Великобритания - тема 14-та, пролетна

• 28 462
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Моят ще става политик, ако не го набутам във военно у-ще, което най-вероятно ще направя, за да се научи на ред и дисциплина.
Убедил е учителите си че се справя много добре, макар да виждам колко е зле, но според тях, той бил едва ли не от първите.
Няма да се учудя ако на тестовете се представи много добре с никаквите си знания - как го прави, идея нямам.

# 196
Здравейте и от мен!
Най-накрая да ми останат 5 мин да напиша 2 реда.
Раждането беше дълго и тежко, но също така и най сладкото преживяване в живота ми. След като всичко мина и гушнах малкия бебок в ръцете си бях готова да преживея още 27 часа с контракции. С времето дори забравям подробности остава ми само сладкия спомен.
Все още съм на бебешки режим. Кърмим се почти по цял ден, понякога имам чувство, че само това правя. Хубавото е че успях да се преборя и вече е само удоволствие. Ставам от леглото най-рано по обяд, ами какво да направя като не мога да се наспивам. Това май ми е най трудната част. На Лео нещо му хареса да спи по цял ден и после през ноща като ококори тези очички и край ...нямам заспиване. С таткото се редуваме кой кога да поспива. Все още не можем да разберем имаме ли колики, нямаме ли.Съветват ме да давам Инфакол профилактично, но някак си не ми се иска без да съм сигурна, че има нужда. Ами това е от мен. Наслаждавам се на момента, защото знам колко бързо лети времето и докато се обърна и Леон ще порасне. Гледам го и не мога да повярвам колко много се е променил от раждането, а няма и месец дори.
Ами толкова от нас:) Май пак стана време за папкане:)
Поздрави на всички и благодарим за хубавите пожелания.
Лека седмица

# 197
Алиса, добре сте се организирали с дечицата. Хубаво, че е имало и забавачка. Браво на Кали, че се е престрашила и се е спуснала спокойно със ските. Добре е зимата да се ходи някъде по планините, че тук децата няма как да разберат що е то много сняг  Grinning При вас обаче гледам и още плюсове е имало, щом Кали е ''закачила'' френски думички. Ти докъде стигна с този език? Вероятно вече спокойно го ползваш, когато се наложи.

Тролипен, добре се завърнала Simple Smile Звучиш ведра и спокойна! Съжалявам да прочета, че си имала тежко и дълго раждане, но е добре, когато всичко завършва добре Simple Smile

# 198
Здравейте, момичета! Имам следния проблем. Моя приятел е в Бирмингам. Той работи по цял ден и връзката ни е само по телефона  и чрез sms-и. Преди няколко дни си взе лап топ и сега работата е как да си прокара нет. Проблема е, че е добре да не е на договор, защото след извесно време ще се мести. Страшно много искам да му помогна и да се виждаме поне вечер, но изобщо не знам как стоят там нещата с нета. Опитвам да търся някаква информация в google, но нещо не се оправям. Моля Ви, помогнете ако можете.

# 199
няколко варианта:
- пробва дали някой добър съсед не си е оставил wireless internet-a без парола (като моята съседка; ползвахме го докато БТ се накани да ни включи телефона)
- взима си лаптопа и си намира някое кафене или пицария, която има безплатен wireless
- и най-сигурния вариант, поръчва си wireless broadband към компанията, с която му е мобилния телефон (ето тук на O2 офертите: http://broadband.o2.co.uk/packages.jsp; това върви с мобилния телефон, не къщата)

===========
Тролипен, много се радвам, покажи ни снимки на Леон  Simple Smile Много бързо растат...Прекалено бързо. Не се притеснявай, ще се наредят нещата с режима. Единственото, което мога да кажа, за да се обърнат деня и нощта: буди го през деня да яде на 3 часа, не го оставяй да спи повече от 3 часа наведнъж.

===========
Не взеха Мариана в nursery-то близо до нас, поне не от април. Дано от септември да има места, че като се върна на работа няма да има кой да я води и прибира от сегашната и програма (само няколко часа сутрин). А сме толкова близо до училището; обяснявам си го  с това, че през април не си тръгват толкова деца (нали от септември почват училище)  Rolling Eyes

# 200
Хей, здравей мишолина...
За съжаление това с отключения wireless трая само няколко дни (два)  Cry  Cry  Cry и после край - всичко заключено!
Интернет кафета няма на близо, което беше една от предпоставките да си вземе топ.
А това последното сега ще го погледна...
Много ти благодаря!
Истинско съкровище си....

Вес

# 201
  • София
Здравейте, може ли някой да ми преведе tencel, не го намирам в речници, трябва да е вид плат, материя.

# 202
Здравей, здравей...
Направо ме амбицира с този tencel. Това което  разбрах е , че е някаква нова дишаща и абсорбираща материя от естествени фибри с висока издръжливост. Добре звучи  Simple Smile

# 203
Мишолина, жалко, че не са приели сега Мариана в градината, но стискам палци да стане за септември  Praynig

vesves, Мишолина ти е дала много полезна информация (както винаги  Heart Eyes)

AG, да ти кажа, че си взех само перяща прахосмукачка, не n в 1. Поръчах я по интернет и ще ми я докарат към 20ти направо на новия адрес.

Момичета, ние се местим в събота в новата квартира  Grinning Ще сме без нет известно време, но тъкмо ще си обръщаме повече внимание с мъжо и Тео  Mr. Green

Утре заминавам за Нюкасъл, за 2 дни, а в петък сме пак до Portsmouth  с колегите. За жалост това са последните две пътувания чааак до юни месец.

Пожелавам ви само хубави емоции! Ще се включа пак след седмица-две, когато ни пуснат нет в другата къща  Hug

# 204
Makeda, само да ти пожелая много късмет в новата къщичка.
Да ви донесе много успехи, но най вече да сте здрави и щастливи...това е наи-важното!

И много внимание и обич там....   luvbed

dancing newsm10

# 205
  • София
Еи Вес мерси много за тенсъла Simple Smile

Мakeda, и от мен 1dating романтика и свещи докато дойде тока (пардон нета) Simple Smile

# 206
Здравей Ignis... Дано си придобила някаква представа за tencela.
Днес имах малко свободно време на работа и се зазяпах в предишните теми. Прочетох едно твое разказче за теб и мъничето ти в един басейн... хи хи хи Мъниче сладко...да ти живо и здраво! Видях още, че сте имали дилема с любимия - дали тук или в Англия.... в крайна сметка решихте ли къде?
А на мишолина да и кажа.... че от днес вече ще имаме интернеееееет. Много ти благодаря! Ти наистина ни помогна! Още вчера вечерта  е купил модем, но от 3 и до 24 часа ще се активира връзката.  newsm44
Това засега.... Ох, чакайте да ви питам...какво е времето там април, май и нататък...от какво ще имам нужда като дрехи..нещо по-топло ли или дрешки като за нормална пролет..знам ли аз нещо, ако се сещате важно...

Това е засега...Бъдете усмихнати
Вес   wavey

# 207
  • София
Здравей Вес, Simple Smile това за басейна още го помня, какъв срам брах... Благодаря ти, да ти се връща (не за басейна, за мъничето), най-стойностния период в живота ми Simple Smile
За Англията още не сме решили, мисля че до месец май ще се разбере, малко дърпаме в различни посоки за това нищо не става... newsm78
За дрешки, вземи си най-необходимото, има и евтини и от там можеш да си купиш останалото, като за начало сигурно няма веднага да почнеш работа и ще имаш време да се щуркаш по магазините Simple Smile
Стискам палци да успеете да се внедрите в техния (английски) начин на живот, та да ви е по-лесно.
И чети форумите, ще намериш невероятно полезни съвети (за които им БЛАГОДАРЯ)

Хубав ден!

# 208
Хи хи хи...пак ми става смешно за басейна... Това за мъничето - Дай Боже! А за вас съм сигурна, че  ще намерите най-доброто решение и най-правилен път.
А това за внедряването и интеграцията е доста важно... от тук като ги гледам англичаните са ми много интересни.. Не съм имала много контакти с англичани, но са ми малко странни, но доста симпатични хорица...Спомням си преди години, срещата с един такъв предизвика истински интерес в мен. Ходех на курсове по английски и този мъж бе наш учител. Беше пристигнал предишния ден, не знаеше и дума български....беше взел импулсивното решение да промени живота си, като остави сигурната си доходна работа в банка...и семейство и приятели за да дойде тук   umnikuu Тогава доста се учудих, но сега като че ли го разбирам повече...  А относо навици и разбиране за живот..кой знае...при всички случай би ми било интересно да видя, да усетя...сигурно са доста различни като нрави, манталитет, възпитание и общество като цяло.
Извинявайте, ако съм отекчила някого...

# 209
  • София
Честно казано на мен всичко там ми се стори странно, като се почне от викторианските къщи, канапчето за осветление в банята, мокета пред душ-кабината, отворените шоколади в магазините и безразличието на всички за всичко около тях. Как си плащат тока и как ходят с цвички цяла зима Simple Smile
Въобще странна работа. Дано да ти хареса, за да не ви мъчи носталгията.

Ей, като казах носталгия се сетих за Хариет (Къде се загуби, бе човече)???

Общи условия

Активация на акаунт