Великобритания - тема 14-та, пролетна

• 28 463
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Това, което мен ме изненада, беше на летището...семейство англичани излегнали се по средата на залата..абе долу на плочките. Всички хора насядали по пейки или седят прави, а нашите си застлали по едно одеалце и се излееегнали, все едно са на пикник на поляната. Бащата си чете книга, а децата си играят Simple Smile

# 211
Пак сме в девета глуха...Явно пролетната умора е повалила повечето от нас, а мен лично мързела Blush
АниДжи, все очаквам да направиш включване, ама и ти не обаждаш.Немога да си представя как тежат тези бебоци вече...Пиши как си и какво реши за раждането, а от мен силна  Hug

# 212
  • Лондон
Toва ще е интересно за бъдещите майки - тази вечер е:

Channel 4, 21:00–22:00
Thu 13 Mar 2008
"Pramface Babies"
This week's Cutting Edge is a life affirming film which shifts from the humorous to the intensely moving, following four young mothers-to-be as they deal with some extraordinary trials and tribulations.

# 213
Здравейте и от мен! Прибрахме се  и от Прага вече! Разкошен град! Влюбена съм  Heart Eyes ! Този път късметът беше на моя страна и попаднах на прекрасна екскурзоводка и то българка,ако някой ще ходи там ще давам координати.
Алиса,имаше ли щети по хотела този път?  Grinning

# 214
Здравейте, мами в UK. Извинете, че нахлувам в темата ви. Имам въпрос към вас: има ли мама, която да работи като лекар в UK.  Искам да помогна с информация на моя приятелка в London. Moже да ми пишете на лични.  Благодаря.

# 215
zdraveite i ot men mnogo se radvam 4e vi ima mnogo ste mili s tova 4e pomagate celuvki ot men na vsi4ki. az sam v uk ot skoro i sam bremenna v 6 mesec predstoi mi parvo rajdane i to v uk blagodarenie na vas se 4uvstvam spokoina kogato 4eta za bebocite i kak se spraviate.  :bouquet:pojelavam xubav den na vsi4ki i 6te pi6a 4esto i az.Stop

# 216
  • Bristol
r-o-s-ii, добре си дошла и леко бременеене! Ако искаш се регистрирай, по-лесно е от колкото всеки път да се връзваш като гост.
mireille, май никоя от тук пишещите мами не работи като лекар  Thinking Но в БГ хелп има такива.
Мишолина, за детската градина, ти хубаво си подала молба, но при нас например с предимство са тези, които вече посещават градината, даже и да не е всеки ден и по цял ден, дори и по-късно да са пуснали молбата си. Провери да не е така и във вашата и ако се потвърдят моите предположения, запиши малката да ходи на няколко сесии, даже и да не ти вършат работа, поне гарантират място после  Peace
Аз не съм писала отдавна, но Ели ме притесни, хремата я удари в ухото и една нощ не сме спали от болки. На ръба бях да се подюря с двете деца до спешното в малките часове  Rolling Eyes Иначе във вторник, точно преди злополучната нощ си направих разходка до центъра на Бристол, благодарение на Ave Wink Пихме по едно бързо кафе, защото тя беше на работа, а с Ели обиколихме детските магазини  Crazy От TK Maxx купих пластмасови яйца, които са перфектни, ако ще криете такива из градините си на Великден  Peace За първи път видях такива като бях в Щатите, нали във Флорида е топло и там не криели шоколадови, като тук и идеята взе че ми хареса  Laughing

# 217
Мишолина, без трайни повреди в инвентара им. Ели повръща един ден обаче и направи мазилак. Много, много отдавна не съм ходила в Прага, подсети ме. С децата ли бяхте?

Мери, моите с пластмасови яйца няма да мога да ги излъжа  Wink

# 218
Макобал имах предвид.
В петък вечерта с една приятелка гледахме The boss of it all в ICA (http://uk.rottentomatoes.com/m/10007834-boss_of_it_all/#synopsis, на който обича Lars Von Trier, ще му хареса) до нас беше Juliet Stevenson.

Изглеждаше много добре, на неопределена възраст, казвам го като нещо положително.

# 219
Никога не съм знаела как се казва тази жена; една от тези актриси, които все не запомням къде съм гледала  Crazy Може да е от моята неопределена възраст, и да, дай боже всеки му да остарява красиво  Simple Smile

Мариана стана на 3 вчера; събитието беше отбелязано подходящо, с купчина хлапета и гости вкъщи  Grinning Много беше весело; тя беше супер щастлива. Аз реанимирам днес  Crazy

Едиственият ми проблем: напълни се къщата с повече Барбита отколкото сърцето ми може да понесе (и то от хора, от които не съм очаквала такова подмолно действие!). Сега се чудя дали е добре постепенно да ги иззема/мистериозно да ги загубим - или да не обръщам внимание и да чакам да отмине розовия облак  Thinking

# 220
Juliet е на 51 години все пак.
ЧРД на Марина. (Кали на 10-ти навърши 5.)
Ах, Барбита. И аз не ги обичам тези 'убавици. Остави я да ги счупи сама?

# 221
Ха, честито и на вас! И тя рибка, значи  Flutter

Бавно и напоително вали днес; нещо нямам желание за каквито и да било приключения навън.

# 222
Здравейте момичета!

Днес е особен ден за мен и моето семейство, и поради тази причина бих искала да Ви споделя, защо Simple Smile!
Тази сутрин, съпругът ми кацна в Лондон! Посрещнаха го наши приятели, на които разчитаме да ни окажат съдействие в уреждането на документи за self employed и намирането на работа (чрез агенция).

Бавно и напоително вали днес; нещо нямам желание за каквито и да било приключения навън.

Мишолина, зная, че дъждовното време подтиска и унищожава желанието за всякакви приключения и развлечения, но аз искрено се надявам, дъждът, които Ви вали да е предзнаменование за това, че ще ни върви "по вада" в новото ни начинание newsm17.

На 30 Март или на 5 Април ще замина и аз - живот и здраве!
Оставяме двете си съкровища при родителите ми и родителите на съпруга ми, които живеят в различни градове Cry! За големият ми син раздялата с малкото му братче и с нас е много тежка Cry! Но искрено се надявам да ни се усмихне късмета и щастието и да си ги вземем, колкото е може по-скоро при нас Praynig!

Има ли някоя от Вас, която живее в palmers green или в близост до него?
Там се намира квартирата, в която ще живеем!

Желая хубав ден на всички Ви, въпреки дъжда newsm10 !

# 223
Късмет ви желая, наистина по вода да ви върви, и скоро да сте пак всички заедно.

# 224
  • София
Да са ви живи и здрави дечицата, Мишолина и Алиса!
Одитор, много мъчителна раздяла, дано да е за добро и да е кратка, аз не бих го понесла, желая ви късмет и всичко най-хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт