Бабо Марто, я ела, в Стамболийски чакаме те откога!

• 9 360
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Taкаааа, пуснах повиквателните писма по Пейо. Laughing
Dori ти май беше тук и не се обади! Crossing Arms
bremelinka, когато бях бременна за първи път, нямах търпение да разбера полът на бебето. Специално си спомням ходихме при Патишанов за това. Laughing За какво ми е било, сега се чудя. Вторият път вече бях решила, че искам да е изненада, ама гинекологът сам се издаде. Попита ме какво ми е първото дете. Казах, че е момиченце и преди да успея да му кажа да замълчи, чух "Защото и..."  Mr. Green И се получи така, че когато ги родих и лекарите съобщаваха "Честито, имате си момиченце", моят отговор беше "Знам".
Ставам, че си имам две дружки с дечица на гости. Пием кафе на двора, времето и днес е страхотно. А Веселуша спи.

# 61
Направо ви завиждам за кафето на двора. И аз пия ама в офиса.

# 62
  • гр. Пловдив
 Tired Здравейте и от нас.  Tired Ако може да сложа на моят мъник едно приспивателно във вечерята ще си отспя.  Twisted Evil Да ама не. Сега си направих едно кафенце, че да се освестя. А между другото имаме 2 зъбчета.  tooth В събота след сутрешната проверка ги видяхме. Почерпката от нас е със сиренце разбира се  Joy

/Неможах да намеря на Маджаров, но и това е доста добро/
Чакай да ви лепна една снимка да видите как се смеем бе.

Hug

# 63
Олееее, Цвети, голяма красавица е Габрина!  Heart Eyes Ха честито ви зъбки!
Gepard, вместо да завиждаш, ела следващият път да пием кафе на двора с младите майки. Mr. Green

# 64
mari_anka благодаря за поканата. За мохабет незнам дали ще мога да правя, по вашите теми, но определено ще ви отснимам децата.  Joy

# 65
Аааа, Gepard, ще взимаме комисионна от името на фотомоделите. Naughty Joy

# 66
Здравейтееее! Grinning
Времето се стопли, всички се раздвижихме и хукнахме по задачки като мравки. Та гледам рядко имаме време да драснем два реда.
Какво става с вас, разкажете.
bremelinka, как върви бременеенето? Laughing

# 67
  • гр. Пловдив
Хайде на масатааа, да обядваме.

Решила съм днес да сготвя това онова. Тук е малко мрачно и подухва и дано Габи позволи, ще се развихря да зарадвам мъжо.   chef  Аз да се похваля, че направих първите си стъпки във фотошопа и ето резултата:

Joy
/А бе кажете ми как да ги правя по-малки тези снимки, че заемам цяла страница тука/   newsm78
Лек ден и хайде всички на отчет, че ще се забравим!  Naughty
 Hug

# 68
Аз снимка не виждам,а с пейнт или с ирфан виев си ги намалям на пейнт(отваряш снимката,с десен бутон отиваш на open with от там избираш със paint ,отваря се сниката и отиваш на image-stretch- и от там си пишеш какви размери!)
Ако не може да се отвори снимката със пейнт,пробвай в ирфан ако я имаш! Peace
Сори за обясненията тук!

Ох да ви кажа ,обадиха ми се от полицията че шефа е ходил и щял да плати осигуровките до 2 дни и да ми се обадят да ми платят майчинството,от март 2007 не съм взимала сега пак е март -1 годинааааа,и с полиция само се намираме!така ще я карам ,да мине това пусто майчинство и да се махам от тоз!
Та сега чакам да се обадят! Thinking

# 69
Ели, изключително е неприятна ситуацията около твоето майчинство. Как не го е срам?! #Cussing out Ами ако разчиташ на тези пари, тогава какво? Ще ти умре детето от глад или ще взимаш на заем? Как не се трогват такива хора, ей!
За обясненията за намаляване размера на снимките, беше полезна и на мен, защото и аз незнаех как. Hug Така, че споко, точно тук им беше мястото на обясненията.
Цвети, страхотен обяд! А мъжът ти е истински щастливец с кулинар като теб! И аз не виждам снимката. newsm78

# 70
  • София
Ето ме на хоризонта  Laughing. Съжалявам, че не осъществихме срещичка при посещението ми  Embarassed. В събота се разходихме до пазара, после на кафе в гимназията, а следобяд бяхме на фризьор. Към свечеряване отседнахме на кафенцето, на киното за по мелба. Обаче, аз останах с топла напитка, че нямаше сметанов сладолед. Затова пък в неделя ходихме до "Альоша" и на връщане похапнахме на "Стената" голяма мелба  Hug. Късния следобяд потеглихме към къщи. Това е извинителната ми бележка и дано не бъда линчувана  Wink.

Марианка, как хубаво си описала отсъствието ни в рима   bouquet.
Браво за ентусиазма на Мими   Party. Важното е да се чувства в свои води, както се казва.
Що се отнася до заниманието с Алексчо, не отделям 100% от свободното си време, но гледам да се старая. Отглеждането изисква доста търпение, знаеш добре.

Жабче, желая ти от сърце скоро да се похвалиш с  EFP и всичко да е ок.

Цвети, много хубави мигли и големи очета има Габи (пу-пу)  Heart Eyes. Да са и честити зъбките, безболезнено да пробиват и да са здравички newsm47.
Да се похвалиш с вкусна гозба довечераз   chef.

Ели, дано наистина ти изплати парите, тоз мерзавец  Praynig. Така е като не им се случва наказание за тез неща. Добре, че си към финала на 2-те годинки.

На всички ви желая усмивки на лицата  cheers.

# 71
Добро утроооо! Grinning

# 72
  • София
 Добро да бъде 

Снощи разпределях мартеничките коя за кой е Laughing. Алексчо го снабдих с "Макуин", татко с ръчна верижка, а за мен гердан с мишок (нали вече му дойде царството  Wink).

Подготвихте ли се за утрешният ден  Party.

# 73
  • Някъде там...
Срам не срам - не съм се подготвила. Нямам нито една мартеничка още.  Embarassed То от работа време не ми остана. Довечера ще си оплета малко гривнички, а утре ще пазарувам за близки и познати. И без това следват почивни дни, в които почти никого няма да видя. Но пък днес ми подариха първата мартеница.

Хайде поспаланки, честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, бели и червени, румени, засмени!

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 08:55 от Жабче

# 74
Честита Баба Марта! Много късмет!

Страхотен ден! Баба Марта се смили над нас тази година. След малко взимам мартеничките и отиваме на детската площадка да вържим на нашите приятелчета. Grinning
Моята първа мартеничка е от мъжа ми. Много и се радвам и гордо съм си я закичила. bowuu Laughing

Общи условия

Активация на акаунт