Гоблени-18

• 30 721
  • 505
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Здравейте момичета. Хубави неща сте натворили. Аз мисля да се захващам с един детски гоблен - "Пчеличката Мая". Само да изляза в майчинство и почвам.

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета. Хубави неща сте натворили. Аз мисля да се захващам с един детски гоблен - "Пчеличката Мая". Само да изляза в майчинство и почвам.
малко телеграфно, но трябва да хвърлям малчо в леглото  Blush
имаш ли си схемата?
и ако е комплектован от списанието - обърна ли внимание, че в следващия брой са направили корекция на ключа?

# 77
значи трябва да се пробва  Simple Smile
нищо не се знае, може начинанието да е успешно

# 78
sissak ,браво,бе!!!!   Hands Clap  Така- на веднъж- да не ти вземат по-малко пари(за рамките)?  hahaha 

Да бе.......Като сметна оная лелка и като ми каза колко парички трябва да и дам... Shocked - заболя ме сърцето.
 Ма защо наистина не правят отстъпки,при такива поръчки  Thinking

# 79
Goody,няма бележка от тях Confused и им писах,но за сега нямам отговор.Иначе цветовете би трябвало да ги има,щом пишеше,че пратката е изпратена...

# 80
liddi , извинявай за въпроса,ама като погледнах лентичката ти и ми стана интересно...ти имаш близнаци,така ли...а кога ще имаш време да шиеш newsm78
щото аз с едно не мога да се оправя и все не намирам време за основните неща,пък да не говорим за шиенето Peace

# 81
Goody,няма бележка от тях Confused и им писах,но за сега нямам отговор.Иначе цветовете би трябвало да ги има,щом пишеше,че пратката е изпратена...
обади им се по телефона, аз поръчвах също конци но нямах никакъв проблем, виж при задаването на поръчката да не си задала нещо което да забавя поръчката. Но най-добре им звънни един телефон.

# 82
tuly, и аз не съм сигурна,че ще стане,но поне да опитам LaughingДа,правилно си видяла-имам близнаци Laughing

ted,благодаря,ще звъня Hug

# 83
тук май сме 3 майки на близнаци  Hug и надетоевро шие  Peace

# 84
  • Sofia
sissak,  браво на теб, страхотни творения  Hug И наистина в рамка по- друг  начин изглеждат, някак завършени   bouquet Поздравления   bouquet

Аз понеже досега само пиша без да показвам, реших най- накрая да снимам-

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212166

Зайчето го ших тази събота и неделя, подарък ще е за едно бебче- момиченце. Само ще го рамкирам в светло-оранжева рамка Wink

А перминчето днес сутринта почти го ошатках, тоест снимката е вече стара  Mr. Green

Като ви гледам красотите и на мен ми идва ентусиазма.

# 85
Получих си конците и всичко е наред:lol: Laughing LaughingБлагодаря на всички
Довечера мисля да започна новия гоблен Жената-цвете.Дано не си остана само с мерака

Дъмпер, HugТи какво шиеш?

# 86
Aaaaaaaaaaaaaa четири, четири сме майките на близнаци Laughing Laughing
Бройте ме и мене за този форум, само чакам да ми пристигне поръчката и започвам Simple Smile
Аз като тинейджър бях много запалена по гоблените, след това се появиха и други занимавки , но съвсем скоро ще се върна на бял кон в занаята Simple Smile.

# 87
Здравейте! Поздравявам ви за изкуството, което творите.
Аз не шия гоблени, но сега се запалих да избродирам нещо и се чудя дали може да ме посъветвате как да прекопирам картина /по-скоро скица/ на това, което искам да избродирам, върху панама?

# 88
пак красоти гледам, браво на вас  Hug аз се моткам с това
http://www.kreuz-stich.com/?p=pokaz_produkt&nr=90732&grupa=
брей че много близнашки майки    станахме bouquet
naidy, не разбрах как искаш да я прекопираш схемата  newsm78

# 89
Ето това искам да избродирам http://www.snimka.bg/album.php?album_id=220561
Чудя се как очертанията на цветята се "пренасят" върху панамата? Предполагам че това е метода, нали newsm78 Имам контурите и после по тях бродирам, или греша newsm78
Съжалявам за лошите снимки и благодаря за съдействието Hug

Общи условия

Активация на акаунт