Чакаме цъфтежа на цветята, та СЕПТЕМВРИЙЧЕТО да тича по тревата !

• 21 773
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Тези 3 дена да не би да бачкаш?

не слава богу, ама ще сме си тука по Сф  Thinking

С това място дето взехме да строим къща  Peace миткането из БГ и навън  Joy ще трябва да се поограничи леко за моя най-голяма жалост  Mr. Green

# 121
  • София
Е поне си заслужава Peace,след някоя и друга година и ние ще сме така Praynig,за това сега ни е паднало да миткаме Hug

# 122
  • София
Браво за Троянския манастир!
Дано да ви е хубаво времето.
И на мен ми се ходи много нанякъде,ама само на душата...на тялото - не!  Mr. Green
Искам да си лежа.  Rolling Eyes
Егати мързела съм станала покрай този огромен корем,никъде не ми се мърда. Tired

Но пък от друга страна трябва да разведря детото от детската градина през уикенда. Така,че е редно да отскочим поне до Добра вода.  Heart Eyes

# 123
Кате, стига си викала на тумбака, че е голям  Rolling Eyes я пусни актуална снимка да видим ние дали е тъй или си се вторачила  Joy

А къде е таз Добра вода ?

# 124
  • София
 Joy Joy Joy
Добра вода е над Пазарджик в балкана. Близо е до с. Дебращица и до Св.Константин.
http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Huts/Rodopi/DobraVoda
http://www.hotelbg.com/hotphp/otgore.php?hotel=3360&lang=bg

Нямам много снимки,пък тези които имам...не са много достоверно,защото все съм седнала. Ама специално за вас ще се щракна после.
http://family.webshots.com/album/560865197AbXake?start=84

# 125
Кате, много добре изглеждаш даже, хич не те виждам напълняла, то само един корем в тебе има като гледам,супер си си  Wink Grinning

# 126
Кате, супер си, изобщо не ти е голям тумбака  Peace и определено бременността ти се отразява много добре и видимо си се разхубавила  4470

# 127
  • София
Е,момичета,
благодаря!   bouquet
Не виждате,ама 20 килца съм ги метнала на гърба си.  Laughing Mr. Green

Днес Тано е ял в градинката,спал е и ме посрещна весел...толкова ми е леко сега на сърцето. Heart Eyes Grinning Party

Очакваме включване във вторник.  Rolling Eyes

# 128
Добро утро,момичета!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

# 129
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички мами и дечица бъдете винаги усмихнати !!!

# 130
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!

ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ!!!

БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ И ВИНАГИ ЗАСМЕНИ !!!

Аз не мога да седна на компютъра тези дни нещо, мъж ми само ме измества.
Иначе мръднахме по Дупница принашите малко на гости за 2 дена, поне е готино времето.
Моите мъже още спят, Embarassed даже сега закуска им права, и като гледам Жорко следобяд хич няма и да го слагам да спи, че не може утре да стане за градина.
Мисля следобяд да мръднем и да се разходим някъде.
Поздрави от нас! Wink

# 131
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

# 132
  • София
Честити празници от нас!
Завърбахме се,естествено си прекарахме супер.На Троянския манастир обаче не ходихме,че много духаше.Разходихме се из Троян поне.АЗ си направих як шопинг и така......за съжаление утре пак на бач Mr. Green

# 133
Здравейте девойки   bouquet навън е едно такова пролетно вече   Nature Sunny и го няма гадния вятър от почивните дни   thumbsup та не се сдържам да ви пожелая весела и слънчева седмица  lovekiss

# 134
Здравейте!
Времето наистина е страхотно днес,въпреки че при нас пак си подухва, но от утре го дават пак да се разваля.

Общи условия

Активация на акаунт