10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 165 671
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 780
Оооо, не беше нужно да отговаряме. Само и двамата я погледнахме едновременно с повдигнати вежди.  Mr. Green Пък и от кухнята до хола отиване и връщане са 10 сек. път, какво толкова може да си кажем  Crazy

# 781
Hayati, нямам думи!...Майка ти трябва да е много добър човек...А бабето, как се чувства при вас?

Да ви кажа, не е единствен случай. И моята майка беше така. Екзотика! + хипертония на 36 години.

И от този опит ще ви кажа, че на много от вас оплакванията са грозни, прекалени и направо изсмукани от пръстите. Нищо не сте видели! Подхождате точно като онези свекърви, които считат снахата, още не дошла, за глупава, мързелива и хитра интригантка и използвачка.
Не може да искате от жената изобщо да не припарва до дома ви. Да не идва, но да дава пари. Желателно - по много и с пощенски запис. Да гледа детето, но да мълчи.  Да ви предостави дома си и да се изпари. Да не яде, да не пие, да не говори, да не диша... Е, не става така. И от храната ви ще яде , и от водата ви ще пие, и детето на сина си ще идва да вижда... И в крайна сметка така е правилно и нормално. Нали за собствената ви майка е така!? Значи и за мъжовата трябва така да е!

А за последното - ами и аз често така питам моите. Тъпа ли съм!? Ще трябва да запомня, че е забранено, че току виж след време и снахата така попитам Rolling Eyes

# 782
И хипертония , и ранна критическа , и куп здравословни проблеми  и изгубено време в скандали и нападки.Това е само загубено време ,за себе си се научих да не обръщам внимание на малките неща,които ме дразнят ,защото кой ще ми върне времето ,пропиляно по дразги и скандали ,полза няма.Поне за мен ,сега имам стрес от най-малкото повишаване на тон ,не бих го причинила на друг.

# 783
Поредната изцепка на свеки.
Тя:Моне Иво какво прави  наспива ли се а наяждали се нали по три пъти яде  а до тоалетната ходи ли често а нали не го караш като се върне да ти помага ще вземе да се преумори и да не може да  отиде на работа. А алкохол нали не пие.
Аз:Наспива се наяжда се не знам по колко пъти той само един път яде вкъщи  защото работи от 8-6  де да знам ходи ли често до тоалетната ще му кажа дневник да си води аз нр го карам той сам иска да ми помага за Даная се грижи. Пие по една чаша водка или вино зависи какво има.
Тя:Как така се грижи за Даная  ти се грижи за нея той като иска  да се грижи за някое от децата да се грижи за бебето.
Аз:Ама как той да се грижи за бебето като неможе да го кърми .
Тя:Ама ти кърмиш.Веднага спирай ма веднага ти знаеш ли как си деформира бебето устата така.
Аз:Айде чао че детето плаче.
Тя:Ми сигурно го боли устичката защото го мъчиш така и затвори.
Пет минути след това бях толкова изумена че просто не знаех къде сам.
Като казах на съпругът ми той каза че майка му  се е побъркала напълно вече щом говори такива глупости.

# 784
  • Далечният изток
Тя:Моне Иво какво прави  наспива ли се а наяждали се нали по три пъти яде  а до тоалетната ходи ли често а нали не го караш като се върне да ти помага ще вземе да се преумори и да не може да  отиде на работа. А алкохол нали не пие.
Аз:Наспива се наяжда се не знам по колко пъти той само един път яде вкъщи  защото работи от 8-6  де да знам ходи ли често до тоалетната ще му кажа дневник да си води аз нр го карам той сам иска да ми помага за Даная се грижи. Пие по една чаша водка или вино зависи какво има.
Тя:Как така се грижи за Даная  ти се грижи за нея той като иска  да се грижи за някое от децата да се грижи за бебето.
Тя:Ама ти кърмиш.Веднага спирай ма веднага ти знаеш ли как си деформира бебето устата така.
Като казах на съпругът ми той каза че майка му  се е побъркала напълно вече щом говори такива глупости.

Е, тука вече направо ме утрепа!

# 785
Снощи сме на рожден ден на свекъра. В хода на сбирката всеки говори с всички и аз дочувам че "на мама момчето", за моя син иде реч, показва на девера ми снимка на някаква съученичка и я обявява за гадже. Мен ми става хем смешно, хем приятно /тийн мама съм/ и го помолвам да я видя. Не правя такива неща по принцип, но видях, че родата се готви да го бъзикне и предотвратих това с думите:"Я като бъдеща свеки да одобря снахата". Пък мойта свекърва вика от другия край на масата "И аз искам." Викам "Твоята свърши, аз съм на ход".

# 786

Не може да искате от жената изобщо да не припарва до дома ви. Да не идва, но да дава пари. Желателно - по много и с пощенски запис. Да гледа детето, но да мълчи.  Да ви предостави дома си и да се изпари. Да не яде, да не пие, да не говори, да не диша... Е, не става така. И от храната ви ще яде , и от водата ви ще пие, и детето на сина си ще идва да вижда... И в крайна сметка така е правилно и нормално. Нали за собствената ви майка е така!? Значи и за мъжовата трябва така да е!

Права си,ама ако без да дава непрекъснато ти иска,ако не се сеща за внуците си,но иска да и се обръща специално внимание,ако като види,че има кофликт "налива масло в огъня/,а като няма прави интриги,като ти идва в къщата да ти преравя шкафовете и ако има начин да отмъкне нещичко.......честно казано е за предпочитане да не припарва.
Незнам аз каква свекърва ще бъда/че дотук най-малкото два пъти ми се очертава тая възможност/,но се надявам да не ме цитират в подобни теми/па макар и с чуство за хумор от страна на снахата/

# 787
 Stop Аз не защитавам свекървите по принцип! Нали и аз си имам Wink Просто някои снахи прекалено се увличат! И ако ти се падне такава, и златна да си, и на чекрък да се завъртиш, пак ще те пише по форумите Mr. Green Но ние ще четееееем и отвръщаме на ударите hahaha

# 788
За моята свеки няма да ви пиша,но за баба ми не мога да не ви кажа. Та докато се развеждаха нашите, свекървата на майчето живя пет години при нас, а баща ми с новата си жена в техен си апартамент.И не щеш ли друго,ами когато ставаше въпрос той да я вземе при него,мнението му беше " ама що бе хора ,да не би да ви пречи, какво толкова, е па стар човек е ".А тя женицата "шопкиня до мозъка на костите",от 55год. живее във Варненско, но само на шопски диалект говори,все едно вчера си е дошла от Софийско.  bouquet
Хехее, това ми изглежда като Дързост и красота.  Grinning

# 789
....Викам "Твоята свърши, аз съм на ход".
  Joy Joy Joy Joy Тя как реагира... спряла си на най-интересното място...  Joy

# 790
Онемя, а по принцип тази дейност трудно й се отдава.

# 791
Онемя, а по принцип тази дейност трудно й се отдава.
Ееееее, БРАВО  smile3501 все пак си намерила начин да затвориш устата й. Ееееееееех дано и аз скоро го намеря....... Rolling Eyes
П.С. Мисля, че съвсем скоро ще имам пресни истории - мъжо отиде с малката у тях, а пък аз си почивам  pletka

# 792
  • на брега на реката

Прав е човекът! Представям си какви "бисери" още ще има!

# 793
Пак от мойта мама бисер  Crazy...
От 1 месец кашля и има хрема, но упорито отказваше да ходи на лекар и се влачеше полу-болна, полу-здрава, накрая взе, че зарази и Калина.  #Cussing out
Днес ходихме на преглед за детето и майка ми ме пита по телефона "Да не би аз да съм я заразила?", аз - много ядосана казвам "Да, ти си, няма кой друг!  Crossing Arms", а тя - "Е как може така да ми говориш, бе маме...  Cry"
Айде кажете това на какво прилича...  Rolling Eyes

# 794
........аз - много ядосана казвам "Да, ти си, няма кой друг!  Crossing Arms", а тя - "Е как може така да ми говориш, бе маме...  Cry"
Айде кажете това на какво прилича...  Rolling Eyes

'Ма как може така да нападаш жената, бе... ( Wink) ....заразила детето, голяма работа, то е младо и ще се оправи, пък тя възрастна жена.....на нея трябва да й се обърне внимание, занесе ли й пилешка чорбица на женицата или нещо от сорта, да не я мисля....  Sick
П.С. Майтап, майтап ама да ти се оправя бързо детенце  Peace

Общи условия

Активация на акаунт