АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 397
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, мили приятелки  Hug
Иленка, честит рожден ден   bouquet Със закъснение, но от сърце ти желая най-голямото щастие, най-прекрасните моменти със семейството, много здраве и любов!
Честит празник на всички влюбени и опиянени  Grinning
Честит имен ден на Вальо, да е винаги здрав и усмихнат за радост на мама и тати, безгрижно и щастливо детство  Heart Eyes
Честито приятелско бебе Румен, да е живо и здраво, много послушно и усмихнато  Heart Eyes
Извинявайте за закъснелите поздрави  Blush

По въпросите: Стенли спи на голяма, но много ниска и мека възглавница от доста време. Чух от Драганов, че трябва да е голяма, колкото е разстоянието на детето от рамото до вратлето, за да не се получават изкривявания.
Не съм виждала да има телевизор в яслата на Стенли и дано да няма  ooooh!
Днес милото ми момче се разрева, но веднага едно момиченце по-голямо от него и доста спокойно и усмихнато го хвана за ръка и го заведе вътре и той веднага млъкна  Mr. Green
Преместих Стенли в другата група, защото там са още две негови приятелчета, с които е всеки ден. Май не отчете смяната.

Лек ден, че се увлякох  Whistling

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 09:28 от Nadeto

# 46

Момичета, днес черпя  Hug с мъжа ми правим 8 години заедно  Heart Eyes

# 47
  • София
Наде, Честита годишнина! Все да се обичате Heart Eyes

Ох, докога ще плаче Сонята в яслата?  Tired уж през деня не плаче, но пак ми е гадно.

И аз искам да взема по-голяма възглавница. Кажете от къде????

Юлче, много усмихнати ги правите тия бебета  Mr. Green кажете как Wink
Ти ли имаше някакъв прищипан или възпален нерв??? Че нещо съм го закъсала и масажистката ми каза, че имам възпален нерв и да ходя да ми бият някакви инжекции. Боли ме целия гръб от лявата страна и надолу към дупето.

# 48
Честита годишнина, Наде! Много любов и за напред! Ох, какво ще правим в тия студове не знам- малкия пощурява и аз покрай него.

# 49
Мале Наде, 8 години. Вие съвсем малки сте се намерили Mr. Green Да сте все ака щастливи и влюбени.
Данче  Joy ще ме умориш
Юлче, целувки за усмивко Heart Eyes

Симона спи на моята възглавница, тя уж е ниска, но дали достатъчно newsm78

Момичета, а какво означава непрестанна суха кашлица само по време на сън? Почти не кашля в будно състояние, но вчера не е спала следобед заради нея. Нощният сън започна с едночасово бухане. После и намазах гърдите с Хустажил и я повдигнах малко по-високо на възглавницата и се поуспокои.

# 50
Мале Наде, 8 години. Вие съвсем малки сте се намерили Mr. Green
  Направо ми вzе думите от устата  Laughing  Наде, оЩе 88 Щастливи години ви желая   bouquet

юл4е, много е сладък Дани, пък и много се прили4ат с Иво, не zнам zаЩо каzваШ 4е няма прилика?  Thinking

# 51
  • София
Здравйте, 'какички-априлки'! Hug

Аз съм от Априлки 2007 и в момента сме на вълна организиране на първа национална среща. Уж бяхме избрали, уж анкета пускахме, а все се намира някой да каже, че тоя или оня хотел е лош, че е прочел лоши отзиви, че не е подходящ за малки деца и т.н.

Споделете моля, вие как организирахте нещата? /щото прочетох, че вече втори път ще се събирате/ На туроператор ли се доверихте или някоя от вас се нае с всичко? Или си разделихте задълженията? Как стигнахте до консенсус? Имаше ли недоволни?

Много ще ни помогнете, ако споделите опит.  bouquet

/където ви е по-удобно. тук или в нашата темичка ние ще се радваме да споделите/

# 52
Мерси за комплиментите за Данинцето. Предадох му ги, а той се нахили така -> Grinning

Татянче, нямат никаква прилика с Иво. Освен може би по бузите и двойната брадичка, но то е характерно за тази възраст  Joy Ще изровя снимки на Иво на 3 месеца за сравнение. Но Иво прилича на баща си като бебе, а Дани прилича на мен като бебе.

Рени, аз имах прищипан нерв, но се оправи след раждането, беше от бременността. Нищо не съм правила и не ме притеснява вече този проблем. Съжалявам, че не мога да помогна  Laughing

Наденце, честита осемгодишнина! Да сте все така влюбени!

# 53
Мале Наде, 8 години. Вие съвсем малки сте се намерили Mr. Green
  Направо ми вzе думите от устата  Laughing 

newsm53 Тъкмо бях направила 15

Данииииии ще го изям  Mr. Green толкова е усмихнат  Heart Eyes

# 54
Наде, честито!  bouquet

Илит, отговорихме. Peace

Юлче, много, ама много сладко Данинце!  Heart Eyes При засмяни родители, няма как и дечицата, да не са такива! Hug

Я, болничките, да се отчетат! Wink

Янче, и двамата ми кашляха точно така - предимно нощем - сухо и давещо - при Петър до повръщане; че и много бавно мина при нас.

# 55
Изпуснах да ви честитя вчерашния празник, но поне на Иленка и Вальока да честитя пропуснатите празници. С най-най- добри пожелания за двамата  bouquet
Не съм доизчела старата тема, то може и две да сте изписали от тогава де. Стана май седмица от както не съм влизала.

# 56
  • София
...Татянче, нямат никаква прилика с Иво. Освен може би по бузите и двойната брадичка, но то е характерно за тази възраст  Joy
За възрастта на Иво ли?  Joy

Слагам следобедна почерпка, че вчера от приготовления за празника не ми остана време

Наде, още много години да се обичате!

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 16:12 от Renkata

# 57
  • София
Ех, Юлче чак ми се прииска пак едно бебе като видях сладкото Дани!

Наденце, много любов и още дълги години заедно! newsm51

Да ви похваля моето юначе - днес сам отиде при госпожата си и не се разплака като го оставих, а когато го взехне не можеха да го нахвалят как си играл с децата, а на обяд си омел всичко  bowuu В понеделник ще го оставя с преспиване  Mr. Green

# 58
  • София
Наденце, честит празник! Много нежност ви желая! Целувки!  Heart Eyes

Реа днес е спинкала на обяд в яслата, ураааааааа!

# 59
...Татянче, нямат никаква прилика с Иво. Освен може би по бузите и двойната брадичка, но то е характерно за тази възраст  Joy
За възрастта на Иво ли?  Joy

И за неговата, да  Mr. Green

Пак да се похваля - и друга моя приятелка се е обебила днес - има си момченце! Казва се Jannes Kian! Много съм щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт