10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 165 671
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 690
ХОЛДУР ШОЛДУР

# 691
  • Далечният изток
И аз мога да напиша книга, даже ще е нещо като трилър, ама нали тука пишем бисери, ето и от мен: Имах страшно много кърма и свеки ми обяснява как и тя така била, ама дъщеря й не можала много да кърми и т.н. И ми казва:" Добре, че ти поне приличаш на мен!!!"
пп: И внимавайте, че някои работи се предават по наследство от свекърва на снаха!!!  Cry

# 692
Поканихме свекъра и свекървата на вечеря хем да се видим хем да им съобщим че ще стават баба и дядо  Simple Smile След вечерята мъжът ми им казва: "Майко татко декември ще ставате баба и дядо  Hug "
свекъра:заби глава надолу все едно дойде края на света (макар че сега много си обича внучето) и думичка не каза
свекървата:"Ами сега значи трябва да събираме орехова шума ( аз  Shocked ) защото на леля ти еди коя си внучето се роди декември и го къпеха с нея за рахит" Това явно трябваше да значи Честито много се радвам???? След 5мин станаха и си тръгнаха...  Сега ми е смешно но тогава доста се обидих Sad

# 693
  • Плевен
Поканихме свекъра и свекървата на вечеря хем да се видим хем да им съобщим че ще стават баба и дядо  Simple Smile След вечерята мъжът ми им казва: "Майко татко декември ще ставате баба и дядо  Hug "
свекъра:заби глава надолу все едно дойде края на света (макар че сега много си обича внучето) и думичка не каза
свекървата:"Ами сега значи трябва да събираме орехова шума ( аз  Shocked ) защото на леля ти еди коя си внучето се роди декември и го къпеха с нея за рахит" Това явно трябваше да значи Честито много се радвам???? След 5мин станаха и си тръгнаха...  Сега ми е смешно но тогава доста се обидих Sad
Joy Joy Joy
Това много ме разсмя. Laughing

# 694
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

абе то си е трагично да ти кажа, ама то простотията не ходи по гората!
добре, че сега поне детето като се е родило се държат адекватно, може преди това да са били шокирани, но това не   извинява липсата на възпитание.
новината за бременност е повод за радост, а не за тъга и събиране на шума Peace

# 695
  • Варна
Преди да се оженим, коментар на свеки: "Много съм доволна,че няма мъж до мен. Да не мислиш,че е хубаво - да му готвиш, да го гледаш, и всяка вечер да му измисляш някакви си пози!" Embarassed
Наскоро след като се оженихме,  изцепва: " Най-съм доволна,че вече няма да пера мъжки чорапи".
И още - връщат се зълвата и свеки от поход. Забелязва зълвата някакво петънце на крака си и вика мама за помощ, да види дали не е кърлеж. Мама слага очилата, взема губерката и почва да бори кърлежа, нали е докторка, няма да се даде на един кърлеж я. Боде, дърпа, не излиза пустият му кърлеж... Ще не,ще, тръгват за поликлиниката. А там лекарката като го поглежда и казва - "ама какво сте направили, това е бенка!"

Или пък - идва свеки у нас, още от вратата реве със сълзи - "Ще умра, много ме е страх"
Какво се оказва - по него време пиеше вода с разтворен в нея мед, щото били полезно за нещо си. Да ама счупила дъщеря й буркана, а нашта кукувица не и се хвърля меда, да не стане зян. Изпила си тя водата, на дъното не щеш ли стъкълца... И какво правим - ами ревем, истерии, как ще се мре сега, като ни се раздерат цял ред вътрешни органи, това се съпътства с латинските им наименования и един куп диагнози, абе цирк отвсякъде #Crazy

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 14:35 от julisa

# 696
# 697
  • In a surreal moment!
А пък мойта си говори сама .... на два гласа - задава си въпрос с един глас и си отговаря с друг .
Бях я подочула , че все си мърмори нещо из градината , но ми се наложи да отида до комшиите в една мъгла . Излизам на пътя и се гмурвам , чувам срещу мен разговор . Настройвам се , че идват най-малко двама , кокоря се и изведнъж изгърбена фигура се клатушка и си ръкомаха , и си води диалог - така изпищях .....сцепих махлата ! Тя много се смути и измънка нещо от сорта - аз изкуфявам вече ... Иначе е много властна , лакома , все тя е права и има ужасен писклив гласец - цял живот е работила като телефонистка . Почти няма за какво да се закача да я уважавам , но преди 2 г. даде пари на майка ми да се оперира . Престанах да забелязвам дразнещите моменти и и бях много благодарна . Майка ми и ги върна на малки месечни вноски със съответната лихва , все едно  ,че от банка ги е теглила . Като дойде време да и даде последната взе дребно подаръче , което свекървами отказа да приеме и каза , че нищо не е спечелила и да си седели на олихвяване ама свършена работа . С майка така се опулихме , лошо ми стана , а аз 2г мислех ,че го е направила от добро сърце !

# 698
А пък мойта си говори сама .... на два гласа - задава си въпрос с един глас и си отговаря с друг .
................
ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Ти ме утрепа просто! hahaha hahaha hahaha

# 699
Нашата  afwitch купила на детето шарена топка /обещана от 3 седмици и чакаща "аванс", че то 3-4 лв. на аванс се дават и то само с повод/ и онзи ден ние сме у тях на РД на другия й син.
Излиза тя от нейната си стая, носи топката и вика "Да не вземете топката, тя е за Калина и аз ще й я подаря!  Naughty" - да не би случайно някой друг да си припише великата заслуга!  Joy

# 700
  • Видин
Мъжът ми курсант във военното училище в Долна Митрополия, прибира се и решава да се изкъпе като бял човек и понеже е по-специален  Mr. Green си прави интимен тоалет, при което се порязва леко без да иска. Съответно върху бельото му( трябва да подчертаем) отпред има няколко капки кръв. Майка му, една невероятно гениална жена и пращяща от акъл крава вижда кръвта и с цялата си тази гениалност изкрещява:
 - Каква е тази кръв?! Да не са те изнасилвали?

#Crazy  Joy   #Crazy  Joy
Смях се със сълзи Joy Joy Joy Това беше уникално! Grinning
Поздравления за авторката!  bouquet

# 701
  • Пловдив
Мъжът ми курсант във военното училище в Долна Митрополия, прибира се и решава да се изкъпе като бял човек и понеже е по-специален  Mr. Green си прави интимен тоалет, при което се порязва леко без да иска. Съответно върху бельото му( трябва да подчертаем) отпред има няколко капки кръв. Майка му, една невероятно гениална жена и пращяща от акъл крава вижда кръвта и с цялата си тази гениалност изкрещява:
 - Каква е тази кръв?! Да не са те изнасилвали?

#Crazy  Joy   #Crazy  Joy
Смях се със сълзи Joy Joy Joy Това беше уникално! Grinning
Поздравления за авторката!  bouquet

Ейййй  ooooh!луда работа... smile3532 smile3532 smile3532

# 702
Охх, и това животно трябва да го трая...добре, че му забраних да идва вкъщи след няколко брутални изцепки  #Cussing out

# 703
  • област Софийска
... Почти няма за какво да се закача да я уважавам , но преди 2 г. даде пари на майка ми да се оперира . Престанах да забелязвам дразнещите моменти и и бях много благодарна . Майка ми и ги върна на малки месечни вноски със съответната лихва , все едно  ,че от банка ги е теглила . Като дойде време да и даде последната взе дребно подаръче , което свекървами отказа да приеме и каза , че нищо не е спечелила и да си седели на олихвяване ама свършена работа . С майка така се опулихме , лошо ми стана , а аз 2г мислех ,че го е направила от добро сърце !
Sorry за спама, ама твоята свекърва бих я #2gunfire bash box #Sniper определено. Не можах да се въздържа.

# 704
................
ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Ти ме утрепа просто! hahaha hahaha hahaha
Следващата стъпка е да си издава команди и сама да си ги изпълнява! newsm65

Общи условия

Активация на акаунт