Гоблени-18

• 30 736
  • 505
  •   1
Отговори
# 120
  • варненка от София
Съм на срещата, ще нося да са фаля с кака гейша и с леля Африканка. Сега отивам да боцкам по лелята.

# 121
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ей, няма угодия  Crazy

сложих последователно маймуна без уши; гол зад.ик  Blush и той без уши; уфтсъ, ама черна; риба с два заешки зъба  Mr. Green
- най-накрая намерих нещо по-сочно, пак сте недоволни  Hug

ей ви нещо друго да не се сърдите

и за протокола, не ме чакайте - няма да дойда  Confused страдайте тихо и давете мъката си в леки алкохолни напитки  Naughty леки казах, но БДС допуска да са много. И водете записки, отчетната документация трябва да е съпроводена със снимков материал!
за да може и ние, ощетените от природата и законите, да пооплакнем окото  Heart Eyes

# 122
sissak ("Да бе.......Като сметна оная лелка и като ми каза колко парички трябва да и дам...  - заболя ме сърцето.
 Ма защо наистина не правят отстъпки,при такива поръчки   ")
  Joy,защото ,май,няма други луди,дето да си рамкират на килограм hahaha....

Vesito ,много добре са се получили!(зайчето и пермина с маковете)  А перминчето да не би да е оригинална поръчка?
Dreamy_world ("но съвсем скоро ще се върна на бял кон в занаята "),хайде "яхвай коня"....чакаме те! smile3540 (този е малко прашен-за туй е кафяв! Grinning
naidy ,това дето си дала(#87 на 5 стр.) ,можеш да го направиш със сатенени лентички,дето се продават по пасмантериите....а за прехвърлянето на модела,ако нямаш това приспособление,дето го е дала Goody (#98),можеш да си го прекопираш,като си "перфорираш" с голяма губерка -по очертанията на схемата и после -пак с такъв маркер(дето се пере) или с много мек молив с дебел писец(ама много трудно ще си намериш) да минеш от горе (като отдолу сложиш,разбира се, плата върху който ще го шиеш)....Брей,че дълго стана -обяснението! Shocked
kita99 , ("Чакат ме още 20 балерини някъде, не смея да ги преброя. Та малко ми беше и акробатки от същата серия намерих") ,мила,ти за цялата балетна школа ли ще шиеш ?!  hahaha
Goody("сложих последователно маймуна без уши; гол зад.ик   и той без уши; уфтсъ, ама черна; риба с два заешки зъба   
- най-накрая намерих нещо по-сочно, пак сте недоволни  ")
, аз тези не ги видях !  Joy ...Ама кво не му харесахте на момчето с ушите?! Я как козирува! Квото му заповядате и това ще направи! Laughing....А има и дълъг нос!(нали имаше някакви пропорции....за.....) Blush

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 16:13 от gesh44

# 123
  • Все на втория етаж
Благодаря на Здравчето, че е взела под внимание това, че Плиска ми е доста далече. Hug

90 % съм на срещата, даже нямам търпение. Кетри,  Hug  Само дано не е толкова духливо, че днес за половин час навън направо ни отнесе с детето. Sad

# 124
сбърках

# 125
  • в зоната на здрача
 Иренка ,няма да духа ,казаха че от утре спира и времето само ще се подобрява. Peace

кво сбърка бе мила.. hahaha

Goody ,не че не сме доволни...ама..въпреки че тоя втория го харесвам,ама..дали не може без катинарчето. Flutter

# 126
КЕТРИ две сладки  мъничета гледам си ушила и невенчетата също са страхотни. МАРУЛКЕ нете чувам и не те виждам нещо , чукни ми бе .Гледам за сега ГУДИ е он лайн като мен ама след малко май требва да изчезвам дан ма сварват на компютъра ,че ша ма чумосват. Оооох отивам да боцкам  по някое време пак ще погледна  . newsm53

# 127
а къде беше обяснено как се правят гоблени-картички newsm78

Rolling Eyes

# 128
Goody и gesh44, много благодаря за съветите - ще си купя приспособлението, което ми е показала Goody. Днес си купих сатенените панделки, имам всичко останало и се надявам скоро да го започна.
А къде се продават тези перящи се маркери? Извинявам се за непрекъснатите въпроси Hug

# 129
Иренка ,няма да духа ,казаха че от утре спира и времето само ще се подобрява. Peace

Goody ,не че не сме доволни...ама..въпреки че тоя втория го харесвам,ама..дали не може без катинарчето. Flutter
малееееееееееееееееееее, вЕрно няма угодия 

добре де  Hug

без катинарче                   

с уши                                                                                                без уши

# 130
  • Sofia
gesh44, благодаря ти много  Hug Оригинална комплектовка са ми и зайчето и перминчето. Имам и още 2 мини гобленчета и едно по- голямо на Ланарте (жената с коня ), подарък са ми от майка ми. Но кога ще ги ушия незнам  newsm78

# 131
Vesito, и на мен много ми харесва това перминче; поздравления! Проблем ли ще е да ми кажеш номерата на цветовете? Схемата я имам.
Goody, това последното, с рошави конци ли е шито? Joy

# 132
Goody, това последното, с рошави конци ли е шито? Joy

ъ-ъ
четкано е със специална четка за размохеряване на не-мохерна прежда  Crazy измислих чисто нова дума  Mr. Green

наиди - разгледай и другите неща на линка, който съм ти пуснала (на милена стил) - мисля, че имаше и изпиращ се маркер  Peace

# 133
  • в зоната на здрача
грухи,интересно ми е защо не се записваш за срещата ,кат си софиянка. Thinking

naidy и Vesito  сега видях ,че и вие...
ще разгледам и назад .. Flutter

Разгледах...има софянки ,не е кат да нема. Joy
Майките на близнаци ,нали се броихте,айде сега и за срещата се преброите. Wink

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 21:47 от ketri

# 134
Aми не виждам как с малкото прасенце Laughing Иначе не бих се учидила и комшийки да сме, Кетри:)

Общи условия

Активация на акаунт