ЛЮЛИНските малки слънчица вече чакат пролетта

• 15 846
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
О, и в първи слагат пейки, но на мен ми трябват нови ОДЗ- та.

# 106
  • 1st floor
Девойки , имам проблем с плащането на тока Rolling Eyes...преди няколко дена го проверих в нета , имаше си го...а днес са отишли да го плащат и в пощата са им казали ,че няма сметка за ток... Mr. Green...гледах и в сайта , сутринта ми показваше , че няма такъв абонат , сега не ми отваря изобщо страницата....сигурна съм , че сметката не се е изпарила просто така...и се чудя в кой точно момент , ще се появи и ще ни изключат тока , защото сме пресрочили плащането Confused
та въпроса ми беше, има ли други "пострадали" като мен Mr. Green, оставени от ЧЕЗ без сметка и евентуално , кога ще може да се плати?!

# 107
Моят син е втори клас в 96-то. Доволна съм общо взето. Попаднахме на млада учителка, която си върши работата много добре. Училището е много добро откъм материална база. Топло е през зимата/ има подово отопление/, нещо рядко срещано в други столични училища /говоря от личен опит, защото съм работила като учител в друго столично училище/.
  Моя съседка ,обаче си отписа детето, което тази година беше първи клас, защото не беше доволна от класната му. Аз също имам лични впечатления от въпросната госпожа и смея да твърдя, че имаше основание за недоволство.
  Искам да ти кажа, че всичко си зависи от учителя, а не от училището.

# 108
  • София
Благодаря, ще пробвам Силвър центъра, че ми е по-близо.
За 96 и аз съм чула, че е добро. Свекърва ми работеше там, кръщелника ми учеше в него, а кръщелницата ми е първи клас пак в 96-то. Наистина обаче от първостепенно значение е учителката.

# 109
  • София
  Моя съседка ,обаче си отписа детето, което тази година беше първи клас, защото не беше доволна от класната му. Аз също имам лични впечатления от въпросната госпожа и смея да твърдя, че имаше основание за недоволство.
Ми, освен да ми кажеш името /може и на лични/.
Да, госпожите са по-важни, ама като не познавам никоя  newsm78 и няма откъде да чуя препоръки или мнения....Другата седмица ще има родителска среща, надявам се да се поизяснят нещата.
Благодаря за бързите отговори  Peace

# 110

Да, госпожите са по-важни, ама като не познавам никоя  newsm78 и няма откъде да чуя препоръки или мнения....Другата седмица ще има родителска среща, надявам се да се поизяснят нещата.
  Желязова!!!!javascript:void(0);
smile3513

# 111
Марго, виждам вече си в IV, честито, как е там?

# 112
по- голямо жилище, по-4ист вход, по -комуникативно, но ми липсват приятелите да пием кафе по пантофи Sad

# 113
Разгледай това, не че  е меродавно ,но все пак ...http://schools.pomagalo.com/1/319

# 114
  Вижте това:http://www.vbox7.com/play:231e7039javascript:void(0);
newsm62

# 115
radivdani , не се отваря линка.

# 116
  • София
Да почерпя за рожденния си ден Mr. Green

# 117
 Да ти е живо и здраво детенце , и да ти носи много радост и занапред!javascript:void(0);
hearts
http://www.vbox7.com/play:231e7039 Ей-и-и! Стана най- после!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 09:14 от radivdani

# 118
Д и м я н и , честит рожден ден, да си жива и здрава, и много, много щастлива.

# 119
Д и м я н и , честит рожден ден, бъди здрава и обичана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт