Снощи тъкмо бях наредила масата, готови за празнуване и видях,че нещо не и е комфортно,премерих и Т-38.5.Веднага и дадох Панадол в 20.00ч.В 22.30ч. резултатът-38.0.Като видях,че не пада сложих малко оцет на ходилата и на китките и в 00.00 беше 37.1.Сутринта след дълга и неспокойна нощ,сме пак с 38.0.Опитах се да и дам Панадол,защото е кошмар да и натикам ,каквото и да било лекарство в устата,дави се ,дави се и го повърна.А още миналата нощ започна да ми прикашля,вчера я заведох на педито и тя каза,че и гърдите и гърлото са и чисти и ни изписа някакъв сироп и капки.(които,също повърна сутринта след дълго давене)Пита за Т,казах не.И сега незнам ,какво да правя
да и давам ли Панадол 3 дни и тогава ,ако още има да и се обадя и да пристъпим към нещо друго.Дано не се налага АБ
,но най-важно е детенце да се оправи.Спирам,че се улях,ама ми е притеснено и исках да споделя с вас и да ми дадете съвет. 

Та чак звъних на майка по никое време да я питам (тя е зъботехник), каза че наистина е така - по-добре е да има разстояние, но всичко зависи от това как растат челюстта и зъбите.Ако растат равномерно няма да има проблем, ако челюстта расте по-бавно, няма да има място за всички зъби и някои ще растат накриво, точно като при мен.
Така че общо взето си е индивидуално.
, може да се каже че попретръпнах по темата.До 3 дни не е проблем да се поддържа Т.ТОва е един вид защитна реакция на организма.А и Т на Ирен не е толквоа висока.Следи я! Какъв сироп и какви капки ви изписа педито? Не се шашкай.Антибиотик не се изписва току така само заради една Т 
Аз се притеснявах че на Дари зъбките са с разстояние
, а то било за радост
( как ли сме ги пропуснали....
).Шегата настрана.За Умкалора съм чувала хубави отзиви.Сравнително нов продукт, който бързо действа.А Амброксола не е ли по-скоро за дълбока и влажна кашлица?Такава ли е на Ирен?Не мисли за антибиотик сега.МИсля че ще се повлияе от тези лекарства
( И не се шашкай толкова за Т
.Пробвай с НУрофен- по-бързо действа от Панадола)
.Държа я на ръка,държа моята четка, давам й нейната, опитваме се да мием зъби в синхрон, като през цялото време се хиля идиотски и давам вид колко ми е приятна цялата работа( като се опитвам да я удържа, щото ми тежи, а и тя се върти).Докато се опитвам да пазя равновесие, за да не паднем, тя отваря шкафа, засилва вратата, блъка огледалото и умира от кеф,после по4ва да вади съдържанието на рафт4етата, и ако набара и кле4ки за уши- почва да ми чисти ушите
.ХУбаво- забавно й е.ПОне в това имам успех- ама като реши че ще ми тика 2 четки в моята уста, и вече не ми е до смях....
И ми писва и до обяснения не стигам.....
аз си реших проблема като купих едно грозновато столче без облегалка високо и слагам миша да стъпи и само я придържам-а миенето е по-скоро осмукване на пастата но по важно е сега да се изгради навика

.НО- сега сме на вълна"любов към фиби и шноли", ама да не са на главата.Само ходи и вика"щип-щип" и съответно ги сваля от главата си.Та- си връзваме едно фонтанче централно и така не й пречи косичката 
,ама да питам- откъде могат да се вземат хубави детски тапети .
.И на каква цена варират всъщност
Ще купуваме в понеделник с една от лелките в яслата нови тапетки, че да се връзват на новите хубави килими
( между другото килимите, които купих са наистина страхотни и всички мноооооого ги харесаха)
( как ли сме ги пропуснали....
).Шегата настрана.За Умкалора съм чувала хубави отзиви.Сравнително нов продукт, който бързо действа.А Амброксола не е ли по-скоро за дълбока и влажна кашлица?Такава ли е на Ирен?Не мисли за антибиотик сега.МИсля че ще се повлияе от тези лекарства
( И не се шашкай толкова за Т
.Пробвай с НУрофен- по-бързо действа от Панадола)
Не е със секрет кашлицата,а от другия вид.
).Просто спасвай интервала между тях 
Препоръчани теми