Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№3

• 21 288
  • 537
  •   1
Отговори
# 105

яааа, не ми подскачай такава, а сипи нещо, ясна ли съм  newsm57

# 106
Мътнееш ми с тези валсови движения.
Скапани сме от ревизията, тази вечер сме на самообслужване, кажи кво да сипем и го имаш, да се доквасиш и походката малко да оправиш.

# 107
Мътнееш ми с тези валсови движения.
Скапани сме от ревизията, тази вечер сме на самообслужване, кажи кво да сипем и го имаш, да се доквасиш и походката малко да оправиш.

smile3555 малеееееееее, как ми говориш
БАААБООООООООО
винце

# 108
Абе Вики какви са тези неща които научавам за теб Sad!!!Как така си си счупила ръката кога????? newsm78 newsm78кака си сега ,трудно ли се оправяш??? Embarassed Embarassed
Има ли някой който да ти помага??? Sad
Екстра съм си,никой не ми помага,щото нИщА Mr. Green,бях нещастна точно три часа,после си реших проблема и пак съм доволна от живота,е....средния ми пръст ,освен че се поду и щръкна нагоре,взе че и посиня,ама няма проблем Peace Laughing

За ревизия хора трябват, де го материално отговорното лице, а?
Ти мен ли ще кръщаваш сега, аз съм търговка, на краставичар -краставици тръгнала да продава.

Алоууууууууу, и аз съм стар търговец,ти кво мислиш ааааа Wink, и ако искаш да знаеш и на краставичар ще продам краставици,мога гооооооооооооо Joy

# 109
Мони, наздраве!

Вики и мама ще ти нареже краставици за мезе.

# 110
Вики и мама ще ти нареже краставици за мезе.
Ти да не се расърди бе newsm78
Станала съм саркастична,ама то щото ме боли пръстчето,иначе като ми мине, пак ще стана добър човек,обещавам Wink spoko............прощаваш ми нали Praynig Laughing
Ай дай от твойте краставици bowuu

# 111
Аз това сърдня не го знам кво значи.
Какво да ти прощавам бе жена, аз те обичам.
Краставици нямам, отдавна ги продадох Joy

# 112

Ох,притесних се kiss

# 113
  • София
Еееее, ся баби да каже, че краставици на вино не върви  bowuu
А къде е баби ..... ша ви кажа, ама друг път. Утре ще ида на бинго  и ще ви кажа кво, може и нищо, ама малко да разпусна, щото ми се е..а ма...та тази седмица.
Малеее, колко точки турих в този си пост Joy Joy Joy

# 114
Разбрахма те. Защо те нямаше на срещата, щяхме да се запознаем. Уж си хулиганка.

# 115

Ох,притесних се kiss

я, па тия двете  Crazy

# 116
pagadino, как е детенце, дава ли вече да слагаш капки newsm78

# 117
Гледам снощи и с щръкнал среден пръст пак сте си копунясвали  Joy Joy Joy
Ама само краствици за мезе май е имало.  hahaha

# 118
Да,вече е доста спокоен не плаче само се пазари да не ги слагаме,но предполагам,че е заради самите капки /тобрадекс/ малко щипят и аз ги пробвах за да види, че не е страшно.Сигурно следващите дни ще се примири ,че няма друг начин и ще се успокои напълно.

Имаме задача от докторката до петък да научим буквата Е от таблото за преглед,но не проявява никакъв интерес.Обясних му че това е маса и че трите черти са краката на масата,но след третия въпрос на къде сочат краката на масата почва да иска разни работи или му се допишква само и само да не го занимавам с това.
Приемам всякакви съвети и по този проблем  bouquet

# 119

Ох,притесних се kiss

я, па тия двете  Crazy
smile3534

Общи условия

Активация на акаунт