Гоблени-18

• 30 693
  • 505
  •   1
Отговори
# 450
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! bg bg bg

# 451
  • в зоната на здрача
Честит празник... bg

Джемма,честит празник мила и на теб/на патерици/.
да ти е жив и здрав юнака и много шестици да ти носи.. Hug

Дж.,калинките на каква панама са..14-ска ли.

# 452
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
bg bg bg

# 453
Честита баба марта да сте бели и червени  и  Честит празник  bg bg bg Искам да попитам Пермините на каква аида се шият и на Джон Клейтан моделите на каква панама се шият.

# 454
честит празник  bg
кети, аида 14 е  Peace

# 455
  • София
Здравейте момичета.Днеска се завърнах и бързам да ви поздравя за Баба Марта и за Националния Празник. smile3525 smile3525 smile3525 bgАз също поших през уикенда и си завърших Арабката,а сега почвам Африканчето.
Кита , е пратила достатъчно от пластик канавата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187902&photo=40  ,така че ще има за всички ,които искат.Аз смятам да пробвам нещо за Великден с нея.На лични ми пишете да се разберем .
Дъмпер,страшни са ти серията калинки и морското пейзажче,а и колата  bouquet.

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 13:08 от geniko

# 456
  • Sofia
Честит празник   Hug  bg

Ние се завърнахме от Велинград днес, но аз си бях взела с мен големия гоблен и си поших докато младежите с баща си се къпеха в басейна...Малко ми се посмяха, че бански не си взех, а гоблена да...кво да ги правиш, като не разбират  Wink

Джемма, честит рожден ден на синчето на патерици. Здрав, щастлив и късметлия да ти е   bouquet

Дъмпер, много са красиви новите творения ...И бързичко шиеш, блазе ти с бяла завист  Hug

# 457
Време е и аз нещо да покажа,че напоследък нещо изоставам,като гледам какви красоти пак показвате...

# 458
  • в зоната на здрача
Гери,аз искам малко канава да си направя такова за гсм-а.. Wink
 anonimka ,много е хубаво..с един свят ли е,ама попикаво ми се вижда.. Thinking

# 459
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 #Crazy #Crazy #Crazy анонимкаааааааа - страхотно еееееееее

Blush много обичам такива графики  Heart Eyes
 ooooh!чакам и за някаква африканка  Flutter

# 460
  • в зоната на здрача
Чакай си ти африканка,тя Силванка каквато е поспалива... до де стане,да не е луда кат нас .. ooooh!

# 461
Дъмпера, благодаря!  bouquet
имам това от Галерия бродерия!  Peace Ако ти върши работа свиркай!  Hug
Да, да, точно тази схема търсех! Аз си мислех, че е на Вервако, може би е пренабор. Здравче, благодаря, чакам Hug
Анонимка, мнооооого е изискано това нещо!
И аз отдавна нищо не съм показвала; милото много ми попарва ентусиазма. За моите Стоунхендж каза, че приличали на небостъргачи, а кривите ми къщички /почнати поради невежество от моя страна на панама 22 ст, вместо на 14/ не били съвсем за изхвърляне, ставали на брошка да си ги закача.  #Crazy Embarassed Joy

# 462
Чакай си ти африканка,тя Силванка каквато е поспалива... до де стане,да не е луда кат нас .. ooooh!
Joy Joy Joy аз си имам жив будилник  baby_neutral baby_neutral

# 463
Прасчо имаш поща!  Hug И да, права си! На Вервако е!  Wink

Анонимка и на мен много ми харесва!  Hug

# 464
здравчееееееееее, къде се изгуби бря  Crazy
и аз имам бял здравец в саксийка на балкона  Wink
и къде ти е слончето?  Hug Hug
моми гобленарки - довечера свършила не свършила натюрта почвам нещо друго  Blush сърбят ме ръцете за нещо ново, а половинката не  искам да сменям  Crazy ей сега е момента да ме спрете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт