10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 164 507
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 870
  • ES
Ааа, темата е супер. не съм я прочела цялата, но бързам да пиша,

1. Свекърът, който е починал, лека му пръст, преди да се запознаем с мъжа ми, е имал любовна афера с негова колежка. Свекърва ми ми доразказва историята (защото я бях чула от тук оттам) с цел да спечели съжалението ми. Разказва за миомата си, с която я заразил мъжа й, защото любовницата му също имала. То тука малко не е за смях, но това с миомата просто неможах да не се изсмея.

2. Мъжа ми пробва една стара копринена риза и майка му го увещава колко добре му стои и колко е хубава.Той й вика, да ама жена ми не ме харесва с нея. И това пред свеки. Аз само прехапах устни, не , че нямах какв да кажа, а тя: Че какво й е на риза, това е толкова хубава копринена 9 годишна риза. Щях да й каза, ти имаш ли 9 годишен тоалет?
Като се сетя пак ще пиша, че то бисер сдле бисер.

# 871
С темата съм изпаднала в постоянен шок  #Crazy ,но съм и спокойна ,че има толкова сродни души ,с които можеш да споделиш  Hug

# 872
Момичета, искам да ви кажа, че от сърце се смях на всички истории, за които разказвате. На някои обаче определено се възмутих доста.

За щастие аз съм попаднала на много готини свекър и свекърва( поне засега де). Със съпруга ми сме заедно от 2006 година, а сме женени от Октомври 2007:)

Исках да разкажа обаче една смешна история за свекър ми, но съпруга ми категорично ми " забрани", защото можело някой да прочете и да им каже и тн и тн:) Така, че ще се съобразя с неговото желание и ще ви разкажа за моите родители:)
Аз много обичам и уважавам родителите си, но въпреки, че съм на 30 години те все още ме приемат като тяхното малко момиченце и от време на време се опитват да контролират живота ми, но удрят на камък, защото съм доста опърничава. По отношение на съпруга ми,  те доста се съобразяват с него и много го уважават, даже често пъти застават на негова страна.Simple Smile

Та сега историята:

Брат ми е женен за американка и живеят от около 10 години в Щатите. Та миналата година отиваме на гости на брат ми с майка ми и баща ми...

1. Снаха ми реши да разчиства фризера и видяла един пакет месо, на който отгоре му е била наранена опаковката и решава да го изхвърли в кофата. Месото си беше абсолютно хубаво, но те си имат начин на живот и стандарт и ние трябва да се съобразяваме с тях.
Та майка ми, която изобщо не обича да разхищава се въртя около кофата за боклук почти цял ден с идеята да го извади оттам и да го сготви Laughing След като и забраних да прави такива простотии, тя цяла нощ не можа да спи и само се тръшкаше за "хубавото месце" Grinning

2. Отиваме на  ресторант цялото семейство. Брат ми иска да ни почерпи за добре дошли. Майка ми отваря менюто и се шашка от цените и следва следния разговор:

майка: Ама Г...( името на брат ми), то много скъпо бе мама
брат ми: няма значение майко, искам да се почерпим и повеселим

през това време сервитьора носи едни гризинки да похапнем малко преди да вземе поръчката и да донесе храната.
Всички поръчваме.... като дойде моя ред, майка ме срита под масата, щото много скъпо ястие съм си била поръчала.. После идва ред на майка:

Майка: Ами аз ще ям гризинки и няма да си поръчвам нищо Embarassed Laughing

Голям срам беше Embarassed

3. Майка решава да прави мусака и понеже там в Америка те имат мелница за органични отпадъци, вързана към мивката, та й е обяснено, че след като обели картофите, трябва да пусне мелницата, за да смели обелките.

Обаче има една подробност, че като се пуска мелницата, трябва да се подават отпадъците на порции и да е пусната водата.

Та майка бая картофи обели и покри доста дъното на мивката и решава да пусне мелницата без да пуска водата, при което се чува някакъв страшен шум и спира всичко.
Майка почна да се вайка Laughing

Майка: Ми сега какво стана

брат ми: ми какво- задръсти мелницата Laughing

После баща ми я поправяше...

Има още куп други истории, на които съм се изнервяла и изчервявала, включително и на баща ми, но сега вече ми е забавно като погледна назад във времето или пък на момента ако стане някоя изцепка:)

# 873
  • Монреал
Gorska_kitka, много готини истории.   bouquet

# 874
  • София
Докато не изчетох цялата тема,не мирясах,то бива-бива ама чак толкова;

Ето и от мен един бисИр,пресен,пресен от сутринта:
чистя на малкия нослето с помпичка и се кискаме нещо,в тоя момент влиза тя и пита ооо кво праите,бе?-Чистя му нослето,че нещо сополки има-викам аз-а,тя-е,че откъде пък сополки има?-замислих се кво да отговора,ама реших да замълча на тоя високо философски въпрос,щото сигурно щях да изръся нЕкоя простотийка!

# 875
от свеки нямам оплаквания, но виж от мъжа й! Изписват ни от болницата, след изключително тежко раждане! Синът ми беше в кувьоз и на косъм дали ще оцелее! smile3518 След родилните мъки, депресита в болницата се прибираме и аз се притеснявам за бебчето и здравето, а той за докторите неонатолози се изрази "абе мани ги тия простаци, нищо му нема на детето" smile3507 Повтаря по хиляда пъти едни и същи неща.

# 876
  • Монреал
Искал е да те окуражи човека  Rolling Eyes

# 877
  • Пловдив
Ей, ама много сте забавни.
Аз от моята свекърва оплаквания нямам никакви. Много разбрана и изключително тактична жена. Майка ми също не ми се бъркаше за нищо. Но виж баща ми...... Така и не щя да проумее, че на тати момиченцето е пораснало вече.  Ето и два примера.
Идва ни на гости за нещо си и се намъква в банята, не че има работа там, ама.... И се  започва, да " да вземеш да  изхвърлиш тая кофа, че е препълнена с кутии от цигари. Пък и тия пластмасови бутилки ги хвърли и тях, ама хич не чистиш, излагаш ме." Питам го аз къде ги е видял, а той ми вика " ами отдолу под бойлера дето е на дърва". Да уточня, това отдолу е около 50 см и трябва доста да се понаведеш, за да видиш какво точно има там.
Втори пример ще готвя нещо и той ми виси на главата и дудне " това сега не така, туй пък за какво го слагаш. Не се прави така как не се научи. Абе аз учих майка ти да готви (което е вярно) само ти не щеш да се научиш". При което на мен ми писва и заставам в поза Ф с дървената лъжица и му обяснявам, че свекървата като дойде  не ми се меси в готвенето и си мълчи, щото аз съм била стопанката там. А той вместо да млъкне ми заявява " ааа ми тя щото е добра жената и да не те обиди, ама аз нали съм ти баща и на мен няма как да ми се разсърдиш" Laughing Ей едвам го изгоних от кухнята ви казвам.

# 878
Само ако знаете колко се изкушавам да пратя линка с точно тази тема на моята свекърва Party , вероятно много ще се забавлява (тя е много точна), но все пак се притеснявам да не помисли, че е намек Wink

# 879
Само ако знаете колко се изкушавам да пратя линка с точно тази тема на моята свекърва Party , вероятно много ще се забавлява (тя е много точна), но все пак се притеснявам да не помисли, че е намек Wink
Я по-добре недей, че после няма къде да си излееш душата...  Wink

# 880
Да се включа и аз с един от "бисерите" на моята бивша свекърва:

Тогавашният ми съпруг беше отишъл да работи като моряк в US. Та разказвам й аз, че той е добре и че живее в една каюта с негър. При което тя плесна с ръце : "Въх, с негър ли? Боже, ще го убие!" ( сякаш негрите са канибали).

# 881
Няма нищо общо с темата ама не мога да не го кажа jane1 имаш очарователно бебче  HugВинаги като ти чета мненията и му се радвам.Прегърни го силно Simple Smile

# 882
Няма нищо общо с темата ама не мога да не го кажа jane1 имаш очарователно бебче  HugВинаги като ти чета мненията и му се радвам.Прегърни го силно Simple Smile
Мерси!  Heart Eyes

# 883
Нееееееееееее, направо ме разбихте.... а аз си мислех, че моята кандидат-свекърва е чалната, ама то имало и по-луди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green и все пак и аз да се включа:

Седим с една приятелка в хола, пием кафе и си говорим за Интернет, форуми и т.н, а кандидат-свекито седи на другия диван и слуша, в един момент, за да покаже на моята приятелка колко съвременна жена е, казва (тя работи в банка):" И ние в банката имаме Интернет, но за момента сме на Windows Simple Smile"

Направо умрях от срам #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 884
  • Торонто/София
Нееееееееееее, направо ме разбихте.... а аз си мислех, че моята кандидат-свекърва е чалната, ама то имало и по-луди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green и все пак и аз да се включа:

Седим с една приятелка в хола, пием кафе и си говорим за Интернет, форуми и т.н, а кандидат-свекито седи на другия диван и слуша, в един момент, за да покаже на моята приятелка колко съвременна жена е, казва (тя работи в банка):" И ние в банката имаме Интернет, но за момента сме на Windows Simple Smile"

Направо умрях от срам #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
това много ми хареса - те са казали хората " мълчанието е злато"

Общи условия

Активация на акаунт