Чакаме цъфтежа на цветята, та СЕПТЕМВРИЙЧЕТО да тича по тревата !

• 21 759
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Абе и аз се пробвах варианта с легена  Shocked - ама един ден така се изпързаля заедно с легена  #Crazy, че добре, че не се разби на плочките и засега преустановихме качването по "тази стълбичка"  Sick и когато е работа за сядане, кара на гърнето, а на тоалетната само пика  Joy

# 106
  • София
Аз съм купила стъпало за баня и си го мести Стела пред мивката и на тоалетната.Ходи си и там и в гърнето-когато,както и е кеф.Например на дъската не и е удобно да ака.

Гвен,като те чета и сърцето ми се къса.А както и хормоните са ти разчовъркани в момента,незнам как издържаш.Аз каквато съм ревла,незнам какво ще правя.Като оставих Стела с гледачката един месец роних сълзи в бачкането.

# 107
  • София
Абе и аз се пробвах варианта с легена  Shocked - ама един ден така се изпързаля заедно с легена  #Crazy, че добре, че не се разби на плочките и засега преустановихме качването по "тази стълбичка"  Sick и когато е работа за сядане, кара на гърнето, а на тоалетната само пика  Joy

Пред тоалетната чиния имаме килимче и не се пързаля. Дано да нямаме такъв инцидент,че наистина е неприятно.

Аз съм купила стъпало за баня и си го мести Стела пред мивката и на тоалетната.Ходи си и там и в гърнето-когато,както и е кеф...

Какво е това стъпало за баня?

Гвен,като те чета и сърцето ми се къса.А както и хормоните са ти разчовъркани в момента,незнам как издържаш.Аз каквато съм ревла,незнам какво ще правя.Като оставих Стела с гледачката един месец роних сълзи в бачкането.

Много ми е трудно наистина...то и затова постоянно ви пиша за него...имам чувството,че ще се пръсна. Но пък и гледам да се успокоявам заради бебето. То пък горкото какво ли си мисли!? Ревльовци ме чакат отвън. Mr. Green
След малко отивам да го взимам и малко ще се разходим да му се проветри мозъка от градината.

# 108
  • София
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_39&products_id=122

ето това са,само че нашето е на нуби

# 109
и аз гледах за такова  newsm78 ама в "голямата" ни баня няма къде да го сложа  Sick ще трябва и ние да го "ползваме" пред WC-то  hahaha

# 110
Ей, девойки, много малко са тези майки дето не плачат повече или по-малко ведно с хлапетата  Mr. Green така, че и на вас няма да ви се размине  Joy ама сълзите са напразни, "вервайте ми" ..имам опит в реването около оградата  hahaha но на децата им е добре в ДГ  Peace
А Кате, ти по-лека поплаквай, да не излезе някоя ревла/ревльо после и бебока  newsm62

# 111
  • София
и аз гледах за такова  newsm78 ама в "голямата" ни баня няма къде да го сложа  Sick ще трябва и ние да го "ползваме" пред WC-то  hahaha
Ти ела да видиш нашата колко е голяма,ама като се кефи девойката Sunglasses

# 112
Ей, девойки, много малко са тези майки дето не плачат повече или по-малко ведно с хлапетата  Mr. Green така, че и на вас няма да ви се размине  Joy ама сълзите са напразни, "вервайте ми" ..имам опит в реването около оградата  hahaha но на децата им е добре в ДГ  Peace
Вяра,много добре си го казала,но все пак всяка една от нас си е поплакала.

# 113
ЕЕЕ то без ред сълзи - ред ....., не става ...нали всяко едно на мама лесно се не дава от полата  Joy
Поревала съм си и с големия...и после с малкия...нищо, че уж вече бях по-пораснала и леко по-мъдряла  hahaha пак отново  Mr. Green
Но от това не се "загива" и минава ...само спомена остава  Peace
А дечицата ни са артисти и половина от малки и определено по-преиграват с реването и тръшкането, за да си помисли мама колко е лошо там дето ме оставя, и да вземе да си ме прибере при нея у дома newsm62
Тъй, че кураж девойки ще се преборите  newsm10

# 114
  • Стара Загора
А дечицата ни са артисти и половина от малки и определено по-преиграват с реването и тръшкането, за да си помисли мама [

Ники веднъж я взема баща й, сутринта е отишла доволна и усмихната, взема си я пак така, госпожата му казва как е слушала и си е играла там с нещо си,  и малката в този момент казва "Аз плаках за тебе, за мама". Госпожата зяпнала учудена, защото хич не е плакала Simple Smile

# 115
А дечицата ни са артисти и половина от малки и определено по-преиграват с реването и тръшкането, за да си помисли мама [

Ники веднъж я взема баща й, сутринта е отишла доволна и усмихната, взема си я пак така, госпожата му казва как е слушала и си е играла там с нещо си,  и малката в този момент казва "Аз плаках за тебе, за мама". Госпожата зяпнала учудена, защото хич не е плакала Simple Smile

А нас сутрин редовно ни боли корем, гърло, крака и каквото още се сетите. Като това не мине, се започва с "бият ме", "скубят ме" и т.н. А следобяд няма тръгване от "училище" / Кати смята, че ходи на училище, на детска градина ходели само бебетата/

# 116
 Joy абе да са ни живи и здрави  Peace ама са опасна работа  Rolling Eyes какво ли ни чака занапред   newsm78

Калоян от 3 дни като минем покрай училището на път за ДГ  и почва да мрънка, че иска на училище, защото бил вече на 5 год.  hahaha аз му казвам, че трябва да е поне на 6, за да ходи на училище, а той ми вика ами тогава съм на 10   Mr. Green

Изобщо супер е да ги слушаш какви им ги раждат малките кратуни  hahaha само дето сутрин като бързаш не ти е толкоз забавно  #Crazy

# 117
  • София
Стела става сутрин с мен в 6:30 да ми помага да си пием кафето,защото сме голмеми приятелки. Laughing

Почивните дни ще митнем до Ловеч.Дано да е хубаво времето да си направим големи разходки,мисля до Троянския манастир да отскочим.

# 118
Почивните дни ще митнем до Ловеч.Дано да е хубаво времето да си направим големи разходки,мисля до Троянския манастир да отскочим.

Ле-ле как ви завиждам ...от сърце  Peace така ми се митка, че само се мятам в сайтовете за почивки ... но май с гледането ще си остана засега  Sick

# 119
  • София
Тези 3 дена да не би да бачкаш?

Общи условия

Активация на акаунт