ПЛЕВЕН - 42

• 20 794
  • 298
  •   1
Отговори
# 75

Честит рожден ден на Бужи! Да расте здраво, умно и палаво детенце!

Честит празник и на Милена и Анатоли!

Да е жив и здрав дядо му на Бужи!

# 76
Тортата харесах от този сайт  http://www.***.com/catalog/index.html  . Занесох им на диск няколкото , които бях харесала и те си избраха да направят тази.
Сладкарницата е "Романтика" - зад детска градина "Чучулига", в една коопперация на първия етаж.
И за сайта, и за сладкарницата ми каза Атракция   bouquet

В клубчето вчера следобяд беше много хубаво. Не го намирам изобщо за малко, напълно си е достатъчно за 6-7 деца. Голямо лудуване беше, а ние си седим долу и си пием кафе  Grinning
Тортата на "Неделя" както предполагах беше бледо копие на другата торта, още ме е яд, че късно открих сладкарница "Романтика".

Вечерта бяхме в "Централ". Има нов собсвеник не е лошо. Кухнята хубава, музиката - ненатрапчива, не чалга. Аз преди много го мразех този ресторант, но снощи ми хареса.

Ето пак малко снимчици от клубчето.

А, не излиза адреса на сайта. Явно защото е реклама. Пишете в Гугъл "торти лагуна" и той ще излезе.

# 77
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БУЖИ! БЪДИ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!Atrakcia ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БАЩА ТИ!

# 78
Блафодаря ви, отново, за пожеланията  Hug

Това ли е тортата за празника?
Не, не е  Simple Smile Тортите ще са :

- тази за неделя, в клубчето

- тази за довечера

# 79
  • София
Дикси,съдейки само по снимките много весело сте си изкарали.А за Романтика,наистина са много добри.Те ми направиха сватбената торта,която беше фантастична.Наскоро подарихме на кума ни една еротична торта пак от тях.Правят торти от снимки и имат скрити картинки за еротични торти,ако някой проявява интерес.Общо взето исках да кажа,че съм доволна от тях.
Атракция,супер са.Весело изкарване ви пожелавамПотекоха ми лигите от толкова торти.

# 80
Тортите са много хубави. А колко е цената горе-долу на торта за 20 парчета в Романтика?
Вчера чух, че в новините в 22.00 ще дават за пожар в центъра на Плевен, но не успях да ги гледам. Къде е горяло?

# 81
Честит Рожден Ден на порастналия Бужи! Да е умно,здраво,весело и чудесно дете !   Gift  ura newsm59
Честит Рожден Ден на дядото на Бужи! Дълги години живот и здраве !  nbirthday
Атракция,весело изкарване на рождените дни.Тортите са супер  Simple Smile
 Дикси,сигурно ви е било много хубаво вчера,ама и другата торта не е лоша  Simple Smile

# 82
Вчера чух, че в новините в 22.00 ще дават за пожар в центъра на Плевен, но не успях да ги гледам. Къде е горяло?
Ресторант,като гледах,май от възрожденските къщи,но не знам кой точно

# 83
  • плевен
Атракция, тортичките са мнооого хубави.Сигурно са и доста вкусни.Аз лично мога си изям цяла торта.Обожавам сладко.
Желая ви весел празник днес на цялото семейство.
Ние за всички празници поръчваме торти от сладкарница "Романтика".Много са хубави.

# 84
  • Плевен
Ресторант,като гледах,май от възрожденските къщи,но не знам кой точно
Не е от възрожденските къщи,това е ресторант Златната скара,преди се казваше Герана. над ДНА-то се намира.
Много са хубави тортите на Бужи Simple Smile

# 85
  • Плевен
Тортите са много хубави. А колко е цената горе-долу на торта за 20 парчета в Романтика?
Такава торта купих от там за  25лв - беше от правоъгълните и с картинка на колата Макуин светкавицата.

# 86
Изгорял е "Герана".

20 парчета - 30 лв. ми беше мишката.

За сравнение - за "Неделя"-та дадох 46 лв.  Tired

# 87
  • Плевен
Изгорял е "Герана".

20 парчета - 30 лв. ми беше мишката.

За сравнение - за "Неделя"-та дадох 46 лв.  Tired
Неделя-та не беше ли по-вкусна?

# 88
Неделя-та не беше ли по-вкусна?
Не. Какаови сухи блатове и бял крем. Никаква не беше.
А по принцип съм им фен, но явно детските са доста прости  Laughing

# 89
Изобщо не са скъпи, очаквах по-голяма сума. От Романтика съм вземала само пасти, които купих от витрината без да ги поръчвам предварително и бяха много вкусни. Там продават само пресни неща, а не като миналата седмица отивам в една сладкарница и питам пресни ли са пастите, продавачката ми вика даааа, ние тук на място ги правим. Аз я питам ама от днес ли са, а тя учудено ме гледа и  вика нееее, от онзи ден. Аз пак питам добре де няма ли някои, които да са от днес, тя отвръща ама вие сте с големи претенции. ooooh!
Наде, как е Михаела?

Общи условия

Активация на акаунт