АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 401
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
На всички болни бързо да оздравяват. Шарките са много неприятни, но по- добре сега, че аз ги карах на дърти години и беше ужас.
Ние нямаме вода и е много гадно. Росен обяснява на всички как ще има " ден- ден, даръци и тота и две динки".

# 241
  • София
И ние сме от болните и се гледаме вкъщи.
Сонята от петък е с Т. но без други симптоми, нито кашлица, нито сополи. Вчера цял ден нямаше Т. и мислех, че й е минало и вечерта вдигна. Днес пак има и като се събуди отиваме на лекар.
Затова и не дойдохме на срещата. Ванче, много късно видях, че си ме търсила.

Нуни, и в нашата ясла не дават достатъчно вода. като я вземем изпива едно шише и не го пуска докато не свърши.

айде ще полегна и аз малко да се възползвам, че не съм на работа  Wink

# 242
Добър ден и от нас.
Бабълче, как така рубеола, нали уж ги вакинирахме против нея newsm78
Много прегръдки на другите болнички Hug
Венианд, само за "динките" ако може превод Laughing
Раче, добре звучи уикенда. Аз мисля, следващият ни манастир да е Етрополския. Била съм там преди няколко години. Имаше хубава полянка и водопад. А и е близо до София.
Купих, Умкалор, засега съм доволна че го пие без да я насилвам. Ще видим дали ще подейства Hug

# 243
Годинки са това. Да ви питам нашите искат да вземат на Росен за рождения ден колело, но не знам дали с три гуми, дето са като моторчета или с две и спомагателни гуми.

# 244
Годинки са това. Да ви питам нашите искат да вземат на Росен за рождения ден колело, но не знам дали с три гуми, дето са като моторчета или с две и спомагателни гуми.
Аз мисля, че с 3 е по-подходящо за тази възраст.

# 245
Венианд, ама голям сладур е този Росен  Heart Eyes как си обяснява от сега, че трябва да има подаръци  Mr. Green
За кои колелета имаш предвид? Тия дето се бутат или обикновено колело?
Ще купувате ли мартениците за лелите в ДЯ и колко, че аз не ги знам колко са или само една за лелята, която ще го посрещне сутринта  newsm78

# 246
Тези дето сам да си кара. А за малките какви мартеници ще купувате, моя какъвто е бесен веднага ще ги скъса.

# 247
А за малките какви мартеници ще купувате, моя какъвто е бесен веднага ще ги скъса.

Мислех гривна, но на пазара харесах едни зодийки и му взех теле  Mr. Green

# 248
Венианд, и аз мсиля че триколка по добре. Но трябва да се пробва на детето, дали стига педали и т.н.
За мартеничките,  гривничка или някоя закачлива с фигурка за якето.
А кто повдигнахте въпроса за рождените дни, да обсъдим темата: какви са ви плановете?
клуб или в къщи или заведение?
С деца или с родата, или с двете?
Клуба как ще го избирате, по залата вътре или ще гледате да има и площ на открито?

# 249
 Ох, много болни, що така  #Crazy .

И аз съм си наумила колело за рождения ден и може би ще е триколка без буталка, ама дали ще стига педалите не знам  newsm78.

Рождения ден се чудя , споделете наистина. Мислех клуб , ама като нищо не й разбира главата , а излизало към 200 лева, нещо много ми се струва . Явно още ще го мисля. Накрая сигурно в нас ще се съберем с баби и дядовци на една вечеря и ще приключим.

Раче, мястото наистина е вълшебно, там прекарваме нашите лета /имаме къща в Берковица /. През Петрохан е 1 час път от София. Пускам малко снимки от въпросното място.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39047&photo=32

Бързо оздравяване на болничките  Hug.

# 250
А кто повдигнахте въпроса за рождените дни, да обсъдим темата: какви са ви плановете?
клуб или в къщи или заведение?
С деца или с родата, или с двете?
Клуба как ще го избирате, по залата вътре или ще гледате да има и площ на открито?
Аз мисля да е в клуб, засега май съм се спряла на "Островът на съкровищата" в красно село, че ни е наблизо, но още не съм ходила да питам дали може и какви са условията ... . Предимно деца ще са, родата няма да я събирам, само най-близките (майка ми, брат ми и на половинката сестра му ще са вероятно родата ... )

# 251
Аз също мисля да е в клуб, за да разбера и аз от празника, а не да прислугвам през цялото време и нищо да не усетя от празника  Crossing Arms

КРАСОТАААА  Hug

# 252
  • Русе
Привет,
Юлче, де го скрихте Данинцето, че го няма по снимките? Naughty

Бабълче, отде рубеола, бре!?! #Crazy

VENIAND, определено са за триколка сега (поне до 3г.) - Преслав, както е на 4, още си я предпочита пред голямото колело, и не знам как да му обясня, че е време да я отстъпи на Диди. newsm78

Наде, вземи една голяма мартеница за украса и ще си решиш проблема с бройките.  Peace
А за дребните ще взема гривни и евентуално фигурка за закачане на дрешките.

За РД ми е мнооооооооого рано да мисля... Rolling Eyes

# 253
Ииии, Данинце, та Данинце  Mr. Green Данинцето не беше на кеф, а после спа. Това не е фотогенично.
А защо ни няма нас с Ванчето на снимките? Защото съм голяма бяла птица, затова. Забравих да изтрия старите снимки от фотото, щракнах 5 пъти и реших, че повече пози няма  ooooh! Затова има снимки само на пичовете.

Данинцето има нови снимки в неговото албумче, та на който му се гледа нахилено Данинце, само трябва да цъкне.

# 254
  • 2 етажа над тавана
Ха здравейте сега.

Така.
Оказа се, че не е рубеола.
Въобще не е шарка. Вероятно пак алергична реакция. Докато стигнем до лекарката обривът почти беше изчезнал. Погледна го - каза, че е подобен на обрив при скарлатина и рубеола, но ако е бил от някое от тях, нямало да се скрие толкова бързо. Т вероятно е от гадните кътници. Още 1 остана да излезе и вече приключва одисеята със зъбите. Поне засега.
Имало много шарка в момента.

Така че нещата са под контрол сега.
Препоръча ми да й давам витамин С, за Умкарола не съм я питала, щото него нали ни го изписа педката, при която ходих на частно, но мисля и него да давам. Поне някой и друг ден, щото малко й хрипа носа като суче най-вече.

За РД мислех първоначално в клуб, после се отказах, после мислех на самия ден с приятели с деца вкъщи, пък после в събота - семейно. Но май се очертава варианта на деня - с деца вкъщи, а за почивните  дни след това да отидем на Велинград до нашите - те надали ще имат възможност да дойдат за рождения ден на Маги. Големи идеи имах, планове, ама май няма да правя голямо тържество каквото си бях наумила. А и ако искам да го правя ми трябва поне месец подготовка, а толкова време нямам на разположение. Пък и все още не разбират чак толкова, че да правя тематичния РД както бях наумила.

Хайде дано повчелем крак да оздравяват и другите мъници Hug

Общи условия

Активация на акаунт