!!!
Ох, отивам да пия кафе, и после ще  дописвам Heart Eyes

# 229
Влизам да си излея мъката.....преди малко ми се обади мъжа ми че Дари парела и спорен него имала Т Sad.Аз започнах да будя наред всички колегки , за да видим кой може да дойде и да  ме смени, а аз  да се прибирам към къщи.20 минути   след  първото позвънявна, му звъня аз да видя какво става.Успял да измери Т- 36.9 Shocked #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ще я праща на ясла-даже пътували  вече натам.Ей- ще ме побърка понякога #Cussing out
Все пак ще си седя на stand by и ще се моля да е било момнтно неразположение и да не ми звънят екстремно от яслата Praynig Praynig Praynig, че днес и на работа  е доста напечено  не виждам как ще се прибера... Sad

# 230
  • софия
Добро утро!
Велмар,ама и татито яко адреналин ти вкарва  Rolling Eyes...Дано и няма нищо на Дарито
Рози,разбира се,че те помним,мuchacha  Grinning!Пиши по-често как сте с Хеки .
Валка,"подписвам" се навсякъде за теб  Grinning!
Днес,ще се брамчи по разходки!Цели 4 градуса,за Сф. newsm44!

# 231
  • София
Привет!
Рози, помним те разбира се!  Hug
Бързам да похваля Ивчо с нещо, което не се е случвало от 1г 6м и 11дни - като заспа снощи в 23ч се събуди за АМ в 7ч  Shocked , заспа пак САМ, В СВОЕТО ЛЕГЛО и се събудихме в 9ч Party Party Party Досега помня да сме спали от вечерта до 5ч и то само 2 пъти! Ето и да почерпя по случая beer beer3 beer2 cheers Сигурно така ми се реваншира са това, че напоследък ми изпили нервичките  Mr. Green
Велмар, дано Дари е ОК!
Валка, давай да гласуваме!

# 232
Добро утро!
Elwing, браво на Ивчо, дано това да е началото  Hug.
Велмар, дано на Дари да й няма нищо  Peace.
Дани, вие в парка ли се разхождате? Аз не съм ходила там от есента  Rolling Eyes. Излизам към 11,30ч, отиваме за храната и после около един час стоиме в двора на 73-то училище и там като изгрее слънчице е завет и е много хубаво и широко за търчане  Grinning. До парка не стигам.
Vst_80 и аз като Валката си помислих, че сестра ти има проблеми с приятеля си и от там идва душевното й неразположение. Дано да намери най-доброто решение за себе си и да й случат само хубави неща  Peace.

# 233
  • софия
Елфче,пу-пу,айде честито !Видяхте ли,как снощи ви пожелах "лека" и елфчето спало  Grinning!
Ади,аз хич не го харесвам ю.парк  Naughty!Много голяма лудница ми е !Не,че като се разхождам по Витошка не е,но поне зяпам парцалки и времето минава бързо.
Мошето ме "сваля" до площад "Македония" там живее Ралица и от там се спускаме по Витошка,стигаме до НДК  и там се кротваме на някоя пейка,за час-два,после пак по Витошка и до ЦУМ,като там ядем в "Спагети".Готино е,че е широко не е задимено,като всички заведения по МОЛ-овете и ходят много мамита с дечурля.От там пак до Ралица и таткото ни прибира към 7ч.

# 234
Дани,  обади се при някой от тегелите Wink  Аз ще съм като  координация на трафика Joy Joy Joy
ЕХ, като заговорихте за парка...толкова ми е залипсвал, а така ми беше писнал преди Sick Ще взема да се вдигна с Дари  тия дни като се позатопли  Peace.Смао не знам каква ще бъде тая нашата разходка, защото  в количка не е слагана от есента... newsm78

# 235
Много се радвам 4е ме помните Hug,нали бяхме един отбор томбаци Wink.Сега се прибрахме от разходка и ни заваля дажд.Тук наистина е топли4ко сняг не жали,но духат силни жетрове от морето.Абе зимата е кам 15 градоса,стига и над 20.И на нас ни липсва парка с тези даждове,намерис си тук един парк сас бар4е е направо се родих малкия играе а мама си пие кафето Laughing.Така ми е спокоино все едно сам си в БГ,бар4е с парк за децата.Тук няма такова не6то има само павилони за пуканки и сладки.А в децките катове пускат само деца над три години.Малкия е с мен но мисля да го пускам на градина на есен ,и на три по4ва у4или6те.Тук градините са скапи а даржавните са само за работе6ти маики.Ами това е стана далго целувки на вси4ки де4уца Hug

# 236
  • софия
Мацка,защо държавните да са само,за работещи мами?И там ли има недостиг на свободни места  Rolling Eyes?
Ние пък с джуджка навестихме Ади и Саши  Grinning!Хареса ми в двора на у-щето.Явно тогава им е голямото междучасие и всички момиченца в двора обикаляха около дребчовците,а ние Лафффф и бира и скокнахме и до някоя и друга ротативка   smile3503!

# 237
Много четох и всичко забравих... Grinning

AilaHug за госпожицата!
Elwing, браво на Ивчо! Simple SmileАз не смея да се похваля, че похваля ли се и после става точно обратното. Rolling Eyes
Velmar, дано таткото да се е объркал и Дари да е добре!Тя да не тренира за кечист? Joy
IrrA_78, това с лука, което ти предлага Val_stef има ефект. Peace
Adrianska, браво за гоблена!Браво и на мъжа ти за ентусиазма.И аз гледах и рибки и костенурка и зайче, ама като забременях всичко раздадох.Нещо не си се представях с големия корем да сменям вода на рибки и да гоня зайче из стаите. Simple SmileА костенурката сега се подвизава в детската градина (много и се радват децата), където евентуално ще бъде и Вики на есен.
Ние вчера бяхме на детски РД - Вики беше най-малката обаче не се даваше, тича и игра наред с другите деца и вечерта в къщи едва я усмирихме, беше пощръкляла. Crazy
Спирам вече... Simple Smile

# 238
  • софия
Аз пък в момента вместо да си опъна старите кокали до Найа сложих във фурната картофената запеканка на марулка  Grinning!Дано да стане,като нейната  Rolling Eyes,ама ме съмнява,защото нещо не успях да разбера къде да сложа главата лук и на своя глава  Mr. Green я бамнах между двата пласта с картофки,а може да е трябвало най-отгоре...и сминдух нямам,абе.... Whistling
Ембър,всеки път,като гледам снимкатанаВики от аватара ти се сещам,че я изплагиатствах и аз  Blush.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206168&photo=172

# 239
  • у дома
ROZI24  Hug

не се стърпях да не се пофаля  Mr. Green днес с татито ни имаме годишнина (3 годинки) от паметното ни първо виждане очи в очи, по случая сътворих нещо за десерт (макар при първото ни виждане да не се дадох  Joy )

а сега отивам да действам и основното, че само с десерти не става  Blush  Joy

Общи условия

Активация на акаунт