Гоблени-18

• 30 705
  • 505
  •   1
Отговори
# 435
и аз за едно бебенце ги взех  Peace ако искаш ще ти снимам схемата. интересното е, че тази серия я няма в нета като схеми, та се наложи да си ги купя, но са много ефектни. сега имам още 2 от серията на фервако и после ще видим.
Джемма, честит празник на детенце  Hug

# 436
иска ли питане-    искам ги и ги започвам   Hug

# 437
ох как ми се шие сега  дори и гоблена  ми е  тук но съм пак на работа Tired

# 438
# 439
Джемма да ти е жив и здрав рожденника newsm59
Дъмпер много добре и бързо се справяш.Ако ти останат от подаръците няма да ти откажем Joy
марулка и на мен ми е слабост африканката Heart EyesАко някой ден се сдобия с още един чифт ръце ще си я ушия sohappy

# 440
кои подаръци ?  Embarassed

# 441
Нали калинките са за подаръци-или пак не съм разбрала newsm78
Отивам да пия кафе и да шия че изоставам с графика Mr. Green

# 442
аааааа искаш картичка с калинки ли  Flutter чакай да видим кога ще се добера до бг  Cry

# 443
Дъмпер златна си мерси пного    bouquet

# 444
  • ГР. ВАРНА
джема -ЧРД НА ДЕТЕНЦЕ.........КАК СЕ КАЗВАШЕ ГОБЛЕНА ДО КОЙТО Е СНИМАН ЧЕ МИ ХАРЕСА МНОГО.......

# 445
  • Балчик
джема -ЧРД НА ДЕТЕНЦЕ.........КАК СЕ КАЗВАШЕ ГОБЛЕНА ДО КОЙТО Е СНИМАН ЧЕ МИ ХАРЕСА МНОГО.......

Благодаря ви за поздравленията. Гобленът е Dimensions #08689 Sleigh Ride

# 446
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Джемма - честито ти пораснало синче Simple Smile Simple Smile Simple Smile да ти е живо и здраво! Simple Smile

Донсита, пилета шарени - тук има още едно пилешко семейство http://photofile.name/users/bavlnka/2058774/39569183/#mainImageLink
няма да ви пускам снимка  Hug голяма е, ще ме бият  Heart Eyes

# 447
Джемма, да ти е живо и здраво момчето! И нека всичко около тебе да е така приказно красиво, като гоблените, които шиеш!
Дъмпера, и аз си взех калинките, че и динозавърчетата... А какво гласи надписа над това сем. Калинкови? /много ме е срам, ама и толкова не разбирам от този език... Embarassed/
Впрочем аз точно за едно новородено бебенце търсех гоблен; исках един щъркел на Вервако да ушия, ама все удрям на камък със схемата, та... тези калинки тамън навреме се явиха:)

# 448
значи сърдечно поздравление, но ти можеш да смениш текста  Peace понеже бебока не се е родил, така реших да остане, но ако знаеш датата и името също е добър вариант

# 449
исках един щъркел на Вервако да ушия, ама все удрям на камък със схемата, та...

Прасчо имам това от Галерия бродерия!  Peace Ако ти върши работа свиркай!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт