Бабо Марто, я ела, в Стамболийски чакаме те откога!

• 9 355
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • София
   Отдавна не съм писалата, но си ви чета  Laughing. През деня имам доста задачки в работата. Вечер  се захващам с домакинстване. Отделно се занимавам с Алексчо - рисуваме, строим с конструктор, танцуваме, играем с колите. Съответно и таткото помага, че иначе доста ще ми дойде. Използвам този момент да погледам ТВ и ме домързява да пиша по-късно.   

Марианка, поздравление за новата темичка  smile3525.
Дими, късмет в новата работа  Peace.
Ели, готина снимка  Heart Eyes.
Цвети, честичко Габи да ви доставя спокоен сън fingerscrossed.
Станка, браво за градинката  newsm10.

Тази седмица се очертава да идваме в Стамболийски, че доста пропуснахме. Не зная дали ще успея да си спретнем срещичка, че докато се видя с нашите и времето отлетяло.

Flowers Sunflower Много снимвки и топлина в сърцата на всички ви желая  Flowers Sunflower

# 46
Гледам, голяма активност кипи тук. Hug Отдавна не се беше случвало...
Днес имах много задачки + санитарен полуден и беберонката ми е у баба за целия ден. В 17ч. пък трябва да забера Мимка от градинка и да я водя на балет. С такъв ентусиазъм го чака, че много и се радвам.
To ако бях по-тактичен до сега да се бях оженил.  newsm78
hahaha Joy Laughing Пак ни развесели нашето момче.
Dori, извинителните бележки ги събирам аз. Mr. Green Като си дойдите през уикенда, моля да ми ги представиш лично на кафе. Laughing И да знаеш, че много ти се възхищавам, че въпреки натоварения ден, намираш време за Алекс. Мими хем има крещяща нужда от занимания, а аз все не успявам да и обърна достатъчно внимание. Confused Cry
dimi, и на мен ми е ужасно мъчно, че децата растат... Ех, как минава времето... Онзи ден разглеждах бебешкия албум на Мими и си поплаках. Спомних си подробно трепетното очакване на бебчето, огромната радост когато се роди, изобщо времето, когато наистина бях щастлива... Tired
Жабче, трудно е намирането на работа тук, наистина... И заплатите са в пъти по-ниски, отколкото в София. Щом за сега ви устройва, стойте там, ама си идвайте по-честичко дееее Laughing
Цвети, точно с южна кръв съм аз Laughing Ама не вярвам някой да не ти е "подшупнал" тази работа. Признавай си без бой! Mr. Green Бургазлийка съм. Ама толкова рядко си ходя там, и ми е много мъчно. Татко почина преди близо година и половина. А аз вече 7-ма година живея тук. Толкова ми е болно, че през последните години от живота му не успях да го виждам достатъчно често... А как да върна времето назад?! Cry
stanka, ъпругът ми има първи братовчед с деца близначки. Изобщо не смеят да си помислят за повече деца, защото доктора им е обяснил, че матката и била такава (не ги разбирам техните термини), че винаги ще забременява най-малко с две наведнъж, а може и повече. Shocked Rolling Eyes Joy
Та това е от мен за днес. Ставам да чистя, че накрая ще ми направят рекламация и ще ме върнат на мама. Mr. Green

# 47
 hahaha mari_anka направо ти се чудя не те ли заболяват пръстите от приказване.

# 48

Това ми е модела.  baby_neutral

# 49
# 50
  • Някъде там...
Гепард, страхотни снимки, определено имаш фотографско око.   Grinning  Къде ги намираш тези животинки.
А пък ти си ми позната физиономия.  Mr. Green

Аз се паркирам пред ТВ да гледам волейбол. Хайде наштееее!   Hands Clap

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 21:12 от Жабче

# 51
  • гр. Пловдив
Значи Gepard освен музикални и фотографски наклонности има. Човек на изкуството си имаме в редиците  Party
Нашата бременелка къде е тия дни. Още малко и май пола на детенцето ще кажат. А дали ще е едно?  Rolling Eyes Ако са двечки Станка ще дава съвети като по-опитна  Joy
Марианка представи си, че дойде трето детенце и хоп - близнаци  #Crazy Пълна къща!  Hug

# 52
От каде решихте че имам пък и музикални наклонности. ХМ.
А за фотографията съм щракач. Има много хляб да изям да стана фотограф. Embarassed

# 53
Значи Gepard освен музикални и фотографски наклонности има. Човек на изкуството си имаме в редиците  Party
Нашата бременелка къде е тия дни. Още малко и май пола на детенцето ще кажат. А дали ще е едно?  Rolling Eyes Ако са двечки Станка ще дава съвети като по-опитна  Joy
Марианка представи си, че дойде трето детенце и хоп - близнаци  #Crazy Пълна къща!  Hug

Тук съм, ама си трая:))) Ами нямам много какво да кажа - нито ми е лошо, нито нещо друго ми има. Само ми се спи на поразия. А за полът ще почакаме докато се роди. Не ща да го знам предварително:)))
Все се надявам да се появи още някоя скорошна мама, че да бременеем заедно, ама Цъ:(

# 54
  • гр. Пловдив
Ами то за пола и ние си стискаме очите и ушите да не разберем, но като влезнах в шестия и неиздържах и попитах Simple Smile

# 55
  • Някъде там...
Аз съм мераклийка ама тц, ще трябва бая да почакам да бременея отново. Направо ти се чудя как ще се удържиш да не знаеш пола до последно или просто аз съм си ужасно любопитна по природа...  Embarassed

Гепард, важното е че имаш усет, това не всеки го има.  Wink Иначе и аз съм щракач.  Blush Голямо удоволствие ми доставя, но нямам време напоследък.

# 56
Kaво е това затишие тук? Rolling Eyes Ще ви викам един по един на отчет Mr. Green

# 57
Аз съм първи да може да си ходя по-рано.  Joy

# 58
Пу и аз втора че ще хода да къпа децата. Laughing

# 59
Дори къде се изгуби.  bouquetЗнам какво е като ходиме и ние за по малко и докато се обърнем и дойде време да си ходиме.  SadУтре и ние имаме идване но ще е само за следобед. Crossing Arms
Гепард поздравиления за снимките Peace Simple Smile
Бременелинка и аз така като Цвети стисках,стисках ама не устисках и реших да попитам. WinkМакар че за мене не е било от значение важното е да за здрави. Hug
Марианка докато влезна и ти излезе а отчета на кой да го давам. Laughing
Поздрав за всички.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт