Така че слагайте фиби и вие. 

- започва да отваря и затваря капака на тоал. чиния безбой пъти, като за финал пуска патенце вътре
.А ако не прави това, ревизира кошчето или "подрежда" чехли и каквото там има 
, просто остави за по-нататък- все пак в момента основното е да се създават навици. Ние въпреки че Миташки има 12 зъба не мием зъби, даже понеже чета, че всички вие миете, питах педито на последната консултация в петък - да мием ли вече? отговорът пак беше - още не - а причината - когато има "междузъбие" т.е. празни места между зъбите, миенето причинява болка и може да разрани венците - та чакаме да ни поникнат кучешките и чак тогава. Аз понеже му вярвам - няма да мием. Само по негов съвет - обливаме с вода след хранене ( когато се сетим за съжаление).
Кой е този симпатичен младеж на аватара ти?
Не разбрах - Ирен кашля ли? И Ивчо ми е вдигал Т без никакви други сиптоми, но за ден -два (на морето така беше) и се бях шашнала, но явно е било нещо вирусно и бързо мина. Умкалор за какво е - при Т ли? Нурофена дразни стомаха, така че не давай по-добре, ако е имала проблеми с повърщане.
Ние нещо зарязахме хигиената напоследък 

досега сме го подстригвали само отзад и отстрани на главата, а отгоре можете да видите колко му е поникнала косата още от раждането 

!
Как може да има толкова красота?!?!
И да е, и да не е - хубава е
Видях и Ирен да разхожда с една приятелка бебето си
Не дава да му пипнем косата и е заприличал на някой бийтълс
Не дава да му пипнем косата и е заприличал на някой бийтълс
Препоръчани теми