Мина празника на любовта, НОЕМВРИйче се вихри без умора у дома!!!

• 12 246
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Ха, Честит Трифон Валентин и от нас!!!

Аз да се изкажа по въпроса за пишлето значи:

1. Като бяхме в БГ две уважавани педиатърки се изказаха, че е наложително на около годинка пишока да е забелен, като най- ясното обяснение защо, беше, че щели да ни започнат инфекции и температури причинени от замърсяване. И двете казаха, че имал фимоза Данни, но че ако сме искали да ни резнат- много лесно щяло да бъде.... Засега да чукам на дърво инфекции и температури нямаме.

2. Като си дойдохме във ФЛ, аз силно наплашена питах тукашния доктор имаме ли фимоза или нямаме, той каза, че според него нямаме, но за да сме по- спокойни ни прати на детски уролог в една доста добра тукашна болница, където уролога категорично каза, че фимоза нямаме, и че при 80% от момченцата забелването става естествено. И ни даде 3 възможности: 1. нищо да не правим; 2. да го мажем с някакъв специален кортизонов крем на върха на пишлето и съвсем леко да дръпваме кожичката; 3. да го резнат, но не го препоръчвал, щото детето си било ок.

Съвета на доктора беше т.1 - нищо да не правим. И ние така- нищо и не правим по въпроса със забелването на чурката.

Иначе при нас- нищо ново... Опитвам да отбивам Данни, ама не става... той ме гони като ме види неглиже и суче във всякакви извратени пози. Опитва се  да ме разголва на публични места откъм корема или откъм деколтето... И баба си опитвал също...Днес ми донесе един сутиен от прането- смукан по чашките, изобщо сме  ooooh! Crazy... Чат пат казва нови думи. Кучето, котето и катерицата правят бау, а гъските па-па... Искам да го науча да слиза и да качва единични стъпала, но засега без успех. Хобито ни е събирането на жълъди от земята и хвърлянето на храна от стола... Щастливи сме!!!!

# 16
Честити ви празници със закъснение   bouquet!
Софко, разсмя ме от сърце "..Днес ми донесе един сутиен от прането- смукан по чашките"   Joy!
Извинявайте, че вече не се вясвам, но съм в депресийка - имам много за учене, а Боил не ме оставя. На всичко отгоре карам и шофЕрски курсове  Crazy, така че внимавайте като излизате събота и неделя по улиците на милата ни столица  Mr. Green!

# 17
Софко, аз отбивам Никълчето от началото на седмицата - избрах си 11,02, щото на тоя ден го заченахме.  Heart Eyes  И той все още ме гони и ми бърка в пазвата с идеята да суче, НО по-лесно се разсейва, ако баща му или Ради го заиграят, дадат му нещо или го гъделичкат. Пък и количествата съвсем станаха незначителни вече...
Ренка, не се давай на предпролетната депресия, зубкай здраво и дръж здраво волана  Mr. Green!
Жени, ако се организираме, аз съм готова за всеки друг клуб, предполагам, че съботно-неделно ще е най-удачно, понеже през седмицата преди 18-19 няма как да пристигна с дребчо след работа. Казвайте кога и къде ви е удобно! Peace Мерелин, хайде идвай да ни строиш в две редици да се срещнем! Naughty

# 18
Разпис и от мен!

Имам да чета разни служебни неща, а никак не ми са интересни и не ми се подхваща  ooooh! Чакам с нетърпение края на деня да гушкам бебо. На него май ще му излиза зъбче, венеца е страшно надут и постоянно мрънкоти.
Лошо, че през почивните дни времето го дават студено, няма да има разходчици  Sick

Оставям ви, приятен ден на всички!
 Heart Eyes

# 19
   Софкоооо и аз се смях от сърце-това направо си е за "Най-смешните домашни клипове"!Благодаря ти за обяснението за пишлето и мисля и аз да постъпя като вас!
    За пентаксима и аз знам ,че трябва да е същият и при реимонизацията.
    За срещичката с децата мисля да ви предложа за следващата седмица към края -добра идея е за съботно- недела за да дойдат и работещите мами.Дават тогава да е топло ,така че може да го направим и в парка на мавзолея-имахме вече няколко срещи там ,а си мисля,че ще е доста удобно за повечето от нас.И само да вмъкна,че през седмицата в МОЛА има бебешки занимални от 10ч до 12.30ч така че ако някой иска може да се срешнем и в това време!
     Ох а ОТ ТАЗИ АЛЕРГИЯ НАПРАВО МИ ПИСНА!!! Днес бузките му са добре и е акал само един път не много рядко-надявам се да е добре,а е и по-спокоен!
     Лек и спокоен ден на всички  love001

# 20
# 21
Здравейте мацки Hug
Нищо че на втора страничка - Дени тенкс пак за уютната темичка. А за колаж - страхотна идея, но май е доста трудоемко, а Цвети - доста заета.  Peace
За Пентаксима и аз знам, че като е почната имунизация с него, трябва и реимунизацията пак да е с Пентаксим, 1 година след последното поставяне. Иначе се губи смисъла и на ваксината против менингита, където се съдържа там.
А Клю при вас с тази голяма разлика между поставянията newsm78 Знам, че има различни мнения по въпроса - или се почва наново имунизацията(3те ваксини през 1 месец) или няма значение колко време е минало от поставянето на последната. Ама твойто педи знае най-добре Peace
При нас нищо ново, Димана я мъчат зъби, нервничи и не ще да яде, ама с много глезотене и правене на маймуни овладяваме положението (особено татко й добре се справя с ролята, аз съм лошото ченге Mr. Green).
Бях поръчала по интернет дрешки на Гап от САЩ и вчера пристигнаха. Нашта кукона голямо ревю дръпна и все виси залепена на огледалото. Дава си въздушни целувки сама, въобще много си се харесва Crazy
уф олях се. ша ма извините Crazy
 Hug Hug Hug

# 22
  • София
Привет и от мен Hug
Абе чета ви за Пентаксима и се чудя ясно, че се прави 1 година след третия прием ама кога въобще е реимунизацията за ДТК? Питам защото на Митко сложихме Инфанрикс+капките Полио. Знам, че сега имунизацията с/у полиомиелит е инактивирано боц ама ДТК кога се слага? И ние като сме почнали с Инфанрикса това значи ли, че трябва с него да продължиме?

# 23
Софко, пиши по-често бе жена  Joy Егати си му  Mr. Green уникалните постове имаш, не ни лишавай от тях  Naughty
Това от мен днес!  Hug

# 24
  • София
ДобрЮтро и от мен!
То аз докато се разпиша ще мине месеца, но моля ви се да ми простите.
 Ей ме на!
Нещо време не остава напоследък пък и съм се заплеснала нещо кулинарно, уж ще отслабвам.
Като извинение ви поднасям тортичката, която правих тези дни по случай двойния празник.
http://images23.snimka.bg/005166774.jpg
Бъдете снизходителни. Първи кулинарни опити.

Най-накрая успях да кача снимки и на Ники
http://images23.snimka.bg/005166727.jpg
http://images23.snimka.bg/005166729.jpg
http://images23.snimka.bg/005166731.jpg
http://images23.snimka.bg/005166733.jpg
http://images23.snimka.bg/005166734.jpg

Дечицата са много порастнали. Толкова са хубави. Сега докато качвах снимките разгледах тези на Ники от минала година. Кога станаха толкова големи - не знам. Сякаш беше вчера.

Добре, че ви чета иначе щях да си помисля, че мойто дете не го гледам както трябва. По цял ден само викам "Ники не тук, не там". Вече го оставям да прави бели и да пипа навсякъде, защото имам чувството, че всичко вкъщи е забранено. А и той пипа само там където е опасно за него. Mr. Green

Хайде една срещичка по скоро Hug

# 25
ха привет и от мене! Heart Eyes
Софко Mr. Green Mr. Green Mr. Green, знае маминия къде да пипа и хапва
Ангелчо като ме види с по-голямо деколте и бърка и зяпа и се хили коцкарски, направо щях да падна #Crazy

Крео, браво за тортата, направо е шедьовър!!! Продължавай все така. И аз като съм на диетка върша чудеса в кулинарията за семейството  chef
Ники е много сладък, особено на шейната и ие имаме същата шапка като вас.

Аз отивам да спретна две салатки сега, една плодова и една  зелена, че ще правиме прощапулник след има няма 2 часа, като се върне татито ни от работа, иначе не си дадах много зор, поръчах една голяма пита Слънце и една малка купих, дребното да я тръкулне и свекърва ми ще донесе печени пиленца и картофена салатка, та това ще е! И винце за наздраве де Mr. Green, иначе аз обичам да меся,  ама не и след вчерашния масаж, направо се размазах... Joy

Хубава вечер на всички, по-късно ще кача снимки

# 26
Ох най-накрая и аз да се добера до компа Whistling
Момичета МОЛЯ ВИ кажете вашите деца плачат ли много през деня??? Sad Дани последните 2 седмици е направо УЖАСЕН. Все е в лошо настроение, все е крив, все ще намери за какво да се разсърди и като се разплаче за нищо няма успокоение ooooh! Направо ме върна в периода на коликите. Все си мислех че е от зъби ама ни изби и 13 зъб и за момента не се виждат нови да се тръгнали и пак е същото. Категорично не спи сутрин а за следобед след много тръшкане и рев заспива за най-много час и може да се събуди и от най лекия шум. Направо луднах... Оплаках си и малко ми олекна  Rolling Eyes
В целия този ужас вчера на консултацията ни биха ваксината за шарките дето беше на 1г 1м че  я бяхме пропуснали та сега ще чакам и  последствията, дано да няма де.
Питах педито за реимунизацията с Пентаксима и тя така каза 1г. след последния - на нас ни е на 1г и 6м. Дани за 3 месеца не е мръднал с кг и пак си е 12 300 кг и вече е 86 см.
За чурката - аз уж дърпах но общо взето той сам си свърши по голямата работа  Mr. Green когато е без пампа само си я разтяга Crazy
Крео тортата е супер искам и аз време за такива работи  chef
Софко радвам се че сте щастливи Hug
Весе успех с цицоотказването Mr. Green
Виде ме на компа Дани и пак реве Whistling

# 27
  • Бургас
Ето ме и мен  Hug.Тая вечер пак съм самичка, мъжото пази от пожари всякакви - женски и т.н. Велизар заспа, а на мен ми е едно такова хубаво и спокойно чак да не повярвам.А и утре е събота и ще се възползвам че мога да си стоя до зори пред компа   typeuu

ragtime много лошо така.Той и Велизар спи само веднъж на ден но не мрънка, освен ако не е гладен  Simple Smile. Дано да е някакъв период и скоро да отмине.

Дребен честито ви прохождане   bouquet Да са много здрави крачетата на малкия бонбон  smile3539 а и на мама да бяга след него.Да разкажеш как е минало и какво си е избрало детето.

Калина за млякото аз го взех от "Йори" до нас на ул."Оборище" Другаде не знам дали има защото това ми е първата кутия и не съм търсила до сега Ако не си намерила и ако искаш обади се и ще ти взема. За биберон ата ние сме с една дупка, немалката на Чико.С физиологичното шише  съм.Не знам защо така.Надявам се Ради и Мартина да са добре.Целувки!

Крео това ако са първи кулинарни опити  Shocked Тортата направо е супер, продължавай в същия дух  Peace А Ни ки е направо супер, особено с шапката с козирката  Simple Smile

Софка и аз се смях от сърце.Наистина включвай се по-често за да ни по разсмиваш малко  Peace

Клю за пишлето и аз в началото дърпах по малко след баня, но чух и прочетох доста противоречиви мнения и направо се обърках.В крайна сметка май се е въпрос на избор и каквото и да решиш за едни ще е правилно за други не.Аз също спрях да заголвам.Оставам я да се отвори сама.А за алергията ви дано скоро я израсте че наистина е много трудно.

Велизар вече ходи по цял ден на ясла.Вече две седмици сме там и сме здрави!Дано да е все така.А бях сигурна че на третия ден ще е болен, дано да не ме чува дявола  Praynig А иначе в една от групите има шарка.Не е в неговата, но все пак.Знам че по-рано по-лесно се кара, но ми се струва че е още малък  Rolling Eyes Дано да не е лепнем и ние.И да се похваля малко - много ми го похвалиха и на мен като ми стана едно хубаво  Crazy Той е най-малкия, но самичък си заспивал, нещо което в къщи не се случва  Crossing Arms , изяждал си всичко  Laughing , нещо което винаги се случва и бил много послушен, нещо което абсолютно никога не се случва в къщи  Naughty  Tired Дано тези си навици си ги донесе като се прибира, че по-златно дете от него няма да има  Grinning

Е май-това е (само  Wink )За утре го дават голям студ и май пак в почивните дни ще си висим в къщи.Дано малко се смили над нас баба зима и за час-два да излезем поне.
Хайде лека спокойна и спяща нощ на всички майки и дечица!

# 28
Здравейте и от нас  Hug

И ние се опитваме да се отбиваме, засега сукането намалява с всеки изминат ден. Исках да ви питам - знае ли някой за това като се спре кърменето да не се дава пак? Свекърва ми като ни изпращаше ми нареждаше на главата да съм спирала вече с кърменето и като съм псряла да не давам пак, защото детето ставало с лоши очи .. и тя не можа да ми обясни бабините деветини.
Въпроса ми, ако не й дам днес, утре мога ли да й дам примерно???

За пишлетата нямам идея какво се прави. Софко, голям си майтап, въобще двамат с Данни сте голяма двойка  Laughing Аз забелязвам, че тук не се прави нищо, когато детето е настинало или не е супер сериозно болно ... може би така трябва, но докато свикна ...  ooooh!

Рени, пожелавам ти да излизаш бързо от депресивното си настроение  Peace Малките вече май никак не слушат, мойто дете ме прави луда по цял ден ...  Tired

Лека   bouquet

# 29
  • Плевен
Изабела,това и аз съм го чувала,но за голям период от време,а не за 2-3 дни. Например,ако имаш второ дете и голямото започне да суче пак.Ама според мен са пълни глупости.

Общи условия

Активация на акаунт