Гоблени-18

• 30 707
  • 505
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • варненка от София
Честита Баба Марта!

Аз до два дена ще изтипосам Африканчето готово, но днес категорично не ших от уважение към починалата ми майка и други роднини. Задушниците са единствените дни, в които не шия. Утре подхващам с нови сили.

# 422
ето някои от последните ми творения

# 423
Дъмпер   newsm09 newsm09 newsm09 Като Фитипалди си.....   bouquet

# 424
той и големият е почти готов, но ми свършиха конците  Mr. Green

# 425
Уалл...........  #Crazy Ми айде де!  Laughing  Та ти си на финала!  Peace

# 426
Браво ,много са хубави!Дъмпер,колата е супер Peace

# 427
  • Бургас
Честита баба Марта!

Много красоти виждам днес тук.   Heart Eyes
Дъмпер, това което е за ключодържател на пластмасовата панама ли го уши?

bella, това ушитото не само мое , а и на колежките. Не живея точно в Бургас , а близо до него...има-няма 15 км.  Party

Аз днес слетобед ших малко , хубаво или не почти нямам време вече. Бях сама , беше ми зле / явно поредното вирусче/  и ми се шиеше най-важното.

# 428
да, точни на пластмасова панама е  Peace

# 429
  • гр.Добрич
Дъмпер, като манифактура си. Всичко наведнъж. Колата като че ли на снимката изглеждаше по-наситена, а сега на гоблена е по-бледо.

# 430
не е по-бледо, цветовете са други  Whistling не знам грешка на фирмата ли е, що ли  newsm78 още в началото го хванах това разминаване, но ми хареса как става и го оставих така  Peace

# 431
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Донситааааа - па'и си стоката, че като ги гледам ме наляга глад  Joy то аз я би, я не би, но малкия ако види живи пилета - представям си какво ще става, а тези са като живи   Peace
джири, спинки   Peace - и аз в кюпа, подаръка може да е с много пари и пак да не  е подарък, може да е нещо мъничко, но от сърце - разликата винаги се усеща  Heart Eyes
Дъмпи - кога успя бе пиле шарено, по цяла нощ дебнеш из засада в ...   Wink ,  цял ден във форума, а накрая ни изпозастреляш с някой такъв картечен откос  Crazy и туй Фервако, кога го купи, кога го уши?
марулка - айде наш'те! чакам африканката, че да пооплакна окото - тъй ми'й легнала на сърце тъз мома  Flutter

# 432
  • в зоната на здрача
Дж...кво ти стана,бе сестро..шиеш и не показваш.
Браво на теб..това се казва гобленарка Peace ,а ние с по един се фукаме..гола вода сме.. Joy
И като ушиеш момата с колата,кой е следвашия..  Thinking

# 433
  • Балчик
Днес малкият ми син има рожден ден- става на 8 г. Искам да ви почерпя с току що направената торта- тя е за у нас. Сега отивам да украся тортата за празненството.

Моля не пишете поздравления в темата, за да не спамим излишно ( мисля за темата и да не разсърдим модератора Wink)

# 434
джемма-ЧРД на сина ти        дъмпер-ти си голяма фурия бе    кога ги шиете направо не знам     мерси за кокитата а тези калинки с малкото калинче са мн сладки-ще ходя при едно бебе -дали ще е подходящ подарък а     

Общи условия

Активация на акаунт