АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 964
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Запис и от нас в новата пролетна темичка!
По загубихме се нещо наистина,но е защото ни налегнаха малко задачи,най сетне си взехме визите и сега се опитвам да си събера живота в 6 куфара. Crazy
Компа също се предаде на натиска и реши да стачкува и така нямах връзка с вас,добре сме иначе ,здрави Слава Богу.
Прочетох миналата тема до 11стр. имам още да наваксвам,но не мога да не кажа едно голямо ЧЕСТИТО на Валката която празнува днес!Пожелавам ти все така да ни радваш с голямото си сърце и душа,да ни зареждаш с незагасващата позитивна енергия и сега е момента да кажа че много те обичаме! Heart Eyes Hug
Честито и на всички други които празнуват днес ,пожелавам ви много обич, но не към виното Mr. Green
ако има мартенска среща се надявам и ние да се включим   Wink
Айла и моя мъж не ми подари нищо ,но си купихме една много голяма торта Сахер и решихме така да почетем сладките неща в живота BlushАз пък хванах края на предаването,къде мога да го гледам в нета ? newsm78

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 21:57 от MamaMargo

# 61
Дани, ние с Лорката приемаме гости, тамън ще я водим и на детско парти  Wink Обмисли идеята и си купи нещо хубаво с паричките  Mr. Green

Мама Марго  Hug

Отивам да къпем Лори, която преди малко си открадна един ароматизатор и няма да ви казвам как мирише сега навсякъде  hahaha

# 62
  • София
Честит празник на всички, които празнуват днес  Hug
Аз съм сама, Марти спи, малкото бебче поритва от време на време и така.  Heart Eyes
На зъболекар трябва да ходя и мисля да заведа и Марти. Как са хлапетата с миенето на зъбките? Моето диване само дъвче четката и смуче и не ми дава да му помогна  newsm78
Дани, жалко за рекламата.
Добре, че е neterra! Успях да гледам предаването.  Aila, малките са много сладки. За пореден път си помислих какви герои сте ти и другите майки, които имат близнаци. А мацката с 3те броя  #Crazy Да са им живи и здрави!

# 63
  • софия
Вст,мерси,мацка,ама то замина.Снимките започват утре сутрината.щЕ снимат с другата мацка,която съм била "победила" на финала .

# 64
  • софия
Миленче,взехте ли количка?

# 65
  • гр.София
 Привет,трезвенички Mr. Green!
 Честит празник на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet

Дани,започвам с теб-ей,много ме хвана яд за снимките ти. Как сега ще казвам-аз тази мацка я познавам?! Пък и крайно време е да сменят физиономиите на тези дето рекламират Активия-еми,много са зле, и на звук,и на образ.
 Марго, натъжи ме с тези 6 куфара...
 Ембър,харесах си последната мартеница. Успех в продажбата Peace

Айла говори много хубаво в предаването,ама близначките почти не влязоха в кадър-здраво щъкаха насам-натам.

bebon,допи ми се.Явно си спец.

За захапката-София нарочно си издава долната челюст и придобива зловещо изражение.Биберони не е ползвала.
И вече се притеснявам -дали ще си остане само с 8 зъба?! Тя така ще проговори много късно.

Цъкнала съм се само за 30мин,та ще спирам,после-пак.

# 66
  • софия
Лека нощ,мацки !
На мен пък ми дойде преди малко с 10 дни по-рано  Thinking...,ама по-важно е да идва за момента  Wink

# 67
хайде и аз да се присъединя към ПОЗДРАВИТЕ,за малко да не се класирам Grinning
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ кой каквото си харесва,
Валка да си жива и здрава<макар че ти май по-рано го празнува newsm78но нищо няма да ти е в повече Grinning
Аила гледах ви и даже се хвалих че ви познавам:)
иначе за нас- ние сме добре,но тук тоя вятър много ни тормози и почти не сме излизали тия дни.имаме си баба на гости и ни е мнооого добре ,аз гледам да наваксам с излизането:)

# 68
Ех, изпуснахме готината компания  Cry
/И на мен този месец ми дойде седмица по-рано, а винаги ми е било страшно точно  newsm78/

blanc закъсахме го ние - ние за логопед, вие без зъби и неговорещи  Joy А ние сме и от трудно подвижните - сега я уча как да слиза и да се качва на леглото  ooooh! - до сега се хвърляше надолу с главата  hahaha

# 69
  • гр.София

А ние сме и от трудно подвижните - сега я уча как да слиза и да се качва на леглото  ooooh! - до сега се хвърляше надолу с главата  hahaha
О-о,това ни беше от първите уроци-по корем и надолу. Спалнята ни е висока и скоковете са смъртоносни.
 tintin, наваксвай и заради нас!

Днес метох кухнята.Свърших и подпрях метлата и лопатата до стената,че нещо се разсеях с друго. После,гледам-изчезнали.
 А прибраната ми щерка ги занесла на мястото им,в дъното на коридора Joy

# 70

Днес метох кухнята.Свърших и подпрях метлата и лопатата до стената,че нещо се разсеях с друго. После,гледам-изчезнали.
 А прибраната ми щерка ги занесла на мястото им,в дъното на коридора Joy
Joy и Ели прави така ,че и ми се кара за назидание  Mr. Green
И редовно ме гони с пантофите да ме обува,може би ме копира как гоня брат и  hahaha

# 71
Добро утро от мен...НЕзнам дали е добро, защото за пореден път се успах за работа ooooh! и всичко беше на юруш Crazy
Слагам кафето за дъбуждане, изтрезняване  и въобще....кой за каквото го консумира Laughing.Аз поне имам голяяяяяяма нужда.
Бланк, ДАри е все още само с 6 зъба, но  хич не си мисли че това е проблем за дърдоренето......тя просто не млъква #Crazy С миенеот на зъбите сме абсолютно до никъде.ДОри не дава да доближа четката до устата й.иска в моята да я тика Confused

# 72
  • София
Влизам само да ви пожелая лек ден и да стискате палци работният ми ден на новото място да започне леко и така и да продължава!

Велмар  Hug Heart Eyes

# 73
Вчера не успях да вляза да ви поздравя,а и  аз щях да се присъединя към настроението на Пепър.
Днес ви пожелавам много, много щастие ,любов и разбирателство.

Дани,започвам с теб-ей,много ме хвана яд за снимките ти.  Пък и крайно време е да сменят физиономиите на тези дето рекламират Активия-еми,много са зле, и на звук,и на образ.
 Марго, натъжи ме с тези 6 куфара...

Точно същото щях да напиша и за Маргото и за Дани.(въпреки ,че едната мадама която рекламира Активия ми е приятелка).Дани ,що не каза по-рано,някак си щяхме да организираме гледането на Найа,въпреки ,че едва ли щеше да ни я повериш-на почти непознати хора,като нас.Ама все пак...........

Дани,не съм купила още количка ,то тук има само 1-2 модела на Макларъна ,вашият го няма.Пък и вярно са леки ,ама с тия малки колелца им се чудя още. И изобщо никаква лятна не ми харесва.А време хич не ми остана вече.

Браво и на подреденити момичета София и Еличка и Марти като види някъде,петго,натрошена солета от нея или изобщо нещо мръсно,не ме остава на мира докато не го почистя.. ooooh!
Нана ,стискаме палци.

# 74
  • гр.София
 mmilena,виж каква е хубава тази jane Има няколко цвята.
http://www.adria2001bg.com/products_photos/805/2_b.jpg

Нана, успех и от мен. Дир.бг ми се появява на екрана още с включването на компютъра.

Успешен ден на всички Hug

elen@, поздрави на ритащото човече.

Общи условия

Активация на акаунт