Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява уебсайтът www.netmums.com?
Кои са препоръчителните евтини опции за настаняване в Лондон?
Какво представлява изследването за синдром на Даун по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява уебсайтът www.netmums.com?
-
Кои са препоръчителните евтини опции за настаняване в Лондон?
-
Какво представлява изследването за синдром на Даун по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с гаденето и сутрешното неразположение по време на бременност?
-
Какви са препоръките за кръщаване на дете в Англия?
!
.....на снимката в паспорта си моя син е точно на една седмица, отгоре на всичкото и спящ.........досега никои не е правил проблем, а и аз нямам намерение да се засилвам да го сменям преди да е направил 5 г.
!
, защото без тях не се виждам
. Това е причината поради, която се вълнувам от валидността на паспортите за бебета. Една позната миналата година вади межд. паспорт на 8 - месечното си момиченце и ми спомена, че валидността на паспорта е 12 месеца. Възвожно е и аз да се заблуждавам
. Именно заради това, че не знаем кога ще си вземем децата, се колебаехме дали да извадим на малкия паспорт - за да не изтече неговият срок, още преди да е използван.
!
.
!
,) погледни да видиш дали пише Е111, аз да се поправя, че бях написала Е11.
, то тогава аз ще накарам моя да направи едно "МУСИ-МУСИ" на снимката
!