Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 291
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 135
Как мога да спра известяването на e-mail-а ми, когато се публикува тема за която съм абонирана?

# 136
Как мога да спра известяването на e-mail-а ми, когато се публикува тема за която съм абонирана?
Влизаш в Профил->Известия и Е-мейл->Виждаш в "Текущи Известия на Теми" кои са темите по които получаваш известия и маркираш тези които не искаш да са в списъка -> Спри известията. Маркирала си и целия подфорум "Проблемно забременяване и рискова бременност" и получаваш известия от всяка тема в него, за да спре това спри известията от него от същото място.

# 137
имаше много сериозно прекаляване с него, заради някакъв конкурс. тъпо, пускат се теми, и в тях линковете, по много пъти.

еди.
ПС не смятам, че директно хумана има нещо общо, по-скоро стана като изцепките с листенцата и горичките.

Благодаря ти за подробното обяснение.  Peace

# 138
Искам да си изтрия регистрацията. Как да го направя?

# 139
  • Стара Загора
Не можeш...
Това могат да правят само администраторите на сайта, но едва след обоснована и солидно-основателна причина... Принципът е профили да не се трият...
Евентуално може да бъде замразен акаунта ти, но ти можеш сама да си го "замразиш", ако просто не влизаш...
Още нещо... Дори и да се стигне до изтриване или блокиране на профил... Написаните съобщения остават...
Надявам се това да дава достатъчен отговор на въпроса ти... Peace

# 140
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ В ПРОДАВАЛНИКА!МНОГО Е СПЕШНО ВЕЧЕ ЕДНА СЕДМИЦА СЕ МЪЧА А НЕ МОГА ДА ВЛЯЗА И ВЪV ФОРУМА ЗА ДА ПОМОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ!HEEELP    Crazy

# 141
  • Стара Загора
Първо, тук приемаме главните букви като крещене...
Второ, за проблеми в Продавалник, въпроси се задават във форума на Продавалник, не тук...
И трето, регистрация (втора) в Продавалник не е необходима, ползва се тукашната...

# 142
признавам, че не съм чела в този подфорум, може някой вече да е повдигнал въпроса....
сутринта информирах модераторите за продажба по отчетните/отделно същата продажба в Продавалника/.
Току-що друга майка продава чай и мляко в отчетната ни.....не ми се струва редно, но не знам - да информирам ли всеки път, да си трая ли? Толерира ли се продажбата по отчетните теми, да си правя ли труда да пиша?
Благодаря.

# 143
Не е редно. Пиши.
BETHEN, с 0 публикации не можеш да пуснеш обява в Продавалника.
Трябва да са поне 15.

# 144
Дано не ви се стори тъп въпроса ми, обаче утре сдавам компютъра, от който пиша в момента. Искам да съм сигурна, че никой не може да влезе в профила ми, който е запаметен. Въпрос: Копчето "изход" крайно решение на проблема ли е? Моето потр. име продължава да се дава по подразбиране като мишката иде в съответното поле? Мерси.

# 145
Като сдадеш компа, отиди на друг, влез и си промени паролата.

# 146
  • Sofia
Вълкът е дал едно работещо разрешение на въпроса.
Ако имате опасения за неправомерно ползване на акаунта ви, най-общо стъпките са : изтрийте cookies, автоматичното попълване на полетата и съхранените пароли. Опциите се намират на различни места в зависимост от браузъра, но съвсем ориентировъчно вижте това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0

# 147
Благодаря и на двама ви, изпълних съветите ви!

# 148
От два дни на всяко влизане във форума ми стои надпис,че имам едно ново съобщение/нямам непрочетени съобщения-в смисъл,че си ги отварям през пощата и си влизам да си ги чета оттам/...и всеки път ме пита дали искам да го прегледам в нов прозорец,но и след отварянето и по този начин,надписа си стои и периодично ме пита пак дали искам да го прочета/в нов прозорец/....Не е болка за умиралка,ама вече се поизнервих....дотук пробвах да вляза и да изляза от акаунта/няколко пъти/,прочистих си пощата/вкл.съобщението от което се появи проблема/,но си продължава....та,ако може да ми дадете идея как да го махна тоя надпис Thinking?

# 149
та,ако може да ми дадете идея как да го махна тоя надпис Thinking?

Може.
 Почисти си кеша на браузъра. Има закована тема как се прави.

Общи условия

Активация на акаунт