10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 164 502
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 885

" ааа ми тя щото е добра жената и да не те обиди, ама аз нали съм ти баща и на мен няма как да ми се разсърдиш" Laughing Ей едвам го изгоних от кухнята ви казвам.
[/quote]                                                                                                                                                  Симпатяга Laughing                                                                                                                                       Най-после изчетох всичко Joy Joy Joyсега е време и аз да се разпиша и то с нещо прясно ,прясноНа гости сме в свекърите заедно с бебето, но то е в другата стая че се пуши в кухнята(скоро ще стане на 3 месеца а свекър ми го е погледнал само веднъж бегло,бегло) и етърва ми заговори колко е сладка малката ,как се усмихва.... а свекър ми гордо гордо заяви:когато по4не да говори и да идва при мен тогава ще и обърна внимание Shocked

# 886
Нееееееееееее, направо ме разбихте.... а аз си мислех, че моята кандидат-свекърва е чалната, ама то имало и по-луди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green и все пак и аз да се включа:

Седим с една приятелка в хола, пием кафе и си говорим за Интернет, форуми и т.н, а кандидат-свекито седи на другия диван и слуша, в един момент, за да покаже на моята приятелка колко съвременна жена е, казва (тя работи в банка):" И ние в банката имаме Интернет, но за момента сме на Windows Simple Smile"

Направо умрях от срам #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това ми напомни за този виц...

Блондинка влиза в компютърен магазин и казва:
- Извинете, имате ли гениална мишка шофьор за малки меки прозорци?
- ?!?!?!?.... сигурно имате в предвид "Genius mouse driver for Microsoft Windows "?

Извинете за спама  Embarassed

# 887
Нееееееееееее, направо ме разбихте.... а аз си мислех, че моята кандидат-свекърва е чалната, ама то имало и по-луди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green и все пак и аз да се включа:

Седим с една приятелка в хола, пием кафе и си говорим за Интернет, форуми и т.н, а кандидат-свекито седи на другия диван и слуша, в един момент, за да покаже на моята приятелка колко съвременна жена е, казва (тя работи в банка):" И ние в банката имаме Интернет, но за момента сме на Windows Simple Smile"

Направо умрях от срам #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
това много ми хареса - те са казали хората " мълчанието е злато"

Остава и да сетиш коя е приятелката, Wink

# 888
Съжалявам забравих за уважа свеки.Първия месец като се роди бебка и още нямахме количка(роди се януари и затова не бързахме) идва свеки да ни види и пита имаме ли нужда да помогне с нещо.Аз и казах че ако запази бебето бих се разходила малко че не съм излизала две седмици от вкъщи, а тя:"Аааа кокошка на полог зелена трева не пасе" и скочи та си замина(живее в съседния вход) побеснях и се обадих на майка ми да дойде.Като дойде излязох и срещам свеки:Ама как? Къде е бебето?аз:Ми заигра се на компютъра и я оставих да си поиграе Grinning     Има и други ама ще се още не ми е минало и може би по-натам ще споделя .                                                                                                                              

# 889
Само ако знаете колко се изкушавам да пратя линка с точно тази тема на моята свекърва Party , вероятно много ще се забавлява (тя е много точна), но все пак се притеснявам да не помисли, че е намек Wink
Ей чудовището, я си седи на дупето и недей праща на никой нищо...а, че свекито ти е супер, то това е ясно Wink)
целувки за теб сладурка  Hug

# 890
ето нещо от маика ми,тъи като с моята свекърва не се виждаме често,защото е в друда държава.
Идва денят в които трябвада раждам(пренасях с един ден)и сутринта рано в болницата,чакам да ме приемат с маика ми тъи като те е медицински ранботник и ги познава всички в родилното беше с мен!и аз стресирана   #Crazy #Crazy #Crazy място не мога да си намеря, а тя се доближава до мен и ми вика-''е ти сега ще раждаш,момичетата на твоята възраст живота си живеят сега Shocked"
да поясня само,че родих на 19.
абе направо останах безззз думи newsm78

# 891
  • София
Ето една случка от преди 5 мин. Бясна съм хора имам буца в гърлотооо. Малко предистория у наш дом свеки плаща сметките, защото аз не мога да се прибера  докато работи пощата. Януарската сметка я платих аз, бях си вкъщи. Ние сме на един общ електромер двата етажа. В един момент тъй като пак съм вкъщи болнични отивам днес да плащам последната сметка, като този път нямах възможност и събрах парите от всички ( тока ни е доста по 100-120лв на месец) Отивам аз в пощата редя се и какво става .... жената ми казва,че има две неплатени сметки - тази за февруари и тази за март, а нали се сещате, че след някой ден ще цъфне и априлската. Двете са на стойност 220 лв. а ако и третата е към 100лв  smile3511 от къде да изровя сега 300 лв на куп, като съм си давала частта от сметките, а те просто не са платени. Страх ме е че ще ни изключат. Какво да я правя тази жена , този номер не и е за пръв пъъът случва се редовно хора. Плащала съм си сметките по два пъти един път на тях и веднъж в пощата за да не ни изключват  Shocked

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 11:57 от Еvка

# 892
Ето една случка от преди 5 мин. Бясна съм хора имам буца в гърлотооо. Малко предистория у наш дом свеки плаща сметките, защото аз не мога да се прибера  докато работи пощата. Януарската сметка я платих аз, бях си вкъщи. Ние сме на един общ електромер двата етажа. В един момент тъй като пак съм вкъщи болнични отивам днес да плащам последната сметка, като този път нямах възможност и събрах парите от всички ( тока ни е доста по 100-120лв на месец) Отивам аз в пощата редя се и какво става .... жената ми казва,че има две неплатени сметки - тази за февруари и тази за март, а нали се сещате, че след някой ден ще цъфне и априлската. Двете са на стойност 220 лв. а ако и третата е към 100лв  smile3511 от къде да изровя сега 300 лв на куп, като съм си давала частта от сметките, а те просто не са платени. Страх ме е че ще ни изключат. Какво да я правя тази жена , този номер не и е за пръв пъъът случва се редовно хора. Плащала съм си сметките по два пъти един път на тях и веднъж в пощата за да не ни изключват  Shocked
Минете на отделен електромер  Naughty и си свиркай   Whistling Whistling Whistling

# 893
  • София
При тях няма баня и нежелаят да си направят т.е. ако сме отделно ще им плащам техните разходи (ползват нашата) мислиля съм ние да направим друга,но няма къде

# 894

За да не плащаш два пъти и тя да те цака, след като нямаш възможност да ходиш на място, направи постъпки да плащаш по интернет.

Ние от доста време си плащаме всички сметки през epay и не се налага някой да излиза в работно време.

Сори за офтопика.

# 895
 moresmile moresmile moresmile
страшно забавни историйки..........много се забавлявах докато ги четях Laughing Laughing Joy

Аз нямам проблеми със свекърва ми, тя е готина жена и никога не ни се бърка за разлика от моите родители. Те не могат да приемат факта, че съм пораснала и имам собствен живот. Постоянно се бъркат, а аз викам само добре добре и си карам както си знам. Grinning Grinning Sunglasses

# 896
Майка ми има страшни изцепки.Тя никога не се е бъркала вживота ни,но ги ръси едни........
 Преди време бях студентка.Прибирам се вкъщи и си мисля "сега ще се избъзикам с майка ми".Говорим си нещо и аз в един момент се изцепвам "ами мамо,аз ще се омъжвам"-като си мисля,че ще я хвърля в оркестъра.Пък тя жената остана една спокойна такава и ми казва "ааааааааа,че кой ще те вземе тебе ма мамо"

Е,познайте кой остана замислен  hahaha

# 897
Мислех да не го пиша това, ама пък защо да не доизградя светлия лик на маминка.  #Cussing out
Мъж ми има рожден ден днес. Болнични е и отиде да си вземе винетка, че идат празници и ще се ходи насам натам. Съответно мама му казала да иде да я види, че нали имал рожден ден. До тук всичко е чудесно. Решила тя да иде да си плати данъка на апартамента, че ще спести 3 лева и мъж ми я закарал. До тук отново всичко е чудесно. Няма лошо, за един пенсионер 3 лв. са си истинско богатство. Ако познаете къде го е завела после ще ви призная за велики! #Cussing out Хайде да видя имате ли чак толкова болно въображение като нейното! Mr. Green

# 898
Хайде, казвай, де  154uu

# 899
  • Монреал
На стрип-клуб?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт