Мина празника на любовта, НОЕМВРИйче се вихри без умора у дома!!!

• 12 245
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
Уффф и ние сме така с това пусто повръщане. Не пътуваме никъде, щото Димана на втория завой и вече е пребеляла и се почва Sick Пробвахме с Коколин и с другите хомеопатични свещички за повръщане ама няма ефект при нас.Започнала е страшно много да ме контролира с това нейно повръщане - нарочно се напъва като не и изнася. Като видя, че някой и подава нещо за гризене и ме хваща параноята, че с такъв зор я карам да яде и тя да не повърне всичко. Вече като ходим при педи много реве и съответно задължително всеки път повръща ooooh! Общо взето и аз се надявам с времето да го израсте. Баща и е бил така до тийнейджърска възраст.
На бременните мами много Hug , лека и безпроблемна бременност. За мен вие сте майки героини. А пък ако Карил беше в списъска с коремите - щях да те призная за ентусиазма за сформирането на собствен футболен отбор Mr. Green
Фъстъчка ти ме заинтригува с тази много лека количка. Може ли снимка Praynig
Много  Hug от нас с ДИмана

# 286
  • София
Фъстъчка ти ме заинтригува с тази много лека количка. Може ли снимка Praynig

Ето...

но е с друга разцветка... няма много избор в разцветките тук. Иначе е 5 кг.
Има и една Воло, която по-ми харесваше като килограми 3,9 ама няма положение на гръбчето.

# 287
 Hug за бързия отговор
аз също търся с положение на гръбчето

# 288
Здравейте, на всички и от мен.И аз да кажа,че Поли е болна.В събота ми вдигна температура и аз направо се шашнах,по простата причина,че досега никога не е вдигала температура #Crazy.Милото ми кашля и има сополи,изписаха ни Азатрил,натриев  цитрат и калциев глюконат.Лекарката каза,че пак имало вирус.Днес е по-добре.Аз се съмнявам да не би да е вдигнала температура,защото ни пробива кучешко зъбче,е още не е пробило де,но венеца и се белее страшно много.
Ради,Софи, честито! HugПожелавам ви леко и безпроблемно бременеене Peace,и да се похвалите със здрави и послушни бебчета! HugНаправо ви се възхищавам на смелоста за второ бебче,толкова скоро.

# 289
  • София
Отдавна не съм писала тук, че и рядко влизам, а то какви хубави новини!!!
Честито на Софко и на Ради  bouquet
Много леко и прекрасно бременеене ви пожелавам!
И аз се възхищавам на куража ви, много рано ми се струва на мен още, ама Божа работа, знае ли човек какво му се готви...

# 290
  • София
Днес водих Миташки на преглед - червено гърло и пак увеличени сливици. Въобще те са ни слабото място CryЩе пие сиропче, Ехинацея, калций и дано така да мине.
Надявам се и другите мъници бързо да се оправят Praynig
София скоро си говорихме за теб къде изчезна - пиши по-често Hug

# 291
Охо, "адашке", от 100 години не сте се вяствала тука... я раздуйте как сте, моля ви се?  Laughing Party

И на който ми се възхищава на мен- не е до кураж, ша знаете, ами до обстоятелства... Ужасно ни е рано и сме съвсем неподготвени, но няма да го връщаме я... Пък и аз доброволно на второ май никога нямаше да се навия  Mr. Green Laughing... Така че, то си е божа работа. Щом е станало- значи е трябвало...

Аз едва отскоро се понаспивам, Данни още спи с нас, с 300 мъки го отбих от няколко дни насам... надявам се до ноември да порастне по- бързо баткото, че  ooooh! #Crazy ... Засега много се радва на бебета, пък ще видим...  baby_neutral

Болничетата да се оправят, че игране ги чака  Hug Heart Eyes...

П.С. Абе, само аз ли говоря глупости като ме питат непознати на колко месеца е Данни? Днес казах, че е на 14 без малко, а той е на почти 16 всъщност...  Crazy

# 292
  • София - Дианабад
Да, Мони, аз първа поведох отбора за вторите бебета и терминът ми  е най-близо  Grinning.

ИСКАМ СЪЩО ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА МЕН В СП. "МОЕТО БЕБЕ И АЗ" - ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДОРИ И ОЩЕ ПО-ХУБАВИ НАГРАДИ, ЗАЩОТО ВСЯКА ОТ ВАС ГО ЗАСЛУЖАВА. ТАКА ЧЕ, МИЛИ КОЛЕЖКИ, ЧАКАМЕ ВИ И ВАС ДА ПОДКРЕПИМ!!!   bouquet
Мони, благодаря за честитката!
Иначе съм добре, днес дори ходих на водна аеробика. Ми то си било СУПЕР!!!
За раждането - имам един въпрос към мамите, раждали в Окръжна - мислите ли, че е добре да отида на 1-2 прегледа например при Жекова и после да ходя на тонове в Окръжна? Не че искам да я ангажирам за раждането, но просто прегледът ще бъде както си трябва, знам, че е професионалист  newsm78. Ако така е добре и съм доволна, мисля да раждам в Окръжна. Поне ни е близо, а и малките отделения си имат предимства според мен, не си на конвейр. Благодаря предварително!
На болните - да оздравяват бързо и само хубави новини оттук нататък  Peace.
Целувки! Heart Eyes

П.С. Етииии, имаше някаква заявка към мен и я чакам /за рисуването на "9 месеца"/  Grinning

# 293

П.С. Абе, само аз ли говоря глупости като ме питат непознати на колко месеца е Данни? Днес казах, че е на 14 без малко, а той е на почти 16 всъщност...  Crazy

Joy споко, аз наскоро казах, че Ваяна е родена ноември 2007. при това го казах много убедена, че съм права. човекът ме гледаше доста опулено и се чудех защо, но след около час разбрах..... е, вече беше абсолютно невъзможно да поправя грешката, ама ...Joy

goris, да ти е честита победата ! чувставам я почти като своя, нали гласувах. Laughing

за Жекова, Окръжна и раждането - бих те посъветвала това, което и ти сама си решила. иди пир нея 1-2 пъти да те погледне на ехограф, да се запознаете, да й разкажеш за всичко, което би я поинтересувало. после тя сама ще те викне в Окръжна на тонове. мисля, че ако я "ангажираш" за раждането, няма да съжаляваш. Peace

пожелавма на всички болнички бързо оздравяване ! Flowers Four Leaf Clover

# 294
Бебко,желая ви бързо оздравяване Praynig
А и на всички болнички Praynig
Ох,Софи ще ме умориш с твоите постинги да знаеш Grinning

# 295
 Grinning Grinning GrinningМного целувки на бременните мами! И да са живи и здрави!
Лайтблу, Софко, Горис и Златна, здрави и хубави бебенца да родите! Леко и безметежно.... Hug Hug Hug Peace Peace Peace Peace
Горис, предполагам, че Ивиче ти е дала тел. на Жекова, ако го нямаш, ще ти го дам. Отиди при нея по-навреме, за да ти знае състоянието и да те наблюдава... Ще те вика на тонове един път седмично през деветия месец. Поне при мене беше така. Аз отидох при нея малко късно, в началото на деветия... Но съм много доволна и вече две мои приятелки пратих там да раждат, трета колежка също за там се е упътила. Другия лекар, който ти препоръчвам, е д-р Бойко Димитров от ТОКУДА. Той наблюдаваше бременността ми и щях при него да раждам, когато отиде в тази болница, но тя закъсня с откриването и спешно се преориентирах. Peace

Да ви похваля Мишо - от миналия месец казва, когато има "ако" и "пишо". Направо невероятно! Много е малък още....Но сме още на памперси, като се постопли, ще го пробвам дали ще си казва по гащи... Иначе не ходим още.

# 296
Здавейте!  Simple Smile

Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug Да ви се връщат  Wink

И аз като Софко да кажа, че не е до кураж и при нас, ами си е Божа работа.Аз лично изпитах голям стрес, като не ми дойде, защото не очаквах да съм бременна.Първо се наревах, защото реших, че ми е рано, ама после полека лека свикнах с мисълта и си казах, че явно така е трябвало да стане и бебето само е планирало.Сега вече, след като видях да му тупа и сърчицето, гледам смело напред и си мисля само да е наред всичко.

Гери, честита награда  Hug

Желая на всички болни мъничета скоро да оздравяват, а на мамите кураж  Peace

Иве, много бурно расте тази Ваяна бе  Laughing  Wink Я какво голямо дете е станала за 5 месеца

Лека нощ на всички   bouquet

# 297

Общи условия

Активация на акаунт