Пробвахме с Коколин и с другите хомеопатични свещички за повръщане ама няма ефект при нас.Започнала е страшно много да ме контролира с това нейно повръщане - нарочно се напъва като не и изнася. Като видя, че някой и подава нещо за гризене и ме хваща параноята, че с такъв зор я карам да яде и тя да не повърне всичко. Вече като ходим при педи много реве и съответно задължително всеки път повръща
Общо взето и аз се надявам с времето да го израсте. Баща и е бил така до тийнейджърска възраст.На бременните мами много
, лека и безпроблемна бременност. За мен вие сте майки героини. А пък ако Карил беше в списъска с коремите - щях да те призная за ентусиазма за сформирането на собствен футболен отбор Фъстъчка ти ме заинтригува с тази много лека количка. Може ли снимка

Много
от нас с ДИмана 
.Милото ми кашля и има сополи,изписаха ни Азатрил,натриев цитрат и калциев глюконат.Лекарката каза,че пак имало вирус.Днес е по-добре.Аз се съмнявам да не би да е вдигнала температура,защото ни пробива кучешко зъбче,е още не е пробило де,но венеца и се белее страшно много.
,и да се похвалите със здрави и послушни бебчета! 
Ще пие сиропче, Ехинацея, калций и дано така да мине.

...
.
. Ако така е добре и съм доволна, мисля да раждам в Окръжна. Поне ни е близо, а и малките отделения си имат предимства според мен, не си на конвейр. Благодаря предварително!
споко, аз наскоро казах, че Ваяна е родена ноември 2007. при това го казах много убедена, че съм права. човекът ме гледаше доста опулено и се чудех защо, но след около час разбрах..... е, вече беше абсолютно невъзможно да поправя грешката, ама ...