10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 164 496
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 900
Иииии, никой не ще да се помъчи! Mr. Green
На... гробища! Щото и скимнало да провери дали гроба на баща му е платен за вечни времена... ooooh! ooooh! ooooh! fight

# 901
  • Монреал
Е аз никой ли съм  Crossing Arms

Иначе  #Crazy

# 902
Е аз никой ли съм  Crossing Arms

Иначе  #Crazy
Сори, ти си постнала докато съм писала...

Иначе , а!? Идейно!!!

# 903
  • София /Абсурдистан
Иииии, никой не ще да се помъчи! Mr. Green
На... гробища! Щото и скимнало да провери дали гроба на баща му е платен за вечни времена... ooooh! ooooh! ooooh! fight
Малииии......
Тази верно не е в ред.

# 904
Малииии......
Тази верно не е в ред.
Ти верно ли се съмняваше до сега?  Mr. Green Нито една дума от това, което съм казала за нея, не е измислена! По дяволите, тази жена за мен е пълно ку-ку и няма да мога да преглътна постъпките и докато една от нас двете е на този свят! За бога, съпруга ми, какъвто и да и е точно, дори само документално да го смята за син, днес има РОЖДЕН ДЕН! Гробището ли е най-подходящото място да заведеш сина си на рождения му ден!?!? Май набирам скорост, но ще се въздържа, за да не развалям празника на съпруга си като си дойде след малко. Добре, че с приятели ще празнуваме в края на седмицата иначе, просто щях да съм ужасна домакиня.

# 905
  • Варна

Балу, твоята кукувица бие моята, или поне понякога така ми се струва! Peace

Да се включа с нещо прясно и аз.
От известно време при нас имаше затишие, без набези и напъни да се виждаме, без мрънкане newsm78. Чак се зачудих какво ли става? И вчера се разбра! Зълвата е бременна!  Жената вече е на 37, няма мъж до себе си, Не,че е проблем, но щом се появи и мама бърза да го разкара. И сега да не мислите,че свеки се радва - помръкнала, увесила нос , и като почна най-подробно да разправя как на нейни близки детето се родило със спина бифида, не си мърдало крачетата/оперирали  го в Холандия - дано се оправи малкото човече baby_neutral/. И това пред собствената й бременна дъщеря newsm61. Думи нямам просто!

П.П. Хей, Балу, я не си разваляй настроението. Нали си случила на човек до теб.  Hug
Сигурна съм,че ще си изкарате добре, а пък тая кукувица да си спомня приятните преживявания от гробищата, щом това си е избрала!

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 22:08 от julisa

# 906
Балу ,не съм чела цялата тема,за да видя точно за какъв човек говориш,но това е адски грозно днес  ooooh! Честно,никога не бих се сетила! Confused
Стария ти аватар беше много готин  Peace ,но и този е супер  Wink

Да изплюя и аз един доста често споменаван рефрен:
"Защо готвите всяка вечер такива големи манджи,гала вечери всяка вечер!Аз си намажа една филийка с масло и кашкавал и айде!
Толкова много ядене,за какво!?За едното лайно после!!!" Close Close Close

# 907
  • Монреал

Да изплюя и аз един доста често споменаван рефрен:
"Защо готвите всяка вечер такива големи манджи,гала вечери всяка вечер!Аз си намажа една филийка с масло и кашкавал и айде!
Толкова много ядене,за какво!?За едното лайно после!!!" Close Close Close
Това е кръговрата  Mr. Green
 cook    smile3550

# 908
  • На един клон
Хаха,това за гробищата  ми мина през мозъка...  Mr. Green
Между другото,моите свекъровци имат юбилеи тази година,чудех се за подходящ подарък-мисля си ефтин и остър нож  newsm78 ,който да реже меки домати без проблем...Идеи?

# 909
Кво бях обещала по този повод, м? Mr. Green Не пооовня.... newsm27

Между другото,моите свекъровци имат юбилеи тази година,чудех се за подходящ подарък-мисля си ефтин и остър нож  newsm78 ,който да реже меки домати без проблем...Идеи?
Имам една обаче ще ме опишат в темата за вулгарното, но не точно като вулгарна ... Mr. Green

# 910
  • Далечният изток
Не остър- тъп трябва да е , че да се мъчат.

Кво бях обещала по този повод, м? Mr. Green Не пооовня.... newsm27

Имам една обаче ще ме опишат в темата за вулгарното, но не точно като вулгарна ... Mr. Green
БАЛУ, много си сладка, умирам от смях с тебе!  bouquet

# 911
БАЛУ, много си сладка, умирам от смях с тебе!  bouquet
newsm47

# 912
  • На един клон
Аз обаче този път не се досещам.Дай джокер  Thinking

# 913
Балу   #Crazy  нямам думи ...  ooooh!  тая е ... за  #2gunfire #Cussing out

# 914
Аз обаче този път не се досещам.Дай джокер  Thinking
Ни моа ма Кукимявко, срам ме е Blush Много е гадно!

Балу   #Crazy  нямам думи ...  ooooh!  тая е ... за  #2gunfire #Cussing out
Ше ме съдят кат за човек иначе...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт