Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 258
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 615
Всеки потребител може да се "абонира" за дадена тема като натисне бутона

Чрез настройките в Профила - Известия и Е-мейл всеки потребител може да укаже за какво да бъде известяван - само за нови отговори, за модерирането, за модерирането и отговорите или да не му се изпращат известия.
Добавяйки дадена тема чрез бутона Извести, то списъкът с теми, към които потребителят е проявил интерес, се вижда в Профила
- в Известия и Е-мейл - Текущи Известия на Теми.

# 616
Благодаря за отговора,това за бутона "Извести"не го знаех,е знах де ,но си си мислех,че те известява за всеки отговор на Е-мейла и така ще ми пълни пощата непрекъснато,а тя и без това се пълни доста и всеки ден трия по 20-30 писма. Hug smile3525

# 617
  • Варна
Благодаря за положените усилия от ваша страна .За съжаление не е тази темата.Ще продължавам да търся.Благодаря Peace

# 618
Благодаря за отговора,това за бутона "Извести"не го знаех,е знах де ,но си си мислех,че те известява за всеки отговор на Е-мейла и така ще ми пълни пощата непрекъснато,а тя и без това се пълни доста и всеки ден трия по 20-30 писма. Hug smile3525

Ако не искате да Ви се изпращат мейли, в Профил - Известия и е-мейл  от падащото меню на опцията За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за: изберете "нищо" и потвърдете промяната с бутона Запази настройките.

# 619
Вече няколко пъти като пиша постинг, и кликна на емотикон, текста изчезва,
остава емотикона. Не винаги обаче става така. Потдържам добра лична хигиена на компа.
На друг случвало ли му се е, или да водя компа си на кожен лекар?

# 620
  • София
Скоро се оплакваха от същия проблем- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351691.msg9352407#msg9352407

# 621
Защо, ако се опитам да прегледам някоя от старите теми (в Априлики 2008), не ми ги отваря, а ми казва, че достъпът ми до архива е забранен?

# 622
Броят на публикациите ми достигаше 2000. Изведнъж станаха 1000. Нещо се е объркало или половината ми публикации са потънали в забвението? newsm78

# 623
Броят на публикациите ми достигаше 2000. Изведнъж станаха 1000. Нещо се е объркало или половината ми публикации са потънали в забвението? newsm78
Ето ти отговорът:
Отговорът е....
Поради повишеното натоварване и огромния размер на базата данни направихме спешно разчистване на стари теми за преместване в архив.
Това би трябвало да облекчи системата и дори и в най-натоварените часове да се почувства подобрение.
"Изчистените" от активния форум стари теми ще бъдат "наляти" в архива в най-скоро време.

Т.е. твоите по-стари мнения явно са в тези теми, които са премахнати, за да бъдат преместени в архива.
В момента обаче, тъй като все още не са "наляти" в архива, въпросните мнения са в "нищото".
Надявам се, че до края на уикенда ще успеем да ги пуснем в архива.

# 624
Благодаря ти, Джуличка!  bouquet

Тъкмо влязох, за да си изтрия поста и да се извиня, че не съм прочела предните страници. Embarassed

# 625
Защо, ако се опитам да прегледам някоя от старите теми (в Априлики 2008), не ми ги отваря, а ми казва, че достъпът ми до архива е забранен?

Защото се работи по архива. 

# 626
  • София / Пловдив
Вече няколко пъти като пиша постинг, и кликна на емотикон, текста изчезва,
остава емотикона. Не винаги обаче става така....На друг случвало ли му се е?

На мен, вчера. Бях много изненадана, но след това прочетох, че и други имат този проблем.

# 627
Да попитам:
защо лентичките в подписа ми са разположени по този начин ???
До вчера не бяха...
  Thinking

# 628
една до друга вместо една под друга ли? защото си работила с по-малък монитор или прозорец, или в момента си с такъв.

еди.

# 629
една до друга вместо една под друга ли? защото си работила с по-малък монитор или прозорец, или в момента си с такъв.

еди.

Нищо не съм променяла...  Shocked
На моят комп съм си - вкъщи...
Много странно...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт