Аз да се изкажа по въпроса за пишлето значи:
1. Като бяхме в БГ две уважавани педиатърки се изказаха, че е наложително на около годинка пишока да е забелен, като най- ясното обяснение защо, беше, че щели да ни започнат инфекции и температури причинени от замърсяване. И двете казаха, че имал фимоза Данни, но че ако сме искали да ни резнат- много лесно щяло да бъде.... Засега да чукам на дърво инфекции и температури нямаме.
2. Като си дойдохме във ФЛ, аз силно наплашена питах тукашния доктор имаме ли фимоза или нямаме, той каза, че според него нямаме, но за да сме по- спокойни ни прати на детски уролог в една доста добра тукашна болница, където уролога категорично каза, че фимоза нямаме, и че при 80% от момченцата забелването става естествено. И ни даде 3 възможности: 1. нищо да не правим; 2. да го мажем с някакъв специален кортизонов крем на върха на пишлето и съвсем леко да дръпваме кожичката; 3. да го резнат, но не го препоръчвал, щото детето си било ок.
Съвета на доктора беше т.1 - нищо да не правим. И ние така- нищо и не правим по въпроса със забелването на чурката.
Иначе при нас- нищо ново... Опитвам да отбивам Данни, ама не става... той ме гони като ме види неглиже и суче във всякакви извратени пози. Опитва се да ме разголва на публични места откъм корема или откъм деколтето... И баба си опитвал също...Днес ми донесе един сутиен от прането- смукан по чашките, изобщо сме
... Чат пат казва нови думи. Кучето, котето и катерицата правят бау, а гъските па-па... Искам да го науча да слиза и да качва единични стъпала, но засега без успех. Хобито ни е събирането на жълъди от земята и хвърлянето на храна от стола... Щастливи сме!!!!
!
!
И той все още ме гони и ми бърка в пазвата с идеята да суче, НО по-лесно се разсейва, ако баща му или Ради го заиграят, дадат му нещо или го гъделичкат. Пък и количествата съвсем станаха незначителни вече...
Мерелин, хайде идвай да ни строиш в две редици да се срещнем!

Знам, че има различни мнения по въпроса - или се почва наново имунизацията(3те ваксини през 1 месец) или няма значение колко време е минало от поставянето на последната. Ама твойто педи знае най-добре 

Дани последните 2 седмици е направо УЖАСЕН. Все е в лошо настроение, все е крив, все ще намери за какво да се разсърди и като се разплаче за нищо няма успокоение

. Дано да е някакъв период и скоро да отмине.
а и на мама да бяга след него.Да разкажеш как е минало и какво си е избрало детето.
А иначе в една от групите има шарка.Не е в неговата, но все пак.Знам че по-рано по-лесно се кара, но ми се струва че е още малък
, изяждал си всичко
Дано тези си навици си ги донесе като се прибира, че по-златно дете от него няма да има 
)За утре го дават голям студ и май пак в почивните дни ще си висим в къщи.Дано малко се смили над нас баба зима и за час-два да излезем поне.