Чакаме цъфтежа на цветята, та СЕПТЕМВРИЙЧЕТО да тича по тревата !

• 21 751
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Ние пък един път лежахме в Пирогов и не бях доволна изобщо от тъпите лекари  #2gunfire Бяха отвратителни  #2gunfire Чак писах  , 4е са се държали ужасно и се подписах, 4е напускам по собствено желание Tired
Дано Господ ни пази вси4ки , да не стъпваме там  Praynig както и в други болници  Praynig

# 76
Хоу, хоу ,  Laughing как е ,бандаааа! Laughing
Ние вчера ходихме на зоопарка  и като се прибрахме в 15,30 ч и като му ударихме един съм та да 19 ч Embarassed  Mr. Green Добре,че звънна телефона, та баща ми да ни събуди Laughing Цирк!
Обаче на зоото беше страшна работа, "искаам на количкитее, искам да влакчетоо, искам играчкааа" , ужас . Crossing Arms Казах му ,че ще купим само змия, това си искаше , и захарен памук и точка и го оставих да реве и се сърди ,само дето умрях от срам Rolling Eyes До сега такива сцени пред хората не ми е правил, лелеее #Cussing out Издивях направо!  Даже ми се искаше на южния парк днес да идем, обаче Не , там пък какво чудо ще е ако идем  не искам да се сещам, всеки път се прибираме с рев #Cussing out Обаче аз си държа на моето,нека си реве и да си иска кат се умори и надуе от рев ,види,че няма да е неговото спира да реве -и аз искам много неща ама нема .... ааа аз да не съм фабрика за пари ,как става тая работа Tired , а и не е само да парите, то така ако се научи всеки път да му се угажда да се вози на всичко и да му се купуват неща къде отиват работите, аааа Crossing Arms
Тааа, сега се чудя къде да го водя навън, май на детската площадка зад блока ще е...... Crossing Arms

# 77
  • Стара Загора
И ние вчера се бяхме засили  към зоопарка, но целия град се беше изнесъл към Аязмото и се отказахме, като видяхме какво чудо е.
Ники, пък  е в голямо чудене напоследък какво да си избере. Купуваме й мартеници, тя гледа половин час и все не харесва нещо, но не иска и да си тръгва.
Или пък в книжарница, като почне това го имаме на диск, онова го имаме на диск и само изброява.  Ама то пъзели, книги, дискове всичко е с анимационни герои и тя докато ги изреди всички кое е гледала и кое не, направо ме хващат нервите.
Хубав ден

# 78
Ние в събота ходихме в парка на Заимов  Peace тоз малкия полудя направо  newsm44 все едно хора не е виждал цяла зима  Joy тича като току що отвързано куче   animal037 ритаха топка с Криси и Юли  football и направо събра публика  newsm62 то не беше викане и крещене ГОЛЛ, СУПЕР СЪМ ...hahaha  премятане, скачане...умряхме от смях с него  Grinning едва го накарахме да врътне 2 кръгчета с количките  newsm01, та да миряса малко и да го прибереме  Peace
После хапнахме по една пица  cook и като се прибрахме му ударихме дружно един 3-часов сън  Sleeping та до 6 и 1/2   Hands Thumbsup познайте дали звяра не подивя после... и със зор го пъхнах в кревата в 0.45  thumbsup
Абе друго си е като грейне слънчице   Nature Sunny

# 79
  • София
И НИЕ вчера си направихме хубава разходка до Камбаните и после в парка на Свободата,другото е точно както и при Вяра-дивеене яко,голям дружен сън.Е после се наложи да поизчистм дружно,че в събота пък митках по магазини и нямах време.

# 80
 Joy аз чистенето го спретнах в неделя набързо ...като кума лиса с опашката  hahaha
не че днес ще си личи като се прибера...ама нейсе  #Crazy това е положението  Mr. Green
а в петък помитках по магазините след работа, ама успях само с едни обувчици от Geox да се вредя  Wink друго не можах да си харесам  newsm78

# 81
Ние пък събота и неделя бяхме на село. "Ранената" девойка такава игра му хвърли. Но като се прибрах снощи ми се отщя да гледам- майка ми изчистила, ама не е изгладила, цялата спалня в дрехи. Ужас! Три часа гладене, залепна ми ютията за ръката!

# 82
  • София
Привет,момечета!!!
Честит Рожден Ден,Катрин.
Малко на патерици!!!
Да си здрава и весела! Heart Eyes

Тано днес беше на градина!  Crazy
Сутринта без проблем влезе пре децата и аз си тръгнах. После отидох да видя какво става...ревал,че не иска да яде макарони. Егати зора с това ядене. В 12.20 го взех...пак ревал,че не иска да яде фасул.  Mr. Green Децата по принцип плачат,че искат мама...нашия - не иска да яде. Казах на учителката,че сме само на филии и тя се поуспокои.
И така мина първият учебен ден.
Да видим утре.   Laughing

Ужасен рожден ден изкарах вчера...

Много съжалявам...дано вече всичко е нормално.
  bouquet

# 83
  • София
Кате, аз отдавна ти стискам палци за "фръцла"  4470 ама да знаеш и с 2 момъка хич не е зле  thumbsup така, че каквото дойде   ylinfant - живо и здраво да е  newsm10

Благодаря на всички ви!!! Фръцла,фръцльо.....това е.  Mr. Green
Колкото до рекламациите - ще има от страна на Тано.
  - Ако е момиче - ще го върнем на чичо Доктор и ще идеш да ни родиш момче!  Crazy Пък гинеколагът каза,че ще го вземе и така...  Mr. Green

# 84
Ей.. как сте се разписали Crazy И ние живнахме тия дни   Nature Sun With Face В събота бяхме в морската градина, ходихме на блъскащите коли4ки  newsm01 В неделя на басейн, малкото щеше да се удави  help Мъж ми седи пред нея, за секунда се обърна настрани и тва ско4и на дълбокото   sport027 Мале голема са работа, само те дебнат и се 4удат какви щуротий да прават Sly Докат я хванем си поизтръпнахме smile3556
Днеска пък не я пуснах на градина и ходихме тука до парка, голяма разходка си направихме. Към 3:00 се прибрахме и като му легнахме, голям сън   sleepuu
Сега ми е е дно заспало  morning Не съм и готвила Flushed

# 85
Тано днес беше на градина!  Crazy
Сутринта без проблем влезе пре децата и аз си тръгнах. После отидох да видя какво става...ревал,че не иска да яде макарони. Егати зора с това ядене. В 12.20 го взех...пак ревал,че не иска да яде фасул.  Mr. Green Децата по принцип плачат,че искат мама...нашия - не иска да яде. Казах на учителката,че сме само на филии и тя се поуспокои.
И така мина първият учебен ден.
Да видим утре.   Laughing

Ужасен рожден ден изкарах вчера...

Много съжалявам...дано вече всичко е нормално.
  bouquet

Браво за градината! Дано и за напред всичко е наред!Щом не плаче за мама, а заради яденето сте много добре!

Ей.. как сте се разписали Crazy И ние живнахме тия дни   Nature Sun With Face  В неделя на басейн, малкото щеше да се удави  help Мъж ми седи пред нея, за секунда се обърна настрани и тва ско4и на дълбокото   sport027 Мале голема са работа, само те дебнат и се 4удат какви щуротий да прават Sly Докат я хванем си поизтръпнахме smile3556
Днеска пък не я пуснах на градина и ходихме тука до парка, голяма разходка си направихме. Към 3:00 се прибрахме и като му легнахме, голям сън   sleepuu
Сега ми е е дно заспало  morning Не съм и готвила Flushed

Септемврийчетата са с големи приключения тези дни! Значи очите на десет, явно са решили да оцеляват в екстремни ситуации Wink

# 86
  • Велико Търново
Ейй, че хубаво така - разходки, игри , слънчице , абе на пролет прилича Simple Smile
И ние се разхождахме събота и неделя , Бобо се надивя . А вчера свекърва ми го взе у тях, те живеят в едно село на 6 бкилометра от Търново и той пак беше много щастлив, по цял ден на двора - голяма игра. Днес пак ще го вземат - да се набеснее, че да спи довечера Simple Smile

Гвен , и при Бобо беше така с градината. Тъй като и той се храни предимно с филии, като види купичките и лъжиците и реввал - "няма да папааааам" и госпожите го хранеха с филии основно.  Не знам как ще се оправяме с тия филии Thinking

# 87
Ей браво девойки  Hug само така ...пишете  Peace

Друго си е като има слънчице   Nature Sun With Face определено ти е по-гот на душата   Joy

Теди, таз твойта девойка си е беляджийка  hahaha така, че не очаквай спокойни дни  Mr. Green добре, че поне нощите са ви кротки от край време  Hands Clap

Кате, ако само хапването му се окаже проблем  Rolling Eyes просто ще уцелите десятката  Peace дано да му хареса и да нямате проблеми  thumbsup

Моя змей е пак при баба си 2 дни  Sick че още подкашля малко от тъпите храчки  #Cussing out надявам се от утре да го пусна на ДГ, че съвсем ще излезе от ритъм  #Crazy

# 88
  • София
сНИМКИ от Витоша и камбаните,ако ви се гледат
http://www.foto.bg/showgallery.php/cat/4783

# 89
Много хубави снимки galq4!

Направо не мога да се нарадвам на хубавото време, страхотно е навън! Дано се задържи така за по-дълго newsm44    Представям си като се развали времето каква апатия ще ни обземе. Бързо свикнахме със слънчицето. Вземам Кати по-рано от градина и после яко игра поне до 18 ч. 1swing

Общи условия

Активация на акаунт