ПЛЕВЕН - 42

• 20 797
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
А пък ремонта на детската кухня е защото са давали репортаж по "Господари на ефира" за кухнята в Плевен. Хлебарки, мизерия........ Sick И те сега по спешност, за да измият позора излизат в ремонт.
Радвам се, че  съм им ползвала услугите само един месец.

# 91
  • Плевен
честит рожден ден на Бужи да е здрав и много послушен

# 92
Дикси, нали ти казах за Романтика на форумската среща, но ти - Не, аз искам от Неделя...
И аз от романтика съм взимала за Яна, там са и най-евтини.
Герана горя да, ние го видяхме, имаше ужасен гъст черен дим.

Ето, пак щях да забравя - Честит Рожден Ден на Бужи!

# 93
Благодаря и на останалите  Hug
Тортите не знам на какви пари ще са, от там ми казаха 1,50  на парче. Дано ги направят сполучливи,като на Мити Simple Smile
Бужо казва,че има ден ден, става на 6 години, а показва 2 и като го питам кой има рожден ден, отговаря  Мити  Laughing И започва да изброява  разни имена на приятли, та и леля му Маги (това е Дикси)  Mr. Green

# 94
  • София
ДеЩоВиди,някъде наблизо до Герана ли жевееш?Да не се окажем съседи.

# 95
Честит рожден ден на Митко! Много здраве, любов и късмет! Heart Eyes

Моето мнение за детските кухни не е за споделяне просто. Добре, че ще я ремонтират все пак.

# 96
Честит рожден ден на Бужи.Да е жив и здрав ,да радва всички около него.
Момичета ,за първи път чувам за Романтика и съм очарована от тортите ви.Кажете ми подробно къде се намира ,че след някой месец ще правим кръщене,да отида да разгледам.
А и това клубче къде е -където си правите рожденните дни на децата?

# 97
Честит рожден ден на Бужи! Малки бели да прави, голям човек да стане!   bouquet
Момичета, благодаря ви за инфото за тортите. Предстои ми на края на месеца да поръчвам и бях в чуденка. Една приятелка ми препоръча сладкарница "Романтика". След като видях тия красоти вече нямам никакви колебания  Peace

# 98
  • Плевен
Днес вече е супер отпочинала след като спа снощи от 20ч. сутринта до 8,30 и сега беснее. Здрава е готова за бели и побъркване на майка си Crazy

# 99
И аз това щях да питам - къде е тази Романтика,че и на нас скоро ни предстои "ден ден", както казва Бужи  Laughing
Я ми кажете,вярно ли е,че по време на пости не се правят кръщавки? Защото аз се чудех дали да не направим заедно рожден ден и кръщене на Мира,но ако е вярно,рожденният й ден се пада по време на великденските пости.
За детската кухня и аз бях чувала за случай с хлебарка,която една майка беше намерила в храната.Дано се оправят,въпреки,че напоследък нещо не съм доволна - готвят едни буламачи с кайма,супата им е чиста вода с фиде и малката започна да й се мръщи.А преди много я харесваше и всичко си изяждаше.Пък нашата храна хич не е подходяща за нея,нали готвим люто и пикантно.Като започна и работа ще ми бъде по-трудно да готвя отделно за нас и за нея по три манджи на ден,та пак до детската кухня ще опрем

# 100
Ще помоля, ако някой знае, да сподели как се прави качамак, ама като за 8-месечно бебе. Моето дете не иска да яде, направо вече не знам какво да и предлагам. Само пюрето на обяд хапва с апетит, та за това си мисля, че повече и допада соленото и се чудя да пробвам с качамак за закуска.

# 101
4o4olina, качамак не мога да ти кажа как се прави,но на опаковката си пише.И моята хубостница не яде сладки неща.Защо не пробваш с елда с масло и сирене - при нас е на уважение

# 102
Честит рожден ден на  Бужи
И на дядо му  nbirthday
Получих известие за поръчката от Ла Редута от 16.01
Там са и на поръчките на Atrakcia, Дикси и на Plamsi.
Чак довечера ще мога да отида да я взема.

# 103
  • София
Бужи,честит празник!
Да си здраво,щастливо и палаво детенце и да получиш най- най-хубавите подаръци днес!
Миленче,да ви носи много радост момченцето ви!  bouquet bdbaloni bdbaloni

# 104
Пак благодаря  Hug
Тина, зарадва ме много с това известие за колет  Party

Общи условия

Активация на акаунт