Гоблени-18

• 30 737
  • 505
  •   1
Отговори
# 135
  • в зоната на здрача
Ми вземи си прасенцето,нали и доня Маруля ще дойде с нейната Шушка,а пък и аз съм супер детегледачка..ще помагаме..

# 136
е щом е така ще дойда и аз с моите  Mr. Green за протокола едната се казва бесното  Whistling

# 137
  • в зоната на здрача
е ако смогнеш до четвъртък те признавам.. Party
а вкраен случай в Мола има детски кът... Joy Joy

# 138
Абе то че има в МОЛ-а детски кът, има, ама на каква цена... Значи да си кажа: работя наблизко, този час ми е малко ранен, НО само ми кажете къде мислите да отседнете вътре, за да мога да ви потърся. Имайте предвид, че този час е началото на обедните почивки и заведенията се пълнят: в Хепи е готино, има и големи маси, сервитьорките са супер дружелюбни, в Пица Хът няма много място, да не кажа, че е малко дори, другите маси са пред МакДоналдс - там ще трябва да се размества...

# 139
Бонбонче появи сеее!  Hug Ако имаш съмнения че ще дойдеш, кажи! Ще ти пратя телефона си на ЛС!  Wink Че така е сложно да се каже къде ще седим..........  Confused

# 140
# 141
Бонбонче появи сеее!  Hug Ако имаш съмнения че ще дойдеш, кажи! Ще ти пратя телефона си на ЛС!  Wink Че така е сложно да се каже къде ще седим..........  Confused

О, да, имам, разбира се! Давай телефона Simple Smile Сега, като минавах оттук, видях и сладкарницата Неделя, точно срещу МОЛ-а, на Стамболийски. Може и това да изберем - надявам се да не е много пренаселено там. Обаче пък тортичките... Мъкааа, мъкаааа!

# 142
  • в зоната на здрача
Добро утро.. Hug
Аз мисля че е по добре да си седнем пред Макдоналс,
та да може да се останем колкото си искаме и да си разхвърлим плетките..
В Хепи според мен не става,не е удобно,по това време наистина има много хора.
Ако някой закъснее да се качва направо пред Мак....сектор пушачи,че много обичам да попушвам.. Crazy
Иваничка ,още не се е регистрирала,нали ти е удобно там.. Thinking

Ммм,Неделята не става много е тясно и задимено за децата../мое мнение/
много грешки ,тая сутрин

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 09:04 от ketri

# 143
Мдааа, не помислих за децата! Макдоналдс за мен е ОК. Плетки няма да нося, то няма какво и да донеса - малко мъгла от конете съм ушила и туй то.

# 144
  • София
Добро утро.. Hug
Иваничка ,още не се е регистрирала,нали ти е удобно там.. Thinking

Добро утро и от мен   bouquet
Ами нали казах, че на мен ми е удобно всеки ден, стига малкия да не ми направи някоя мизерия - че обича да вдига Т по нощите  Rolling Eyes понеже сега кашля и има малко сополки, та това ми е единственото притеснение относно идването Thinking
Иначе съм на линия - само ако може и на мен едно телефонче да пратите, че незнам как ще Ви разпозная.... Ако видите едно ниско метър и половина - 45 кг с мокри дрехи, къса черта (лошо подстригано) и очила да се мотае и да се оглежда утре пред Мол-а - дръпнете го - аз съм  hahaha
За носенето - ще се постарая да донеса малко миниатюрки и фото.За мястото - аз нямам претенции, а и незнам в интерес на истината как са заведенията в Мол-а.

# 145
  • в зоната на здрача
 Joy Joy паролата е наша Здравка..по нея ще се познаем.

# 146
Joy Joy паролата е наша Здравка..по нея ще се познаем.

smile3534 Сега ме няма на аватара! Който помни, помни....  Laughing

Иваничка, Бонбонче пратих ви!  Hug

# 147
Eeeххх благородни ви завиждам момичета за срещата утре  smile3534, жалко че не съм от София  smile3518. Пожелавам ви да си прекарате приято да се наговорите и да се нашиите на гоблени  на воля newsm51

# 148
въпреки,че не съм много активна в темата, и аз съжалявам,че съм от далеч и с малко дете и не мога да се присъединя....Така ако съм с вас поне можех да се амбицирам страхотно за шиене...докато на този етап - все си намирам извинения
А вие може и да зарибите някой от случайно минаващите там,като ви видят какви неща показвате Wink

Goody, след 2-3 год.,като имам време за шиене, може да си направим среща и ние...пък току виж софианки се присъединили към нас Laughing

# 149
  • Sofia
Бих дошла на срещата с най- голямо удоволствие, но за съжаление съм на работа тогава. Нямам обедна почивка, понеже съм на смени и точно тогава съм до 15 часа. Но от 1 март съм 2 седмици в отпуски и ако тогава решите още една срещичка - ще дойда задължително. Аз съм контактна гобленарка  Hug

Прасчо, при мен няма номера на конците. Само символ и до него пише какъв цвят, но без номер. Ще се опитам да снимам и ще свирна...

Общи условия

Активация на акаунт