АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 429
  • 298
  •   1
Отговори
# 105

Една имитаторска историика и от нас:
Пием си миналия ден с кумата ни мартини. Идва Симона и ми иска маслинката. Обяснявам че тя е с алкохол и горчи и ще и дам друга от хладилника. Давам. А тя иска и айрян. Правя аз айрян, давам й го, а тя си пуска вътре маслинката и започва да пие Shocked

smile3532 smile3501

# 106
Къде сте всички  newsm78

# 107
  • Boston, MA
Ох, това Симонче, май и то ще е коконче!

Поздрави от мокър Дани на всички фенове!  Laughing

# 108
Бубка, много е миииллл  Laughing

А Симонка с маслинката  Joy, голям шемет Laughing

По въпросите на Дея:

1. Играем на всичко - завиваме и обличаме бебета, рисуваме, обожава да й пускам детски песнички и да танцува, сега е на вълна барби и гребени, за да им реши косите....общо взето когато сме си у дома постоянно иска внимание да й се обръща и да играем с нея.

2. Ако съдя по Яна въобще не е дошло времето за цветовете.....доста ще почакат Laughing

3. Пускам й, когато искам да си почина малко. Сега гледаме Ну Пагади. По принцип не се заглежда много, но когато някой седи до нея й й разказва какво става във филмчето, тя мирува и гледа.

4. С кукли, както писах по-горе барбито е като залепено за нея, спи с нея, къпе се с нея...голяма любов са.

5. Дааааа Close, тръшка се много, пищи и се дере. Започвам да обяснявам, да говоря, повтарям ли повтарям....понякога действа, понякога не. Когато видя, че няма ефект я оставям да реве, но в повечето случаи й угаждам  Blush

Юлче, толкова е чаровен Дани, искам и аз малко бебе пък Party

# 109
  • София
24 часа без нет - питате ли ме как е!

По анкетата:

- Играем ринги-ринги рае, две калинки, с топката, на влак
- Цветовете вече ги обсъждахме - след 3-тата година
- Гледа, много, вече съм притеснена! Ако имате идея как да го откажа, казвайте! Аз уж за добро, а то вече излиза извън контрол! Чакам с нетърпение хубавото време и да сме повече навън, че да позабрави малко!
- Играе главно с колите и влака - обожава влакове и трамваи
- Тръшка се, особено вчера като му отказах вече да гледа айнщайна.

# 110
Едно айрянИ с маслинка за Симонка, моля! hahaha
Наистина са големи имитатори - хубаво е, да им се записват бисерите, че всичко се забравя след време!

Спокойна нощ, дами! Hug

# 111
  • София
Здравейте момичета, изкарах много шантав ден. Снощи заспах докато приспивах Емо в 20:10. Не беше добре и повръщаше и го сложих на нашето легло докато заспи. Кой кого приспа това е друг въпрос Simple Smile Таткото като ни видял сладко спящи решил да не ни буди и си легнал в другата стая. Събуждам се наспана и гледам с ужас часовника показващ 3:10ч. Съответно Емо се разбуди и той, та до 4:30 му спретнахме една веселба в къщи - погонихме се, поритахме топка и накрая със зор успях пак да го приспя. Сам се събуди в 7:15, за да ходим на ясла. Всичко беше добре, докато не влязохме в двора на яслата. Осъзнавайки къде отиваме ревна и започна да се дърпа назад, но нали не ми е в категорията надделях и успях да го връча на сестрата. В последствие разбрах, че рева е бил докато е видял закуската. Ударил 2 порции и цял ден гласът му не се чул. Днес за първи път го оставих да спи на обяд. Около 30 минути се кокорил, но не закачал децата, а кротичко се излежавал в легълцето си, след което заспал. Не могат да му се нарадват на бързата адаптация и най-вече на апетита - докато другите още сърбали супата Емо бил изял и основното и хляба.

Много обичам да си играя с Емо. В къщи колите са ни страст, строим кули и коли, четем книжки, пеем песни и танцуваме.
Като видях Дея Мария как се гримира се сетих, че веднъж набарах Емо отворил едно червило и се омазал здраво - по лицето и по дрехите. Чудех се да се смея ли или да се карам и пак му се размина, но като го видя да рови в чантата ми удрям непослушната ръчичка. Naughty
Вече прехвърлих учебната част на госпожите в яслата така че няма да се притеснявам за цветове и форми на този етап.
Напоследък рядко му пускам филмчета, но той се е научил да сменя каналите и като му омръзне си пуска Фолклор ТВ и започва да друса дупето си.
За тръшкането - няма как да минем без него за съжаление. Опитва се да се налага, но го игнорирам или му отвличам вниманието с друго нещо и номера минава.

Симонката ме разби с маслинката  Joy

Пак ме е хванала музата на писането - сори за дългия пост. Embarassed

# 112
  • София
Добро утро, момичета!

Хайде на кафенцето, че много е пусто тук.

Днес помолих Косе да закара Емо в яслата и настана голям рев. Хлапето се вкопчи в мен и писна. Надявам се в колата да се успокои. Защо трябва да ние толкова тежко и на двамата?

# 113
Едно айрянИ с маслинка за Симонка, моля! hahaha
  202uu JoyТази Симонетка е много забавна и изобретателна Heart Eyes Hug
В неделя подстригахме Юли, че беше станал като Моцарт Embarassed
Прилагам снимков материал
 преди :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5190675
и след :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5190677.
Приятен и успешен ден за всички Hug

# 114
Много сладък Юли! Heart Eyes
Велина такава коса ще има в първи клас, вероятно...  Tired
От снощи пак е със силна кашлица и сополи. Спа неспокойно. Аман!!!
Confused

# 115
  • София
И аз днес прехвърлих водененто на ясла на нашия татко. И е ревала по-малко. При мен започва още в колата като спрем пред яслата.

И Юли и мокър Дани са много сладки. Heart Eyes

Аз днес след работа съм на масаж и нямам търпение да свърши работния ден. Wink

# 116
  • Sofia
Здравейте имам минутка, та да се запиша и аз.
1 Играем основно на криеница и от време на време с конструктора, но за кратко, бързо му омръзва.
2 Рано му е за цветовете, според мен.
3 Детски филмчета не гледа, не се впечатлява още от тях, рекламите основно гледа от месец насам.
4 Ами почти с нищо не се заиграва, само с отверките на баща си ремонтира колите. Simple Smile
5 Тръшка се и още как, понякога се правя че не му обръщам внимание, а друг път започвам да правя като него, (но когато сме си вкъщи разбира се) тропам с крак, мрънкам, биеме се (уж) и накрая се смееме,  защото вече е забравил за какво се е тръшкал.

# 117
  • София
Юлче, пу,пу, че убавец и преди и сега!

Раче, браво на Емо - така му се радвам, че бързо се климатизира! И ми се свива сърчицето като си помисля ние как ли ще сме!

Я, в тоя дух да пипитам за съвет : през октомври подадох документи в една ясла с идеята да се презастраховам, ако свеки реши да се върне на работа като я извикат. И като втори вариант, ако не ни приемат в градината на Лора, което тогава смятах, че ще го знам вече по това време. Но с новите неща сега и това класиране чак на май, незнам какво да правя - номера ни ще излезе друтия месец, или поне така ме увериха, когато подавах! Не ми се пуска там, ако за ОДЗ-то стане, но ако не го пусна сега, а не ни приемат в ОДЗ-то горя тотално!

Какво да правя?

# 118
  • София
Вени, а какво пречи примерно сега от март да го пуснеш тука и ако стане в ОДЗ-то септември да тръгне там?

# 119
  • София
Рени, ами там някак не ме кефи мястото и предпочитам чак на септември да тръгне, ако ще стане в ОДЗ-то!

Общи условия

Активация на акаунт