АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 968
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Аз на всяка манджа мерудия...  Mr. Green

IrrA_78, и Вики сега като беше болна пиеше Амброксол, за влажна и дълбока кашлица, както отбеляза Velmar.И имаше ефект, за 7-8 дена напълно спря да кашля, а кашляше като дългогодишен пушач.Само че Вики нямаше Т или просто не съм успяла да я премеря(беше си мисия невъзможна).Вие как мерите Т, с какъв термометър?
Tintin, и Вики ги недолюбваше, в началото и връзвах косата с ластичета, които не можеше да сваля сама.Сега обаче сутрин си слагам и аз фиба докато се оправя за работа и веднага щом ме види се хваща и тя за косата.Като я питам иска ли фибичка застава доброволно да и сложа. Simple SmileТака че слагайте фиби и вие. Joy
За миенето на зъби - отваря си устата, успявам да тръкна малко и после почва едно дъвкане и облизване на четката.
Velmar, а защо я държиш на ръце?Аз я оставям права в банята, връчвам й четката и започвам да мия моите зъби.Тя гледа и предъвква нейната четка. Simple Smile
Nana77, браво на теб!

# 91
Аз на всяка манджа мерудия...  Mr. Green

Velmar, а защо я държиш на ръце?Аз я оставям права в банята, връчвам й четката и започвам да мия моите зъби.Тя гледа и предъвква нейната четка. Simple Smile
Nana77, браво на теб!

АМи - ако я оставя  на крака  в банята веднага ти казвам какво ще се случи Grinning- започва да отваря и затваря капака на тоал. чиния безбой пъти, като за финал пуска патенце вътре ooooh!.А ако не прави това, ревизира кошчето или  "подрежда" чехли и каквото там има ooooh!
Ох, явно ще трябва да поотложа това, докато наистина не проумее нещата Rolling Eyes

# 92
Здравейте мили мами и малки порастнали сладурчета!
Аз доста време не съм влизала, но просто нямам време.
Коментирате миенето на зъбките - ние започнахме от момента в който се появиха. Сега няма проблем с тази процедура и дори е забавно занимание.
Иначе сме добре (изключвам, че сме малко болнички и двете, но ще се оправим, кашляме и имаме хрема), дивее си детето и не мога да я удържам в повечето случаи. Изключително своенравна е, но сигурно лъвиците са такива. Вече не използваме количката от няколко месеца, не иска да я погледне дори. Но не е трудно да я контролирам когато сме навън. Дори проявява прояви на възпитание когато сме навън - когато кашля и киха си слага ръката пред устата. Явно й е направило впечатление като е гледала другите. Все още не говори, е обелва по някмоя смислена дума, но като цяло си е нейното бръщолевене. Другата седмица сме на консултация - да видим какви са мерките. Доста се е издължила в последно време. Сама достига до дръжката на вратите и ги отваря. Абе с две думи - децата си растат и стават все по-самостоятелни.
По отношение на храненето - тя е на обща храна от доста време. Каквото готвим това яде - но не слагам много подправки. Яде всичко, не е претенциозна като цяло, но салама си е нейна територия.
Ами май това е в общи линии от нас. До скоро и поздрави за всички вас!

# 93
  • София
Velmar искрено се смях докато четох как геройски се мъчиш със зъбите на Дари  Laughing
Дари нали има само 6 зъба ( или може би бяха Sunglasses, просто остави за по-нататък- все пак в момента основното е да се създават навици. Ние въпреки че Миташки има 12 зъба не мием зъби, даже понеже чета, че всички вие миете, питах педито на последната консултация в петък - да мием ли вече? отговорът пак беше - още не - а причината - когато има "междузъбие" т.е. празни места между зъбите, миенето причинява болка и може да разрани венците - та чакаме да ни поникнат кучешките и чак тогава. Аз понеже му вярвам - няма да мием. Само по негов съвет - обливаме с вода след хранене ( когато се сетим за съжаление).

Ирра - успех, дано бързо да се оправите. 

Нана - успех на новата работа.

приятна седмица

и ако успеем и Миташки не заспи преди това и ние ще дойдем в Барбарони утре

# 94
  • София
Привет!
Толкова се изписали, че забравих какво съм чела  Crazy
Дани, жалко че няма да те гледаме по Тв. Нищо, следващия път  Peace
ДидикаHug Кой е този симпатичен младеж на аватара ти? Blush
Болничките да оздравяват!  Praynig Peace Не разбрах - Ирен кашля ли? И Ивчо ми е вдигал Т без никакви други сиптоми, но за ден -два (на морето така беше) и се бях шашнала, но явно е било нещо вирусно и бързо мина. Умкалор за какво е - при Т ли? Нурофена дразни стомаха, така че не давай по-добре, ако е имала проблеми с повърщане.
Нана, успех на новото раб. място!  Peace
Пух, за зъбите звучи логично  Peace Ние нещо зарязахме хигиената напоследък  Embarassed

# 95
  • Някъде там...
Irra78 Нурофенът и Панадола са направени от различни съставки и можеш да ги даваш заедно, но аз по принцип гледам да има интервал от 1 час между двете. Примерно първо давам Панадол или Еферлган и ако не спадне давам Нурофен. Не можеш да смесваш примерно две лекарства направени от една съставка- Панадол, Еферлган, Калпол и т.н., т.е парацетамол. А нурофена е от ибупрофен.
дано да се оправи малката бързо , аи всички болнички!

Елфче симпатичния младеж от на Дидика аватара е Дани от Лас Вегас сериала  Mr. Green и аз много му се точа  Mr. Green Heart Eyes

И ние със зъбите сме доникъде  Embarassed, макар че ни излезнаха всичките 16. даже си мисля , че и онези последните излизат, защото последно време Виктор е невъзможен, постоянно мрънка, всичко му е в устата, гризе абсолютно всичко квото види, смятайте и дивана щом почна  Mr. Green

Ех Дани Дани сега на кой ще се хвалим , че това момиче е от нашия си форум в рекламата на Активия  Crossing Arms

Айде лек ден!

# 96
  • Бургас
 Ember ,температурата я меря в дупето.Голяма борба пада,ама така е най-точна и свалям 5 десети.

tintin,ние също подстригваме бретона на Ирен  на 2-3 седмици,тъй като расте с бясна скорост.Когато започне да си сваля фибите, аз си ги слагам на главата и тя като ме види с тях и започва да си ги иска.И тогава и ги слагам и тя е доволна,че са вече на нейната главица.

# 97

Елфче симпатичния младеж от на Дидика аватара е Дани от Лас Вегас сериала  Mr. Green и аз много му се точа  Mr. Green Heart Eyes

Нееееееее, този е Тимъти (не помня другото име) от HITMEN. Ама си го бива и то доста. Бях се заровила преди време в една тема от форума, за красиви мъже. Има доста какво да се погледа там. Хайде до скоро

# 98
Здравейте и от мен, моя мишок май е от най-плешивите Grinning досега сме го подстригвали само отзад и отстрани на главата, а отгоре можете да видите колко му е поникнала косата още от раждането Grinning
За миенето на зъбите-аз му връчвам четката (с малко паста) и той ги мие както намери за добре. При нас проблема е, че иска да му дам паса (пастата за зъби) и постоянно доближава тубичката до четката и после я лапа (слага си паста, мие зъбите, пак слага паста...). Затова си държа една празна тубичка от паста за зъби и му я връчвам всеки път Grinning
На година и половина си го премерихме вкъщи моя юнак-станал е 85 см. и 12.5 кг. Татко му го е научил-пита го "какъв е юнак Алекс" а нашия отговаря: "тежък" Laughing
Това е засега, че имам много работа Hug

# 99
  • софия
Мацки,благодаря ви,за съпричността  Hug!
Я да ви покажа,каква нова количка си имаме  Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=28158&photo=122
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=28158&photo=123

# 100
  • софия
Оххххх,забравих да ви попитам дали на някое от дечицата с Пентаксим му сее зачервявало и подувало на мястото на убоденото?В сряда я боцнаха,нодо сега никога не се е случвало така  Confused.Няма други странични ефекти.Какво да правя?

# 101
  • София
Ох, гледах снимки сега, че скоро не бях влизала в албумчето ни. Направо съм влюбена във всичките ни дечица!  Heart Eyes Hug  bouquet Как може да има толкова красота?!?!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дани, извини ме за въпроса, но като мъжка мама не съм наясно - това количка за кукли ли е?  Blush И да е, и да не е - хубава е  Laughing Peace Видях и Ирен да разхожда с една приятелка бебето си  Laughing Мале, сладкиши са!  Heart Eyes Hug
Ембър,  Т я меря с термометър-биберон. Не че са много точни, ама  Rolling Eyes
За подстригването не ми се говори  Close Не дава да му пипнем косата и е заприличал на някой бийтълс  Close Close Close
Дани, сещам се за компресче с риванол Rolling Eyes Преди май му ставаше леко зачервено на Ивчо, но сега последния път нищо нямаше  newsm78

# 102
  • Бургас
Дани,страхотна ви е количката. Peace

# 103
  • софия
Елфче,за кукли е ,мацка  Grinning!

# 104
  • Бургас

За подстригването не ми се говори  Close Не дава да му пипнем косата и е заприличал на някой бийтълс  Close Close Close

Елфче,това ме разсмя доста.

hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт