10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 165 671
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Тръгнали сме към болницата с мъж ми е свеки защото вече преносвам да ме приемат. Колата ни беше с две врати и аз тъпата да не я притеснявам с големия тумбак скачам на задната седалка. А тя : "Аааа ние дебелите от пред така ли. Ама сега ти си по-дебела от мене"  Shocked

# 766
  • На един клон
Ми опитала се е да бъде любезна,жената.Айде като си слаба ,сгъвай се отзад,хаха.

# 767
Малееее, тези ''женици'' направо са пощръкляли....  #Crazy #Crazy #Crazy нямат ли си друга работа незнам... newsm78

# 768
пп: И внимавайте, че някои работи се предават по наследство от свекърва на снаха!!!  Cry
Да и също така продължителността на бременността и нейното протичане.Ако свекърва ви е пренасяла и вие ще пренасяте и ако бременността и е съпътствана от анемия,то на вас няма как да ви се размине.  umnikuu

# 769
пп: И внимавайте, че някои работи се предават по наследство от свекърва на снаха!!!  Cry
Да и също така продължителността на бременността и нейното протичане.Ако свекърва ви е пренасяла и вие ще пренасяте и ако бременността и е съпътствана от анемия,то на вас няма как да ви се размине.  umnikuu
bishop  Joy

# 770
Да кажа аз за моя свекър.
 Та той си има ключ за нашия апартамент.Получил сигнал , че трябва да ни донесе яйца.Сутрин съм сама в къщи.Моткам се аз след душ по евино облекло в хола.Не щеш ли, чувам завъртане на ключа в ключалката.../няма начин да е мъжът/ С троен скок се добирам до спалнята, като в бързината съм тръшнала вратата.Съответно мъжът ми е привикан на сериозен разговор да му се разясни колко нелюбезно съм го посрещнала и съм тръшкала вратите.
Викам на мъжа ми:"Ми добре бе, скъпи, следващия път ще се облегна на касата на вратата/както съм си гола/ и ще му кажа любезно:"Добре дошъл, татко!"

Честно да ви призная мислила съм си в една такава ситуация(защото при нас свекъра да идва и да си отключва е почти ежедневие),да се прежаля и да изляза гола от банята(както обичам да правя ,когато сме си сами в къщи) и да видя дали въобще ще изпита някакво неудобство.Или пък мен трябва да ме е срам? newsm78

# 771
Това дете е наше!  Ние сме си го откупили"! 
Отвратително!!!! SickСякаш не става дума за живо същество,а за добиче!Звучи вманиачено,страшно!!!Тази личност,която и да е тя,заслужава да й се забрани тотално да има достъп до детето,не да го взема на ръце,а през крив макарон даже да не го вижда!Стана ми гадно,ужас!!!

# 772
Това е болната ми тема Sick.Моята свекърва сте ни идва на гости и то за 3 месеца Close моля се да й откажат визата,че направо ставам кълбо от нерви като е тук.Все мрънка че някъде е боли ама то всеки ден и на различни места,просто няма такова мрънкало. #Cussing out

# 773
 doh rotfImao smile3501

Ей мацки ще ме побъркате от смях...стинтах до 5-та страница и си лягам, утре ще продължа.

Ето две изцепки и от мен, има и още, но съм ги забравила вече:

1. Няма ли скоро да ходиш в командировка (преди майчинството ме пращаха в чужбина чат-пат), та да дойда да си видя внучката, че ми е мъчно.
Това вече втори път ми го казва. Все да покаже, че много не държи мен да ме вижда... внучката и синчето са й важни.
2. Ако си купите кола, трябва ти да я караш. Той не може да кара добре и ако седне зад волана много ще се притеснявам.
Тя ще ми каже кой и как ще ни кара колата.
3. Сума ти изцепки от рода - много се притеснявам детето да не се лепне на печката. Все за това мисля. Много се притеснявам бавачката ви дали ще е свястна. Да не се върнете някой ден и телевизора да го няма.... #Crazy
Аз като че ли не се притеснявам за един тон неща, че и тя да ми прехвърля тревогите си и нея да успокоявам... айде няма нужда от такова споделяне....

# 774
За моята свеки няма да ви пиша,но за баба ми не мога да не ви кажа. Та докато се развеждаха нашите, свекървата на майчето живя пет години при нас, а баща ми с новата си жена в техен си апартамент.И не щеш ли друго,ами когато ставаше въпрос той да я вземе при него,мнението му беше " ама що бе хора ,да не би да ви пречи, какво толкова, е па стар човек е ".А тя женицата "шопкиня до мозъка на костите",от 55год. живее във Варненско, но само на шопски диалект говори,все едно вчера си е дошла от Софийско.  bouquet

# 775
..... свекървата на майчето живя пет години при нас, а баща ми с новата си жена в техен си апартамент.........
Shocked Демек майката на баща ти живее при бившата си снаха, докато той живее с новата и снаха!?   doh Кво питам и аз като малоумна, като чета, че е точно така! Ба си нахалството, честно! Баща ти и той е нагъл, меко казано!

# 776
 Joy Joy Joy да, точно така, а новата му жена беше от отбора на "семейна приятелка" на майка ми  Joy Joy Joy Добре ,че минаха толкова много години ,сега само се забавлявам с това ,но със сигурност скъсиха живота на майчето ,

# 777
Joy Joy Joy да, точно така, а новата му жена беше от отбора на "семейна приятелка" на майка ми  ...
Ей тия най ги обичам! #2gunfire #2gunfire

# 778
Като се заприказвахте за ядене, та се сетих. Беше зимата, вечеряли сме вече и си пийваме вино. Свеки дреме на фотьойла, ние гледаме телевизия....идилия. В един момент мъжът ми казва "Хайде да опържим малко месо за мезе". Ставаме, отиваме в кухнята, тя спи. Връщаме се на масата и в един момент свеки стреснато отваря очи и вика "Уууу, ядете мръвки пък не се обаждате, а?" JoyИ набожда с вилицата няколко парчета наведнъж.  #Crazy
Оня ден пак на масата. Тя отива до кухнята да вземе нещо, връща се на спринт, понеже чува, че нещо си говорим, сяда и вика "И какво изпуснах сега?" hahaha

# 779
Hayati, нямам думи!...Майка ти трябва да е много добър човек...А бабето, как се чувства при вас?

"И какво изпуснах сега?" hahaha
На този въпрос отговарям:"Ами...  нищо...Малко те пообсъдихме...",след което винаги ме гледат странно.

Общи условия

Активация на акаунт