Въпрос към модераторите и администраторите!

• 77 732
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 465
Една от Януарските мами отдавна не беше писала, а ето какво се оказа днес, когато реши да пише в темата ни:
Цитат
Съжалявам,Аничка77,имате забрана да публикувате лични съобщения - бан за реклама.
На какво се дължи това ?  newsm78

Малко трудно ми бе да открия потребителката, тъй като всъщност името й е Anichka77 (т.е. на латиница).
Причината (както е писала по-горе и Хера) е, че е била засегната от забрана, наложена на друг потребител (не, никой не е писал от нейния компютър, но няма да навлизам в техническа терминология и обяснения).

Би трябвало сега вече да няма проблем - нека да опита.
Съжалявам за неудобството!

Много благодаря на всички,които откликнаха на молбата ми / макар и през Джуличка/ и забраната беше "вдигната"!!!

Специални благодарности на Mamma!
smile3525

# 466
От вчера ми е забранен целия достъп до форума. Мислих, че са хакнали целия форум, но явно има проблем с мен.
С какво една майка на 3 деца е заслужила следния бан:

Съжалявам, Stryper, достъпът до този форум ти е забранен!
обикновен травестит.

Банната съм по IP. Използвам АДСЛ на БТК.

От години съм член на този форум. Не мисля, че съм нарушила правилата му. А ника ми е името на една стара металска христианска група.

Какво да правя?

Елена

# 467
От вчера ми е забранен целия достъп до форума. Мислих, че са хакнали целия форум, но явно има проблем с мен.
С какво една майка на 3 деца е заслужила следния бан:

Съжалявам, Stryper, достъпът до този форум ти е забранен!
обикновен травестит.

Банната съм по IP. Използвам АДСЛ на БТК.

От години съм член на този форум. Не мисля, че съм нарушила правилата му. А ника ми е името на една стара металска христианска група.

Какво да правя?

Елена

Влезнах през прокси. Не може да баннете всички, ползващи АДСЛ от БТК ако някой е направил нещо.

# 468
Не може да баннете всички, ползващи АДСЛ от БТК ако някой е направил нещо.

Банът не беше на всички, ползващи АДСЛ, а на конкретен IP адрес. И тъй като забраната бе стара, а Ви е засегнала едва вчера, то това означава, че БТК са променили IP адреса, който Ви дават за връзка с Интернет.

# 469
Моят проблем продължава - не мога да си вляза в профила!!!Знам си паролата и потребителското име,но ми изписва,че няма такъв потребител и т.н.
Успях!Просто си въведох потребителското име и автоматично ми изписа паролата и ...готово.Явно е имало някакъв проблем със системата

# 470

Банът не беше на всички, ползващи АДСЛ, а на конкретен IP адрес. И тъй като забраната бе стара, а Ви е засегнала едва вчера, то това означава, че БТК са променили IP адреса, който Ви дават за връзка с Интернет.

Вече влизам във форума. Благодаря за помощта.
Доколкото знам с всяко рестартиране на модема може да сме с различно IP.

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 10:36 от Stryper

# 471
Здравейте!  Simple Smile
Не знам дали тук е мястото, но не намерих по-подходящо за въпроса си.
Искам да попитам само мен ли ме дразни толкова много новият изглед в "красива мама" - тази кафеена на цвят тема, просто ми вади очите всеки път. Докато разбера, че е само там... Всеки път, като виждах познатият син цвят - въздъхвах с облекчение ... и после пак това... карамелено!
Естествено, че ако съм само аз - не е редно да се съобразите само с моето мнение, но може ли ако смятате да го оставите да направите едно допитване за цвета?
Направо ми е неприятно да влизам там! А аз пиша само там...
Пожелавам ви хубава и успешна седмица и съжалявам ако съм внесла смут!   bouquet

# 472
  • Стара Загора
Този цвят не е просто защото е харесал на админите. Да се замислихте случайно  Rolling Eyes Също така Мамма е писала във форума, че това е реклама на НесКафе и известно време ще е такъв цвета на форумите - Диета и Красива мама.
Анкета за цвета няма да има  Laughing

# 473
  • Благоевград
Здравеите! Преди 3 дни ми беше забранен достъпа до форума.Аз не разбрах защо, много се натъжих, защото този форум е супер. Мисля, че не съм нарушила правилата на форума. Днес с изненада открих, че мога отново да се включа във форума. много съм щастлива, но итака не разбрах защо ми беше отказан достъп. Много ще съм ви благодарна, ако ми дадете някаква информация по случая, за да не си повторя грешкатаМного ви благодаря!

# 474
Този цвят не е просто защото е харесал на админите. Да се замислихте случайно  Rolling Eyes Също така Мамма е писала във форума, че това е реклама на НесКафе и известно време ще е такъв цвета на форумите - Диета и Красива мама.
Анкета за цвета няма да има  Laughing

ясно е, че цветът не е избран случайно /а че е дразнещ, спор няма/, но не откривам къде Мамма е писала по въпроса, за това ще попитам само "колко време ще се задържи въпросното карамелено?"  Peace
предварително благодаря за отговора!

# 475
  • София / Пловдив
За сега за един месец, ето тук е писала:

Само на мен ли ми е кафяв форума?!  Shocked

Не, на всички.
Подфорумът е брендиран от НесКафе за един месец.
Сменени са само цветовете, подредбата е същата.
Освен, че е странен, защото е различен, има ли нещо, което ви притеснява? Съвсем искрено ми е питането.

# 476
bim_bam,   bouquet

# 477
Би трябвало да ви ласкае мисълта, че от целия форум дистрибуторът е избрал вас, красавици за рекламата си.

# 478
Когато публикувам в КМ , след пост-а ми не ме връща в темата ами в подфорума. И при вас ли е така ?  Rolling Eyes

# 479
  • София / Пловдив
Не, мен ме връща в темата.

Общи условия

Активация на акаунт