10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 165 671
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 720

Четох и се смях - то бисери бива,ама...Моята свекърва беше селска женица,но много работлива.И макар,че я няма от 12 год. никога няма да забравя първата й изцепка - беше на сватбата ни,преди 28 години! Така се случи,че точно по средата на сватбата у тях започват да се прасят две свине.Пратиха близки,после свекъра отиде,а накрая и тя.Върнаха се накрая,когато ние с моя и кръстниците вече излизахме от залата.Някой я попита: Какво стана? А тя: Ами опраси се свинята,сега ще чакаме снахата!
Аз се паднах със свинята бременна и свекито се питаше коя ще е първа
  hahaha

# 721
стига бе! #Crazy Бюста ти ли не одобряват!   Laughing
Ако е към мен питанката-да...малък и се виждаше все на жената....и на всичкото отгоре като се заинатих,че ще сме на изключително кърмене-ни вода,ни сок.....абе проклетия съм голяма...но не мога да си изкривя душата,че след като успешно оцеляха и двете деца....почти е спечелена за каузата/да вярва кърменето я спечелих,като се появих в една ЛЛЛ брошура по аптеките и лекарските кабинети-щом там са ме публикували-значи се справям Laughing/

# 722
Когато родих големия син майка ми се беше подготвила за всичко,а свекървата  чак за изписването дойде в болницата и като разправя на майка ми-
            Ами ако не ги изпишат с детето аз какво ще правя с тая питка ? newsm78  2.20 струва  Twisted Evil
                А мама-еми бии си я от главата  #Cussing out
Не стига ,че не дойде в болницата през целия ми престой  нищо не купи на детето ,а и така да каже  #Cussing out  #2gunfire

# 723
Айде и аз да "похваля" моето свеки. Simple Smile

Още, когато се заговори в медиите, че е възможно да се узакони съжителството без брак, в съвсем непринуден разговор споделих прочетеното. Беше й дошла една приятелка на гости и се бяха заговорили на тази тема. Ние нямаме брак и деца, но живеем заедно много години, което й е голямата болка. Та мина оттогава може би месец. Случи се така, че се сдърпахме и тя гордо ми заяви "Миналата седмица промених завещанието си. Моят син ще има наследство САМО ако е ЖЕНЕН и има СОБСТВЕНИ деца.Естествено натърти на деца, защото си мисли, че не можем да имаме деца или най-вече не искаме. Въпреки обвиненията по този въпрос никога до ден днешен не съм споменала, че загубих заради лекар бебе. Вярно, че беше съвсем начална бременност, но все пак. Та и до ден днешен разправя наляво и надясно за това завещание. За нея семейството е синът й, мъжа й /който от години не живее с нея, не са разведени/, брат й. Аз съм въздух. Crazy

Друг случай от оня ден. Седим си на слънце на село и пием кафе. Аз викам "Как ми се пие Бейлис, ама е скъп" и си говорим в заведенията каква е цената, колко излиза една бутилка и мъжа ми вика "Абе да не съм балък да дам толкова пари" и се смеем. Пък тя сериозно ме поглежда и вика "Ми аз само един балък виждам тука, дето може да даде толкова пари, пък ние ще намажем".  Crossing Arms Ох, за колко случая се сетих още....

# 724
Във връзка отношенията между поколения и т.н., се сетих за един любим случай от нашето семейство.
Дядо ми (баща на майка ми) недолюбва баща ми от край време. Баща ми пуши лула и един ден си пали лулата, а брат ми (тогава 3-4 годишен) му казва: Татко, пък дядо казва, че тези с лулите са фукльовци.  Joy

# 725
Айде и аз да "похваля" моето свеки. Simple Smile

Още, когато се заговори в медиите, че е възможно да се узакони съжителството без брак, в съвсем непринуден разговор споделих прочетеното. Беше й дошла една приятелка на гости и се бяха заговорили на тази тема. Ние нямаме брак и деца, но живеем заедно много години, което й е голямата болка. Та мина оттогава може би месец. Случи се така, че се сдърпахме и тя гордо ми заяви "Миналата седмица промених завещанието си. Моят син ще има наследство САМО ако е ЖЕНЕН и има СОБСТВЕНИ деца.Естествено натърти на деца, защото си мисли, че не можем да имаме деца или най-вече не искаме. Въпреки обвиненията по този въпрос никога до ден днешен не съм споменала, че загубих заради лекар бебе. Вярно, че беше съвсем начална бременност, но все пак. Та и до ден днешен разправя наляво и надясно за това завещание. За нея семейството е синът й, мъжа й /който от години не живее с нея, не са разведени/, брат й. Аз съм въздух. Crazy

Друг случай от оня ден. Седим си на слънце на село и пием кафе. Аз викам "Как ми се пие Бейлис, ама е скъп" и си говорим в заведенията каква е цената, колко излиза една бутилка и мъжа ми вика "Абе да не съм балък да дам толкова пари" и се смеем. Пък тя сериозно ме поглежда и вика "Ми аз само един балък виждам тука, дето може да даде толкова пари, пък ние ще намажем".  Crossing Arms Ох, за колко случая се сетих още....

Фогата, много смешно ми стана.  Grinning Тя искрено значи си вярва, че си е направила завещание, а ?  Joy Само че в Бг законите са малко по-други и - женен, неженен, с деца, без - синът и ще си получи наследството.  Laughing

# 726
  • Торонто/София
Да се включа и аз с нещо от снощи:ю
Идва съкровището на дежурното свиждане. Този път като никога даже е взела нещо за децата - кроасани, и понеже трябва да се хранят здравословно, са с крем шампанско!/не че не знае на какво се радват, о не!/ Носи и две книжки - дава ги гордо на баткото, малката чака нещо и за нея, да ама няма... Детето се свива, а коментарът на кукувицата - "ама тя защо е така минорно настроена?".
И понеже се е поохарчила доста, решава, че и се полага да остане и за вечеря. Вижда салатата - зелена салата с риба тон,царевица и яйца, и коментар:'Ау, колко много салата сте направили! И защо толкова много неща слагате вътре? То от царевицата се пълнее, а и на животните за това се дава!'. Това може би,вместо - 'аз не обичам царевица'. След което омахва промишлено количество.

Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
явно че жената е решила че щом е дошла на вечеря поне да се наяде - пък царевицата както и да е - нали е аванта!

# 727
Хихихихи, посмях се, че не съм ви чела отдавна... Hug

Родих големия си син и свеки беше възмутена до дъното на душата си, че не се казва Иван като нея. Тогава ни държаха в родилното по повече дни, та престоях пет дни и изписването ми беше под въпрос, защото бях с шевове. Деня е неделя и чакаме да мине визитация, за да видим доктора кого ще пусне да си ходи. Всички са предупредени, че може и да си ходим, но може и да останем още ден два. Е, на кой му се седи в болница!? На никой! Мина визитация, аз съм добре, бебето голямо, здраво няма за какво да седим повече и доктор Мокаси реши, че ни пуска. Обаче не обича човека докато има визитация да му се мотаят по коридорите и едвам дочаквам края, търча на телефона. Тогава у свеки нямаше телефон. Звъня на нашите и им казвам, че трябва да минат да вземат мъж ми от тях и да си ме приберат с бебето. Майка ми приготвила всичко и хвърчат купуват цветя, торти, туй-онуй за екипа и отиват да вземат таткото. Качват се горе, у тях, и звънят на вратата. Звънят, звънят... Накрая свеки излита с боен поглед и на Ф ги питала: "Коце бе, какво сте се раззвъняли по никое време!?"(баща ми се казва Никола, но тя си го кръсти Коце, щото по и харесвало и това е!).  Часа, никоето време е 11 преди обяд. И нашите изумени обясняват, че ме изписват и са тръгнали да си ме вземат, да вика мъж ми и да тръгват. Следва отговор: " Аааа, я и се обадете да каже да я изпишат утре, че ...... (мъж ми) празнуваха тука и пиха с приятели за бебето до 4 часА и сега спи. Не може да го будим! ".  Shocked Баща ми после разправя, че така се ядосал и само я избутал от вратата и влязъл той да събуди мъж ми, че вика "Щях да я лупна по главата с нещо!". Как ще нарушат свещения махмурлийски сън на сина и, кво като му се е родил син!?  Joy Joy Joy Таткото обаче не отказал да тръгне, разбира се, ми скочил и дойде да си ни вземе, а ако знаете колко свежарски изглежда на снимките не му личи изобщо, че е празнувал до зори! От възмущение, че не се казва бебето Иван, свеки не искА да го погледне даже на изписването, щото все пак и тя се домъкна!

# 728
Ох, Балу, напомни ми една история с моя приятелка. Бременна в 6-ти месец се разболя от пневмония доста тежко, приеха я в болница, инжекции, системи, обаче работата се усложни и лекарите започнаха да подмятат на близките ѝ, че е възможно и да я изтърват... Кумовете се почудиха как да съобщят на мъжа ѝ лошата вест и решиха да кажат първо на свекървата, а тя да подготви психически сина си. А свекито, като чула и започнала да реве - ако снахата умряла, как щяла да каже на сина си, ами ако вдигнел кръвно?
Слава богу, успяха да спасят приятелката ми, даже роди живо и здраво детенце, само дето лафът си остана - "Как ще кажем на Х, че Y е умряла, ами ако вдигне кръвно?"

# 729
Смей се ти Сийо, ама свеки ме отложи, че синчето требе да се наспи и да изтрезнее, бебето го нямало до оня ден - да чака! Mr. Green И тая женица... ще изтърват бебето, ама на мама момчето може да се тръшне от кръвно, а това вече е проблем! Боже, боже... дано никога несъм такава свекърва! Praynig

# 730
Всички това си казваме....

# 731
  • Варна
Баща ми после разправя, че така се ядосал и само я избутал от вратата и влязъл той да събуди мъж ми, че вика "Щях да я лупна по главата с нещо!".  bash
, де късмет де.  Балу, сигурно доста проблеми щеше да ти спести човекът!

# 732
Баща ми после разправя, че така се ядосал и само я избутал от вратата и влязъл той да събуди мъж ми, че вика "Щях да я лупна по главата с нещо!".  bash
, де късмет де.  Балу, сигурно доста проблеми щеше да ти спести човекът!
Mr. Green Нека си живее, много е лесно да се отърве иначе!

# 733
   Фогата, много смешно ми стана.  Grinning Тя искрено значи си вярва, че си е направила завещание, а ?  Joy Само че в Бг законите са малко по-други и - женен, неженен, с деца, без - синът и ще си получи наследството.  Laughing
[/quote]

Ами вярва си, разбира се. Всяка дума е "Ако съм жива ще....", та ако се гътне и ние сме заедно ще й взема апартамента. То си е за страх  Mr. Green
Сетих се за още един бисер "Всеки човек, който има самочувствие е ПРОСТАК", защото само глупаците и простаците демонстрирали самочувствие и то винаги без покритие. Whistling

# 734
Оххх, Балу "фенка" съм на свекърва ти.Да я "целунеш" от мен.

Общи условия

Активация на акаунт