АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 949
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Ирен ми е с Т. IllСнощи тъкмо бях наредила масата, готови за празнуване и видях,че нещо не и е комфортно,премерих и Т-38.5.Веднага и дадох Панадол в 20.00ч.В 22.30ч. резултатът-38.0.Като видях,че не пада сложих малко оцет на ходилата и на китките и в 00.00 беше 37.1.Сутринта след дълга и неспокойна нощ,сме пак с 38.0.Опитах се да и дам Панадол,защото е кошмар да и натикам ,каквото и да било лекарство в устата,дави се ,дави се и го повърна.А още миналата нощ започна да ми прикашля,вчера я заведох на педито и тя каза,че и гърдите и гърлото са и чисти и ни изписа някакъв сироп и капки.(които,също повърна сутринта след дълго давене)Пита за Т,казах не.И сега незнам ,какво да правя newsm78 newsm78 newsm78 да и давам ли Панадол 3 дни и тогава ,ако още има да и се обадя и да пристъпим към нещо друго.Дано не се налага АБ Praynig,но най-важно е детенце да се оправи.Спирам,че се улях,ама ми е притеснено и исках да споделя с вас и да ми дадете съвет.

# 76
  • Бургас
Дани,толкова ме е яд,че няма да участваш в  рекламата ,че все едно става въпрос за мен.

Нана,успех на новото работно място.

Мама Марго,това за куфарите би ли го пояснила малко по -добре(ако нямаш нищо против разбира се) ,тъй като аз нещо не съм в течение. newsm78

# 77
IrrA_78, а защо не я заведеш пак днес на лекар?Че после идват събота и неделя...
Дано бързо се оправи Ирен! Peace
Nana77, успешен и удовлетворяващ първи работен ден! Peace
Dani777k, чак мен ме хвана яд.Дано следващата оферта е още по-добра! Simple Smile
Blanc, аз няма да ги продавам мартеничките.Те са за дечицата от домовете. Grinning
Вчера Бубчето направо ме притесни с този зъболекар, защото на Вики зъбките са един до друг, няма никакво разстояние. CrazyТа чак звъних на майка по никое време да я питам (тя е зъботехник), каза че наистина е така - по-добре е да има разстояние, но всичко зависи от това как растат челюстта и зъбите.Ако растат равномерно няма да има проблем, ако челюстта расте по-бавно, няма да има място за всички зъби и някои ще растат накриво, точно като при мен. bowuuТака че общо взето си е индивидуално. Simple Smile

# 78
Ира, знам че звучи лесно отстран ида се дават съвети, но  след като ДАри ми  вдига 39.6 #Crazy, може да се каже че попретръпнах по темата.До 3 дни  не е проблем да се поддържа Т.ТОва е един вид защитна реакция на организма.А и Т на Ирен не е толквоа висока.Следи я! Какъв сироп и какви капки ви изписа  педито? Не се шашкай.Антибиотик не се изписва току така само заради една Т Hug
Бубче, мерси за инфото за събите  bouquet Аз се притеснявах че на Дари зъбките са с разстояние Crazy, а то било  за радост Joy Grinning Mr. Green
И все пак, по темата, някой има ли идея кка мога да накарам Дари  добижи четката до устата си Crazy

# 79
  • Бургас
Велмарче,педито ни изписа сироп Амброксол и капки Умкалор.

# 80
velmar, някъде прочетох, че децата възприемат по-лесно,когато заедно с родителите си мият зъбките .Може и да отнеме време,обяснявай й, търпение си му е майката.

Днес сутринта забелязах, как зъбките на Пресиан определено се нуждаят от всекидневна хигиена, иначе ги миехме когато се сетим. 

По-рано доброволно си отваряше устата, и се забавляваше, сега го питам по 20 пъти как прави кучето, котката,гаргата, гледаме се на огледалото....

dani777
, следващия път да се похвалиш със заснета реклама. Аз съжалявам, незнам за теб.
nana, успех на новото работно място.
Irra78, дано днес сте по-добре

# 81

Не сме ги пили тези newsm78( как ли сме ги пропуснали.... Joy).Шегата настрана.За Умкалора съм чувала хубави отзиви.Сравнително нов продукт, който бързо действа.А Амброксола не е ли по-скоро за дълбока и влажна кашлица?Такава ли е на Ирен?Не мисли за антибиотик сега.МИсля че ще се повлияе от тези лекарства Hug( И не се шашкай толкова за Т Simple Smile .Пробвай с НУрофен- по-бързо действа от Панадола)

# 82
velmar, някъде прочетох, че децата възприемат по-лесно,когато заедно с родителите си мият зъбките .Може и да отнеме време,обяснявай й, търпение си му е майката.
Е какво търпение, бе- то трябва да имаш нерви като корабни въжета и мускули като на Херкулес Crazy .Държа я на ръка,държа моята четка, давам й нейната, опитваме се да мием зъби в синхрон, като през цялото време се хиля идиотски и давам вид колко ми е приятна цялата работа( като се опитвам да я удържа, щото ми тежи, а и тя се върти).Докато се опитвам да пазя равновесие, за да не паднем, тя отваря шкафа, засилва вратата, блъка огледалото и умира от кеф,после по4ва да вади съдържанието на рафт4етата, и ако набара и кле4ки за уши- почва да  ми чисти ушите ooooh!.ХУбаво- забавно й е.ПОне в това имам успех- ама като реши че ще ми тика 2 четки в моята уста, и вече не ми е до смях.... Sick И  ми писва и до обяснения не стигам.....
Други идеи Mr. Green....?????

# 83
  • София
Благодаря на всички за пожеланията!

Наистина денят започна страхотно за мен

http://dnes.dir.bg/2008/02/15/news2668011.html

Ето, даже успях първа да се докопам до инфото и да я кача. Май спечелих червена точка Wink

# 84
Е, понякога трябват двама.Докато татито си мие зъбите, мама да мие на детето и да обеснява.
Това с огледалото-шкаф  ми е познато, как няма, като ми го блъска в главата, в опит да отвори и да се черпи от рафтовете.

# 85
Здравейте,
Ирра то да се тревожиш не може но не се шашкай наистина 38.5 е най-хубавата Т защото организма се бори-Миша беше цяла седмица с такава въпреки  АБ който пи,Нурофена наистина  е по-добър според мен поне на нас така ни действа
Велмар-относно мускулите и зъбите Grinningаз си реших проблема като купих едно грозновато столче без облегалка високо и слагам миша да стъпи и само я придържам-а миенето е по-скоро осмукване на пастата но по важно е сега да се изгради навика
Я дайте идея сега как да си държим фибите  на главата,че искаме бретон да пускаме дълъг ама с фибите не се сработваме нещо newsm78
лек ден на всички  bouquet

# 86
Я дайте идея сега как да си държим фибите  на главата,че искаме бретон да пускаме дълъг ама с фибите не се сработваме нещо newsm78
НИе пък почти всяка седмица подстригваме поне бретон ooooh!.НО- сега сме на вълна"любов към фиби и шноли", ама  да не са на главата.Само ходи и вика"щип-щип" и съответно ги сваля от главата си.Та- си връзваме едно фонтанче централно и така не й пречи косичката Peace

Aз днес малко съм като черна станция и все се обаждам Blush,ама да питам- откъде могат да се вземат хубави детски тапети . newsm78.И на каква цена варират всъщност Thinking Ще купуваме в понеделник  с една от лелките в яслата нови тапетки, че да  се връзват на новите хубави килими Wink( между другото килимите, които купих са наистина страхотни и всички  мноооооого ги харесаха)

# 87
  • Бургас

Не сме ги пили тези newsm78( как ли сме ги пропуснали.... Joy).Шегата настрана.За Умкалора съм чувала хубави отзиви.Сравнително нов продукт, който бързо действа.А Амброксола не е ли по-скоро за дълбока и влажна кашлица?Такава ли е на Ирен?Не мисли за антибиотик сега.МИсля че ще се повлияе от тези лекарства Hug( И не се шашкай толкова за Т Simple Smile .Пробвай с НУрофен- по-бързо действа от Панадола)
Ами всъщност,незнам кое точно е влажна кашлица. newsm78Не е със секрет кашлицата,а от другия вид. Rolling Eyes(aма се изказах)
За Нурофена знам,че е по-ефикасен.
Току-що и измерих Т-нямамеТ.Ако следобед започне да се качва отново ще и дам Нурофен.До сега не и дадох Нурофен,защото знам,че не трябва да се смесват с Панадол.Аз вече бях почнала с Панадол

# 88
Няма проблем редуването на различни антиперитици(но не ги смесвай Wink ).Просто спасвай интервала между тях Peace

# 89
  • Бургас
Няма проблем редуването на различни антиперитици(но не ги смесвай Wink ).Просто спасвай интервала между тях Peace
Hug

Общи условия

Активация на акаунт