Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява уебсайтът www.netmums.com?
Кои са препоръчителните евтини опции за настаняване в Лондон?
Какво представлява изследването за синдром на Даун по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява уебсайтът www.netmums.com?
-
Кои са препоръчителните евтини опции за настаняване в Лондон?
-
Какво представлява изследването за синдром на Даун по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с гаденето и сутрешното неразположение по време на бременност?
-
Какви са препоръките за кръщаване на дете в Англия?
аз съм забравила, че е 8ми март!
Съответно той ме гледа с голяма омраза
на нас така ни казаха, когато искахме да ги запишем за у-ще, а едното дете още не беше пристигнало тук.
Имам и тестове за частни училища 11+ nferNelson, тези които съставят тестовете за приемни изпити в частните училища, 3 сета съм надиплила. Отделно няколко сета с примерни тестове по SATS за Key Stage 2, по които работим в момента, издадени са от WHSmith. Ако някои има идея как да ги шерна, да сподели, моля. Днес гледах в PC World набор от дискове на DK за Preschool. Чудих се, дали да не ги взема за Ели, но мъж ми рече, че било прекалено рано
Аз страшно много се дразня с това expected level, с което замазват очите на ученици и родители. В момента, в които попаднеш на това ниво, учителите са страшно доволни
Може и да не съм права, но за мен си заслужава да се каже "браво" на детето и да се поотпусне, чак когато мине в ниво above expected. Сигурно за това ми изказване местните учители ще ме причислят към групата pushy parents