10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 165 671
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 210
Сега се сетих нещо... Mr. Green

Когато свекито за първи път  ме видя, беше на гарата когато ни посрещнаха   с моя . Слизаме от влака,  те ни чкаха на перона.

Първото нещо което каза на моя беше.."Ама вие сте почти еднавки на височина бе!!! А аз  що не знаех...!!! "  Shocked

После се обърна към мен и и ми  построи  това.."Ти си  още малка /бях на 18 години/ моето момиче...затова гледай да не растеш много , понеже ще станеш по-висока от Митко/ съпруга ми/ и няма да е красиво... Shocked

Наложи се да и обещая и че няма да раста повече на височина...белкИм се успокои и  спи спокойно  Rolling Eyes

Joy Joy Joy
И спази ли обещанието?!  hahaha

# 211
И други се сетих , малкия беше бебе. Ние живеехме в Пловдив, е свеките в друг град.Мъжа ми имаше сестра и тя имаше момче. Племенника ми беше вече на 5 годинки, ама свекито грижливо пазеше ританките на внука си.

Един ден получавам колет от нея..отварям и виждам 1 кило банани, които са се скапали и са станали меки и кафяви, засилих ги директно в кофата. А в едно найлонче грижливо подредени бяха сгънати 3 чифта ританки, които бяха изпрани, но бяха засякани.
Стана ми гнусно...и се натъжих. Sad Викам си как може да прати засечените ританки на внука си.

Тя ми се обади по телефона, казах благодаря , но няма нужда от ританки...че мога да си купя.Пита за бананите, била ги пратила да правя на детето бананова каша...ама и казах че ги хвърлих, понеже не ставаха.

След 2 седмици пак получавам колет от нея ..отварям вътре.. и кво виждам....пак няколко чифта засечени ританки... Shocked... #Crazy

Е не..реших че се гаври с мен... Twisted Evil

Звъни тя на другия ден да пита дали съм получила колета..аз и казах ."Моля те не ми пращай стари ританки от Стефко/племенника ми/ Аз мога да купя нови..не си прави труда.Благодаря!!!!!!!  Twisted Evil "

А тя..."Ти що ме обиждаш и не уважаваш жеста ми??..И бананите си ми хвърлила мналия път, ако знаеш колко съм чакала в магазина за тях !"

Аз... Shocked

Аз..".Майко, ами те ританките са засечени...не мога да ги обуя на детето си.. Embarassed. Освен това бананите бяха се скапали, не мога да дам на детето от тях,ще се натрови. Не пращай повече нищо. Всичко си имаме"

Тя.."Ми засечени са, кво толкова. Изпрала съм ги колкото може. Ми детето е акало и пикало в тях.Нищо лошо.
 Ти какво искаш, Стефко да не е пикал и акал в ританките си, ами да е ходил от 5 месечен в тоалетна ли?Твойто дете не пикае ли в ританките?

Аз... Shocked Shocked Shocked  Абе то пикае бееее ... Joy  ама няма да пращам неговите ританки на никого в колети... Joy

УжЪсТ!!!  Mr. Green ooooh!

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 15:46 от ЧервеноВинце

# 212

Когато свекито за първи път  ме видя, беше на гарата когато ни посрещнаха   с моя . Слизаме от влака,  те ни чкаха на перона.

Първото нещо което каза на моя беше.."Ама вие сте почти еднавки на височина бе!!! А аз  що не знаех...!!! "  Shocked

После се обърна към мен и и ми  построи  това.."Ти си  още малка /бях на 18 години/ моето момиче...затова гледай да не растеш много , понеже ще станеш по-висока от Митко/ съпруга ми/ и няма да е красиво... Shocked

Наложи се да и обещая и че няма да раста повече на височина...белкИм се успокои и  спи спокойно  Rolling Eyes

Joy Joy Joy
И спази ли обещанието?!  hahaha
Не не можах да  го спазя..  Joy  Излъгах я  Joy  ...пораснах доста...Напук на нея  Twisted Evil 

# 213
Срамота...Каква снаха си ти...Като мен явно  Mr. Green  Joy Joy

# 214
Срамота...Каква снаха си ти...Като мен явно  Mr. Green  Joy Joy
Лоши снахи ...нали... Mr. Green Joy

# 215
Абе, боклуци, какво да ти кажа..
И на мен ми бяха подарени от Нейно Височество - Свекито, ританки, само че от времето, когато мъжа ми е бил малко бебе  #Crazy
Веднага отидоха за парцали, да си трия това, онова  Laughing

# 216
Абе, боклуци, какво да ти кажа..
И на мен ми бяха подарени от Нейно Височество - Свекито, ританки, само че от времето, когато мъжа ми е бил малко бебе  #Crazy
Веднага отидоха за парцали, да си трия това, онова  Laughing
Ооо...ми тези ританки са си   напарво антика ... Joy 

# 217
Еххх, трябваше да ги сложа във витрина...Сега има да се ядосвам  rotfImao

# 218

Когато свекито за първи път  ме видя, беше на гарата когато ни посрещнаха   с моя . Слизаме от влака,  те ни чкаха на перона.

В тази връзка и аз се сетих нещо:
Аз съм висока колкото съпруга ми и съответно с обувките на сватбата станах малко по-висока. Един от първите коментари на свекърва ми след това беше: "Ама ти беше по-висока от него." Аз я гледам така  Shocked и викам: "Е, цвички ли трябваше да обуя за сватбата си?" А тя продължава: "Ами в обществото е прието мъжа да е по-висок от жената..."  newsm50

Иначе и аз получавах дрешки от времето, когато съпруга ми е бил дете. Няколко години, след като ми ги е дала, свекърва ми се сеща и почва: "Аз ти дадох една такава блузка...със синичко и беличко...много хубава беше...купих му я (на съпруга ми) като беше на 3 годинки... Пазиш ли я?" И аз: "Ааа даа... сещам се...прибрана е."  ooooh!  Mr. Green

# 219
аз все още получавам по някой парцал, който е бил на мъжът ми и брат му...като се почне от пелени, ританки, та се стигне до якенца, блузи и чорапи
вкл сме ползвали неговото легло с каката /къде ми е бил акъла не знам/ ooooh!
един колега казва че свекървата е едно такова, че когат и да го убиеш, все му е късно

# 220
свекървата е едно такова, че когат и да го убиеш, все му е късно

smile3521   newsm10   newsm48

Напълно съм съгласна

# 221
По време на медения ни месец всеки ден звънеше по 4-5 пъти на ден с въпроса: "К'во правите?!!!" Ако си изключим телефоните или не й вдигнем, следващия път следва: "Ама защо не вдигате като звъня, притеснявам се да не се е случило нещо лошо.......?! Разбира се сина й не и се връзва и многократно я нахока за безочието да ни притеснява, а тя даже се обижда.  Shocked Shocked
Сигурно трябваше да й опишем точно позите в който действаме за внуче..... Сега живеем в Лондон и продължава всеки ден да звъни и да иска отчет какво става  Sick #Crazy ако я отрежем нещо, разправя, че не може да спи и плаче по цяла нощ.

# 222
По време на медения ни месец всеки ден звънеше по 4-5 пъти на ден с въпроса: "К'во правите?!!!" Ако си изключим телефоните или не й вдигнем, следващия път следва: "Ама защо не вдигате като звъня, притеснявам се да не се е случило нещо лошо.......?! Разбира се сина й не и се връзва и многократно я нахока за безочието да ни притеснява, а тя даже се обижда.  Shocked Shocked
Сигурно трябваше да й опишем точно позите в който действаме за внуче..... Сега живеем в Лондон и продължава всеки ден да звъни и да иска отчет какво става  Sick #Crazy ако я отрежем нещо, разправя, че не може да спи и плаче по цяла нощ.
   охооооооо, аз си мислех че само моита ''убавица'' не спи по цяла но6т и пла4е  Mr. Green ... ама имало и други като нея  #Crazy

# 223
   охооооооо, аз си мислех че само моита ''убавица'' не спи по цяла но6т и пла4е  Mr. Green ... ама имало и други като нея  #Crazy

Ааа, и ние сме така.Само, че не плаче а, се молела. LaughingИ звъни не по един път на ден а, по 2-3 #Crazy

Та, като сам се включила да разкажа още нещо. Simple Smile

Беше това лято, където много валеше.
И идва нашта,... уж да си тръгне този ден, онзи ден, остана 3 дни Crazy
На 3 ден аз, тактично я почвам:" хайде майко, отиди си  днес ,че татко вече няма ядене, да му сготвиш...."
Хич, не и се тръгваше, ама разбира по принцип и от половин дума, усети се че, вече немам нерви и съкрушена си тръгна.
Времето едно мрачно, секи миг да завали, но при нас така и не заваля.Ходихме даже с детето на разходка.
Вечерта гледаме новините.Младост отнесен от порой.А, моята свекърва тамън до там стигнала по пътя за къщи.
   На другия ден звъни и след дежурното :"детето яде ли?"продължава:"па, мен вчера така ме наваляаа... Crossing Arms"
аз:"е, нас ни подмина, не валя.."
тя:"хм,не си разбрала"... #Crazy #Crazy Joy Joy
 А, аз, се чудя, защо всеки ден като ми звънне и ми обяснява:"времето е хубаво, може да излезнете малко", "духа на вън, не е много за излизанеее" то, аз не съм могла да направя разлика от дъжд и сухо време Laughing, та какво остава от друго. Laughing Laughing Laughing

# 224
Marygold,
А ти схто не накарасх мъй си някои път да и каже: "Ииииииииииииииии! Страхотен секс му дръпнахме с жена ми днес! Ей такива пози ползвахме и така и така направихме, много беше готино! Страхотна жена съм си взел!".
Другия път ще я е страх да пита какво правите!
Или пък: "Днес ме боля корем еди какво си правих в тоалетната с цветови описания, миризми и т. н. усещания..."

Общи условия

Активация на акаунт