10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 165 671
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Ето 2 бисера на мойта за развеселяване:

Преди доста години, имаше режим на водата. Свеки,закъсала откъм вода... Отива обаче до тоалетната, свършва си работата и да вземе да я опакова в една салфетка, после в калцунче/от ония дето се слагат на краката в болницата/. Тръгва тя за работа и си взема калцуна с голямата си работа да го хвърли в контейнера. Обаче, не щеш ли, пред блока я засича нейн колега и вика: " А, колежке, закуската ли си носите!" И нашта смотва нещо и си я понася "закуската" с нея, чак до работа! Joy

Отива свеки да празнува лекарския празник с колеги. В разгара на празненството някакъв омайник зъболекар си тръгва под ръчичка с тяхна симпатична колежка... Наше свеки тактично ги пита: "ама вие къде отивате?", някой подхвърля: "отиват да й вадят на колежката зъб!". И свеки гордо - "Ааа, то и на мене са ми вадили зъби!" doh

# 736
Ааааааааааа julisa     и     Балу   ---------трябва да запознаете вашите съкровища.  Сила голяма са!     Hug

# 737
И аз да се включа.... то, това го писах и в една друга тема, ама де, да се отчета и тука.....  newsm56 Изцепки всякакви от страна на свекито  Rolling Eyes..... и сега даже се заформя скандал.... ooooh! скоро, скоро...
...та когато бях бременна в ~ 6-7месец - свекито ме вика у тях /тогава не си говорехме и дотогава и бременна не ме беше виждала/ Та вика ме у тях, за да ми покажела какво изплела за бебето /много хубаво плете кобрата му с кобра  Mr. Green/ и ми казва: ''Ама показвам ти ги САМО да ги видиш, няма да ти ги дам, че не се знае дали ще се върнеш с бебе от родилното!'' Аз така  smile3556 .....хмммм, някой ден ще й напомня тази й приказка...  af

# 738
  • Монреал
Та вика ме у тях, за да ми покажела какво изплела за бебето /много хубаво плете кобрата му с кобра  Mr. Green/ и ми казва: ''Ама показвам ти ги САМО да ги видиш, няма да ти ги дам, че не се знае дали ще се върнеш с бебе от родилното!'' Аз така  smile3556 .....хмммм, някой ден ще й напомня тази й приказка...  af

Sick bash smile3556 bash

# 739
Умирам от смях като ви чета! Има невероятни екземпляри.
Да се включа и аз в темата. На гости сме у свекървата. На малкия му се приспа и аз му дадох бибата, гушнах го в мен и го люшкам. Заспа детето и след 1 минута свекито вика "Махни му биберона от устата да не се разкисне"  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 740

Преди доста години, имаше режим на водата. Свеки,закъсала откъм вода... Отива обаче до тоалетната, свършва си работата и да вземе да я опакова в една салфетка, после в калцунче/от ония дето се слагат на краката в болницата/. Тръгва тя за работа и си взема калцуна с голямата си работа да го хвърли в контейнера. Обаче, не щеш ли, пред блока я засича нейн колега и вика: " А, колежке, закуската ли си носите!" И нашта смотва нещо и си я понася "закуската" с нея, чак до работа! Joy

#Crazy #Crazy Sick Чак не ми се вярва  Sick  hahahaКак така, ще си го носи с нея ? hahaha hahaha

# 741

Ееее, това вече не го вярвам. Надявам се обаче да не прилагаш снимков материал за доказателство.

# 742
  • Варна
Ееее, това вече не го вярвам. Надявам се обаче да не прилагаш снимков материал за доказателство.

За вас лъжа, за мене истина! Тя самата гордо го разказва! На мен ми е по интересно как изобщо и е дошла на ума цялата операция и момента с опаковането. Но тя толкова простотии е вършила, че почти нищо не би ме впечатлило...

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 18:55 от julisa

# 743
  • Earth

2. "Как така ще кърмиш само 4-5 месеца, а?!! Аз някога и двамата съм ги кърмила до година и половина!"  #Crazy На което й отговарям, че не всички можем като нея,

На това кое му е смешното не разбрах  newsm78

Всъщност, тя много добре е правила че е кърмила година и половина  Hug

# 744
Лелеее......на бебето съм му правила "Дисниленд" цял ден от смях... smile3532
Аз за свекърва лошо нещо не мога да кажа, ама мойта си майкааааа - те тАва е Бисерът в короната!
Пример - майка ми живее в Италия от 2г. и кусур.....
Та - решили сме с милото, че ще се женим, информирали сме я по телефона, много ясно.....обаче като дойде лятото и времето за екскурзии, решихме да идем до Рим , за да се запознаят с новия зет. Можехме навсякъде да идем, ама....няма - там.
Няма да споменавам подробности около срещата ни, щото по-голямата част от деня мина в пренасяне на един сак, който беше напълнила с кво ли не за България, до хотела, в който бяхме отседнали. Та доклатихме го ние сака в стаята най-накрая, тръгнахме, нече каталясали леко от жегата, обратно към центъра.
И сме седнали в един автобус на най-задните седалки: майка ми - аз - милото. При което, след дълго мълчание, родителката изцепва "Ма......кво сега......той Иван няма ли нещо....да ти иска ръката официално?!" Аз така  #Shocked.....милото и то  #Shocked И, несъвзела се от шока, отговарям "Ти пък сега.....пък и той само с една ръка не може да се оправи" ooooh! и веднага зацепвам кво съм изрекла, ама е късно.
В крайна сметка успях да я светна, че в 21 век подобни неща неща не се правят, ама направо ми скри шайбата  smile3505
Айде - ще пиша и още бисери като се сетя  Wink

# 745
Оххх, Балу "фенка" съм на свекърва ти.Да я "целунеш" от мен.
Ела си я цуни ти, ама за живота ти не отговарям Mr. Green

# 746
  • Торонто/София

Отива свеки да празнува лекарския празник с колеги. В разгара на празненството някакъв омайник зъболекар си тръгва под ръчичка с тяхна симпатична колежка... Наше свеки тактично ги пита: "ама вие къде отивате?", някой подхвърля: "отиват да й вадят на колежката зъб!". И свеки гордо - "Ааа, то и на мене са ми вадили зъби!" doh

lele kak moje takiva raboti .... Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 747
  • на село
 Да кажа аз за моя свекър.
 Та той си има ключ за нашия апартамент.Получил сигнал , че трябва да ни донесе яйца.Сутрин съм сама в къщи.Моткам се аз след душ по евино облекло в хола.Не щеш ли, чувам завъртане на ключа в ключалката.../няма начин да е мъжът/ С троен скок се добирам до спалнята, като в бързината съм тръшнала вратата.Съответно мъжът ми е привикан на сериозен разговор да му се разясни колко нелюбезно съм го посрещнала и съм тръшкала вратите.
Викам на мъжа ми:"Ми добре бе, скъпи, следващия път ще се облегна на касата на вратата/както съм си гола/ и ще му кажа любезно:"Добре дошъл, татко!"

# 748
# 749

Викам на мъжа ми:"Ми добре бе, скъпи, следващия път ще се облегна на касата на вратата/както съм си гола/ и ще му кажа любезно:"Добре дошъл, татко!"

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт