Гоблени-18

• 30 729
  • 505
  •   1
Отговори
# 105
МОМИЧЕТА, ИМАМ ИДЕЯ!  Peace ПОДЛЕЖИ И НА КОРЕКЦИИ!  Laughing ПРЕДЛАГАМ В ЧЕТВЪРТЪК ПО ОБЯД/12-13ч./ В МОЛА!  Hug КАТЕТО КАТО НАЙ-ПЪРГАВА МОЖЕ И МАСА ДА НИ ЗАПАЗИ! Joy АМА ПОНЕ МАЛКО ДА СЕ ОРИЕНТИРАМЕ КОЛКО СМЕ!  Peace ДЪМПЕРА ЗАСЕГА ОТПАДА.....  Confused

Хора, в четвъртък центъра ще е затворен заради протестния митинг, започват в 12.30 шествието и в 14 ще са пред Народното събрание. Ще има проблеми с транспорта, а имат разрешение за протест чак до 10 вечерта. Обмисляли и в петък да е същото. Чух го по новините преди малко. Ето го и тук http://news.ibox.bg/news/id_1431216821
Искате ли да преместим срещата на място, което не е в центъра, на Плиска например? Аз не бих могла да дойда в центъра тогава, движението ще е ужас, после няма прибиране, а пеша ми е далечко  Mr. Green

Тогава утре или петък?  Thinking
На Иренка не и е удобно на Плиска и мисля че трябва да го вземем под внимание! На Иваничка също и е по-удобно в Мола! Марулка щом е с мъж предполагам, че няма да и е проблем да сме в центъра!  Hug С Генико незнам какво е положението, но се надявам да се включи и да каже!  Така мисля аз! Поправете ме ако трябва, но от месец само си говорим и нищо не правим!   Peace

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 09:24 от Здравка79

# 106
  • Разпиляна във въображението
Здравейте момичета. Хубави неща сте натворили. Аз мисля да се захващам с един детски гоблен - "Пчеличката Мая". Само да изляза в майчинство и почвам.
малко телеграфно, но трябва да хвърлям малчо в леглото  Blush
имаш ли си схемата?
и ако е комплектован от списанието - обърна ли внимание, че в следващия брой са направили корекция на ключа?

Имам схемата и да - снимах си и корекцията. Сега остава да започна

# 107
  • София
Здравейте!
Аз след втората количка, не съм хващала игла, но за среща съм навита   bouquet
Както казва Здравчето наистина ми е удобно в Мола, по обед през седмицата - за да мога да използвам някоя обедна почивка (стига малкия да не се разболее и да не се наложи да си стоим вкъщи). Иначе за ден ми е еднакво удобно и сряда и четвъртък, и петък - само кажете, кога да нося торбите с гоблените за хвалене  hahaha ама съм и скромна Simple Smile

# 108
 Stop хоп и от мен! smile3503 завиждам ви и за шиенето и за срещите,а аз само се мотам,оф каква съм калпазанка newsm03 гледам ,чета и не шия.А на вас едно голямо smile3501

# 109
Дъмпер, харесва ми. От къде мога да си го дръпна. Като се мотам и не шия поне колекцията да се обогатява. Joy
дай и ще ти го пратя, но ключа е различен от картинката  Tired скоро ще го покажа и ще видиш сама как е.
мохерен конец има и крейник. предлага го фирмата, която предлага и пластмасовата аида

# 110
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Имам схемата и да - снимах си и корекцията. Сега остава да започна

и ние да ти стискаме палци  Hug да те окуражаваме  Heart Eyes и да следим да не мързелуваш  Mr. Green

успех

# 111
  • Пловдив
        И аз съм петата мама с близнаци, която шие гоблени. Ама напоследък с това късно прибиране от работа, ми остава време само за миниатюрки. Whistling

# 112
а къде беше обяснено как се правят гоблени-картички newsm78

# 113
  • в зоната на здрача
Слушаите внимателно...няма да повтарям..
Срещата ще се състои на 21.02.2008/четвъртък/ от 12 ч./на обяд/
в Мола на "Стамболийски
/че къде другаде Mr. Green/

Ще се съберем долу на входа от към "Опълченска "пред банка ДСК,чакаме до 12 и 15ч.
Моля, заявете присъствие предварително У темата за Гоблени...
все пак да имаме някаква представа кой чакаме..
Дата и часа могат да бъдат променени ,единствено ако сте неразположени или бременни..
Благодаря Ви предварително.. Hug

# 114
Слушаите внимателно...няма да повтарям..

YES SIR, SIR/Madamme

# 115
  • в зоната на здрача
Еееее,по симпатичен нямаше ли... Joy Joy,на тоя са му много големи ушите.

# 116
Еееее,по симпатичен нямаше ли... Joy Joy,на тоя са му много големи ушите.

ok самоцензурирах се и се редактирах - срааааам  Blush

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 13:33 от Goody

# 117
  • в зоната на здрача
мммм,тва вече е нещо друго.. Heart Eyes

# 118
# 119
Е, на тоя пък ушите са му малко малки, ама по-добре е от маймуната, която беше преди малко Joy Goody, ти да не си завършила факултет по биотрансформации? Joy
Аз тия дни уших един крокодил, да ми пази гобленчетата (неушитите Mr. Green) от уроки, ама не го снимах като хората, та по-късно ще ви го покажа. Сега се каня да подхвана черна панама, две работи паралелно да шия+ къщичките и Стоунхендж=4. Та едното е бялото бебе на черна панама, дето го видях от Марулка, а другото- този сладур:
http://picasaweb.google.com/natasaTav/qhtWtF
Поздрави от балкончето:)

Общи условия

Активация на акаунт