Гоблени-18

• 30 720
  • 505
  •   1
Отговори
# 60
 Simple Smile Я, да се запиша и аз тук   Hug
не че ми остава много време за шиене покрай 3-те дни празници  Laughing, но пък като гледам всички тези красотички ми идва ентусиазма и сядам и да боцкам
надявам се, че много скоро и аз ще мога да покажа какво съм успяла да сътворя newsm03
искам да попитам някой дали е шил нещо от igolki.net и дали схемите им ок

# 61
Ето го и моя дългошиещ Исус. Изпран и изгладен чака за рамка  Rolling Eyes
http://images23.snimka.bg/005185162-big.jpg

# 62
Пепиту,много хубав е станал.Ти даде ли ми тази схема?
Ако не си,веднага да се поправиш.

# 63
Аз ще се поправя, но ти имаш обещание от миналата седмица да показваш рамкирани гоблени. Хайде показвай  Wink

# 64
Ей ги на.Съвсем по друг начин изглеждат в рамки.
 От момичето с плодовете,до червената мелничка съм ги рамкирала сега.Дадох и Адам,но той още не е готов.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126579&photo=2

# 65
Доста сте се потрудиле,браво!

# 66
Пепи бравооо! Много е готин!  Peace

Сисаче определено са страхотни!  Hug Даже си харесах 3-4 броя............ Rolling Eyes

# 67
smile3501 smile3501 smile3501 момичета страхотни са Hug

# 68
Sissak много гоблени си нашила newsm17 newsm17 newsm17 а и все много хубави!!! Поздравления    newsm51

# 69
чудни са всички  smile3501 newsm10
чак ми идва да зарежа работата и да си стоя повече в къщи и да шия Laughing
  bouquet поздрави за всички newsm51

# 70
Sissak много гоблени си нашила newsm17 newsm17 newsm17 а и все много хубави!!! Поздравления    newsm51

Срам ,ама ще си призная.Не всички са мои.Три от показаните гоблени ги е шила майка ми.

# 71
геш, ако все така вилнея из нета гладна ще ходиш  Crazy
Значи затуй карам все на една гола вода.... Joy.... И ,Goody, вече сме "утре! Давай- изплаши ни! Shocked
marulka_s ,блазе ти-за партитата!....и за свободното време.... Sunglasses
Здравчееее, малко ти идва "вечерята" ,та се редиш и за "Сиси".... hahaha
sneji*nka ,аз ,лично,не съм шила от igolki.net ,но в магазинчето,дето си пазарувам ми показаха схема правена от тях и честно казано,такава схема можеш да си направиш и ти с някоя от програмките....абе искам да кажа,че не са обработвани никак -има много "излишни" бодове на неподходящи места....иначе,ако не се лъжа,на самия сайт,май,имаше нещо като галерия с ушити по техни снеми гоблени.... newsm78
pepi_r ,ето на какво са завиждали съседите!  Hands Clap
sissak ,браво,бе!!!!   Hands Clap  Така- на веднъж- да не ти вземат по-малко пари(за рамките)?  hahaha 

# 72
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Значи затуй карам все на една гола вода.... Joy.... И ,Goody, вече сме "утре! Давай- изплаши ни! Shocked

щЪ, щЪ - ама нали съм нощна пИпИруда - нощем шия, нощем се хваля  Joy

марулка  Confused и аз искам партиииииии   Party  но домашните любимци казват ЦЪ Tired Няма да забаравя, че си почнала моята любимка - давай да видим докъде си  Flutter

сисак - няма лошо - шом има кой да помага  Hug и на мен  Иисус  ми харесва Flutter

снежинка - иголки нет вече сме обсъждали - те предупреждават, че схемите не са пробвани и няма гаранции какво ще се получи  Peace даже мисля, че някой щеше да почва една чашка кафе от там - дано се включи да каже какво става  Praynig

здравче - ти си нашата гордост - погледнах Тайната вечеря на сайта на вилер и сега имам херпес  Confused а за Сиси изобщо няма да говоря  Crazy

# 73
Момичета,помагайте!
Направих поръчка за конци от гоблените.сом и проследих пратката.На статуса пише "неуспешна доставка"  Sad Вероятно входната врата е била заключена....какво следва? Къде да я търся пратката? Ако някоя от вас има опит,нека сподели!Благодаря Ви

# 74
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета,помагайте!
Направих поръчка за конци от гоблените.сом и проследих пратката.На статуса пише "невъзможна доставка"  Sad Вероятно входната врата е била заключена....какво следва? Къде да я търся пратката? Ако някоя от вас има опит,нека сподели!Благодаря Ви

ooooh! ако са го доставили до вратата от куриерската фирма трябва да оставят бележка, може би нямат наличности от цветовете
на сайта нямаше ли някакъв телефон  и е-мейл?

Общи условия

Активация на акаунт