КИПЪРСКИ МАМИ......и не само (3)

• 19 377
  • 303
  •   1
Отговори
# 225

ЧЕСТИТА ВИ БАБА МАРТА, мили кипърски мами и не само!!!

Желая от сърце на вас и семействата ви, и особено на малките сладурчета /някои още неродени/ да сте много здрави и усмихнати и "настървени" към живота, от който с пълни шепи да загребвате само най-хубавото /защото го заслужаваме/!   Hands Thumbsup

# 226
Здравейте. Честита Баба Марта и от мен. Днес се изнасяме и няма да имам вече нет. докато съм в Бг. Живот и здраве всичко да е наред ще ви пиша от Кипър.

# 227
Ех,  maatete , благородно ти завиждам, че заминаваш!... Пожелавам ви лек път и благополучно настаняване, и ще очакваме твоето включване във форума, вече като кипърянка Wink /или както е правилно да се нарече кипърската жена/

Впрочем, хрумва ми да попитам как кипърците наричат Кипър - имам предвид как звучи /ние в БГ го наричаме "Кипър", английският вариант е "Cyprus", а в самия Кипър какво е названието му/?  newsm78

# 228
  • Larnaca, Cyprus
Ех,  maatete , благородно ти завиждам, че заминаваш!... Пожелавам ви лек път и благополучно настаняване, и ще очакваме твоето включване във форума, вече като кипърянка Wink /или както е правилно да се нарече кипърската жена/

Впрочем, хрумва ми да попитам как кипърците наричат Кипър - имам предвид как звучи /ние в БГ го наричаме "Кипър", английският вариант е "Cyprus", а в самия Кипър какво е названието му/?  newsm78
  Party Partyайде чакаме те маатете
БГ = кипър ...........кипърски = кипрос

# 229
Здравейте! Чета редовно форумите,но за първи път се включвам.Заминавам за Кипър след 2 седмици.Ще работя в ZARA.Някой нещо може ли да ми каже-каква е нормалната заплата за консултанти в бутици? Не съм използвала агенция и малко се притиснявам. Работодателят директно търси консултанти. Ще ми се плаща квартирата , а консумативите си поемам аз.Въпросът е,че не сме подписали договор. Това ме притиснява. А HR-ът казва,че ми се плащат осигуровки, отпуски.
Всяка информация за Никозия и живота там ще ми е от полза.

# 230
Кипърски мами, Честита Баба Марта! Аз имам племенник там и живот и здраве ще му занеса първата мартеничка и първа аз ще си го видя!

# 231
Зная къде се намира в Ларнака и че средно получават в магазините по 380 к.л.=650евро, но незная за Никозия.

# 232
Честит 3-ти март!Малко ми е мъчно,че се налага на много българи да живеят далеч от родината,за да могат да се чувстват поне финансово по-спокойни..........  Cry
Аз вече стягам багажи,рокли,обувки........нали в Кипър   трябва да сме кипри  4470 newsm03

# 233
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте! Чета редовно форумите,но за първи път се включвам.Заминавам за Кипър след 2 седмици.Ще работя в ZARA.Някой нещо може ли да ми каже-каква е нормалната заплата за консултанти в бутици? Не съм използвала агенция и малко се притиснявам. Работодателят директно търси консултанти. Ще ми се плаща квартирата , а консумативите си поемам аз.Въпросът е,че не сме подписали договор. Това ме притиснява. А HR-ът казва,че ми се плащат осигуровки, отпуски.
Всяка информация за Никозия и живота там ще ми е от полза.
За Никозия и аз не съм чувала ...Но в Ларнака варират от 550 до 600 евро а също ти осигуряват място да живееш..... Peace

cveta 80 ААААААА да не те хване сега и тебе предстартовата треска.... Naughty
Кипри се кипри се нооооо не прекалявай че тия кипърци луди да видят някоя по накипрена мадама и направо лудват....... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 234
Честит 3-ти март на всички и от мен!
Кату6, благодаря за обяснението-разбрах къде е  bouquet Днес  си взех и Детол,ама нещо не ми се чисти ooooh!
lusin4eto,според мен не се притеснявай излишно.Не съм отдавна тук,но съм с впечатление че хората тук са много по-коректни отколкото в БГ и всеки,който работи си има  и договор,и си му плащат осигуровки,особено пък като става въпрос за такава голяма верига магазини(zara нe e бутик) Peace
иначе  Никозия според мен си е едно много хубаво място за живеене,само дето няма море Wink

# 235
ДА НИ Е ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА! /от БГ-кипърската мафия Winkbg bg bg

И както се скандира по митингите:

"Много сме! Силни сме!"
     Hands Thumbsup Mr. Green  Hands Clap

# 236
shankulova ,blagodarq ti ,uspokoqvam se ve4e :pray:i se molq vsi4ko da e ok.
Binita  , Katy6 blagodarq za infoto.
I az stqgam bagaja sega,samo deto ne znam to4no kolko kufara 6te sa newsm78
a nqkoi znae li kakvi sa ograni4eniqta za bagaja?
Da nqma nqkoq mama ,koqto 6te patuva na 16.03. slu4aino?
4estit 3-ti mart!
  bg

# 237
ДА НИ Е ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА! /от БГ-кипърската мафия Winkbg bg bg

И както се скандира по митингите:

"Много сме! Силни сме!"
     Hands Thumbsup Mr. Green  Hands Clap
blondy-mamma ,Мерсиии -------и на всички маминки настоящи и бъдещи от нашата темичка---желая много сили,инат,непокизъм и  здрави нерви. smile3521

# 238
shankulova ,blagodarq ti ,uspokoqvam se ve4e :pray:i se molq vsi4ko da e ok.
Binita  , Katy6 blagodarq za infoto.
I az stqgam bagaja sega,samo deto ne znam to4no kolko kufara 6te sa newsm78
a nqkoi znae li kakvi sa ograni4eniqta za bagaja?
Da nqma nqkoq mama ,koqto 6te patuva na 16.03. slu4aino?
4estit 3-ti mart!
  bg
Ограниченията са 20кг + до 10кг ръчен багаж,като един куфар или сак не може да е повече от 30-32кг Naughty (в някоя от предните теми има линкове с по-подробна информация)

Аз се сетих още нещо да питам- какъв е този карнавал дето предстои и кога точно ще бъде?Навсякъде гледам костюми,маски,чудесии  costumed034 Tada

# 239
shankulova, въпросният карнавал е в Лимасол. Тъкмо снощи моето момче ми обясняваше как течала трескава подготовка, всички купували костюми и перуки.... и мойто слънце значи, си бил купил една огромна бухнала перука в стил "афро" Mr. Green, та ако видите на карнавала строен бял-беленичък хубавец с негърска прическа, да знаете че е той! Joy Joy Joy /пък знам ли, може и да се намаже с нещо, та да го докарва и на тен - "афро"/ Не разбрах точната дата, ама съвсем скоро е - може би предстоящия уикенд newsm78

Ох, момичетаааааа, много съм щастлива, ама още няма да ви казвам защо, че ще взема да прецакам магията  Wink babydust7  Като се случи случката, чак тогава ще ви се похваля, че какъвто съм Марко Тотев.... hahaha hahaha

Katy , спешно "HELP" като баш най-местна /омъжена за кипърец/ и запозната с тамошните празници!  helpuu  Пиша ти на лични, щото ако пиша тук, все едно че съм се похвалила на всеуслушание, пък не смея да раздувам още. Моля ви останалите момичета не се чувствайте пренебрегнати! И вие ще разберете, ама /както казва С.Сакскубурготски/ когато му дойде времето! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт