Чакаме цъфтежа на цветята, та СЕПТЕМВРИЙЧЕТО да тича по тревата !

• 21 756
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кате, ако само хапването му се окаже проблем  Rolling Eyes просто ще уцелите десятката  Peace дано да му хареса и да нямате проблеми  thumbsup

Дано!  Praynig
Одеве го оставих в градината - ревящ,протягащ ръце кам вратата...
Толкова ми е тъжно на душата...newsm45

Но знам,че зорът ще е още една седмица! Надявам се да имам сили!

# 91
То проблема идва след първите 1-2 дни, щото вече знаят за какво става въпрос  Sick
Гадно е, ама ще се справите и двамата  Peace не се предавай  Grinning не им е толкоз зле, колкото искат да си мислим  Rolling Eyes даже според мен в ДГ им е ОК  thumbsup
Е трудно им е да се адаптират след мама и баба с друг ред и място, ама колкото й време да е нужно си заслужава  yes така, че тъгата макар и неизбежна не трябва да те "плаши"  Joy
Мойте синчета ревяха по няколко месеца  Mr. Green Криси цели 6  #Shocked Коко малко по-малко  Sick и само при едната госпожа през сутрин   rotfImbo ама това е  Wink все някога трябва да се отделят от полата на мама и колкото по-рано по-добре мисля аз  newsm10

Та от сърце ти пожелам търпение, сили и по-малко  smile3518 а Тано по-бързичко да свикне  newsm17

# 92
Здравейте!
Приемате ли нови мами?
Голямата ми дъщеря е родена на 17.09.2004г. казва се Даниела.
Прочетох че обсъждате за градините, Даниела си ходи с голямо желание,но в началото докато свикна с новите госпожи имаше ревове,преди това ходеше на ясла и си мислех че на градината няма да реве,но се оказа че и там имахме ревлив период.
Лек и усмихнат ден ви желая!  bouquet

# 93
  • София
Уф,като си помисля че и мен това ме чака.Стела ще я пускам от 01.04.За сега говори с голямо желание,че ще ходи от април разказва на всички,че мама ще я взима,а тати ще я води,че там ще спи,ще папка и т.н ........пък ще видим какво ще стане.

Добре дошла на новата мама Laughing.естествено,че приемаме  welcome

# 94
Галя много хубави снимки, Стелка колко е пораснала  Hug

Привет и от мен на новата мама  Wink

Ето и аз ка4их няколко нови снимки http://dorotey.multiply.com/photos/album/17#

# 95
Здравейте!
Приемате ли нови мами?
Голямата ми дъщеря е родена на 17.09.2004г. казва се Даниела.

Добре дошли и на двечките в нашата задружна и весела тумба    bouquet

Абе всяка промяна им обърква света  #Crazy то е ясно  Thinking ама няма начин това ги чака...ясла ...ДГ...училище ...все от някъде се почва  Peace
И Калоян помрънка след прехода от ясла на ДГ  Cry да не говорим, че тъкмо спря да цвърка и почна стачката  Sick та после след 5 седмици - пак отначало минахме по "ревливата пътечка"  Joy

Галя, току виж твойта девойка се окаже от 1-2%-та дето тръгват без проблем  newsm78 а дано  newsm10 ако пък не ще изтърпите едно рево-мятане и тръшкане, колко му е  hahaha

# 96
Галка, а Стела наистина е станала голямо момиче  Peace и пак е къдрокоска  Peace СУПЕР  4470 да ви е жива и здрава сладуранката  Kissing Heart

# 97
  • София
Благодаря ви!Косата и е къдрава пак,ама като че ли по-малко или може би защото е по дълга.Като е права и мокра и е до кръста,не е истина за 2г колко порасна.

Дорка,Емили също е голяма пронцеса,много сте готини в басейна Heart Eyes

# 98
Теди, таз мойта прятелка е станала още по-голяма фръцла  4470 много  lovekiss да й лепнеш  Kissing Heart

# 99
Как сте момичета?! Днес се прибрахме чак 19 часа. Такава игра му падна след детската градина. 1swing Супер доволна съм от хубавото време и от това, че Кати има желание да не се прибира. Защото зимата все искаше бързо да си ходим вкъщи.  love001

# 100
Ох голям кеф е верно като има слън4ице   Nature Sunny Само дано не се развали времето Tired
Днес комшийката ми 4ак по потник беше навън Mr. Green 

Вярка лепнах и  Party И ти да лепнеш на Коки4а и на Криско  love001

# 101
  • Стара Загора
Здравейте,
днес май няма да има слънце при нас, пратих Ники на градина, не беше ходила от 15.02, че кашляше малко. Вчера се видяхме с госпожата й, и даде едно стихче за научаване за тържеството. Днес ще имат и куклен театър дано да остане доволна.
Да ви се похваля, че скрихме гърнето  и от събота си ходи в тоалетната, беше ми писнало да го разнасяме навсякъде с нас, инструктирала съм и баба й да прибере това е което  е у тях, да не й е пред очите като отидем Simple Smile. Като тръгнахме за село в събота го сложихме в колата в една торба да не се вижда, и й казахме че сме го забравили, тя без драми си ползва тоалетната, в къщи пита за гърнето, аз й казах че е тръгнало да ни търси и тя каза добре, абе без драми мина всичко.
Поздрави

# 102
Здравейте!
Благодаря ви за топлото посрещане! Hug
Даниела и тя си използва тоалетната,преди и бях купила седалка за нея,но от около месец не иска да сяда на нея.Утре и те ще имат тържество в градината за Баба Марта.
Лек ден!  bouquet

# 103
Танче, браво на каката  Peace
Калоян ходи и на гърнето и на тоалетната  Rolling Eyes където му скимне без проблем, ама аз засега не мисля да го махам окончателно, че на тоалетната все някой трябва да му помага да седне или да го държи, а така се оправя сам  Mr. Green

Днеска май  слънчо  Nature Sunny ни избяга, поне в СФ е мръчкаво и подухва  Sick

# 104
  • София
Добро утро!  Grinning

Добре дошли на новите мами! Дано ви хареса при нас!
  bouquet

Оставих Тано на градина сутринта....определено беше по-добре ситуацията. Мрънкаше,но не плачеше. Каза да го взема пръв,учителката го хвана за ръката....той викаше "Искам мама,искам мама..." и аз излязох. Сега само това ми отеква в ушите. Егати зора.
 #Crazy

Галя,
много хубави снимки!
Красавица и половина имаш!  Heart Eyes

И Тано от доста време,без проблем използва тоалетната. Гърнето съм го прибрала отдавна. Понякога иска седалката за тоалетната,понякога - не. Вече ми е трудно да го вдигам за да седне и майка като я няма,му слагам един леген пред тоалетната. Той се качва върху него и така сяда на тоалетната. Радва се,че имал стълба.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт